2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bayrampaşa :44:
sen de Ortaköy'desi,n dimi, sahile yakınsın yani :)

Evet canım.İlçelere görede değişiyor heralde derecesi.Çünkü ben bacak bacak üstüne atmış otururken acayip birşey oldu içimde sanki,bacağım sallandı.Anladım bir gariplik olduğunu ama avizeye bakıyorum sallanmıyor.Dedim kendi kendi oldu heralde,hani damarlar atar ya bazen,onun gibi birşey oldu sanırım dedim.Bi daha oldu aynısı,şöyle bi düzeldim tekrar baktım avizeye,yine sallanmıyor ama alttan bişey olduğunu da hissediyorum :))

Galiba deprem oldu dedim kardeşime,güldü.Hemen haber kanallarını açtım,illa kanıtlayacağım ya,hemen yansımadı tabii,teketek te dediler galiba deprem oldu diye,iyi dedim kafayı yememişim :))

Nişanlım çok korkmuş ama,orası baya sallanmış.Onun adına korktum.Çünkü bomboş fabrikada kalıyor,birde bu zamana kadar hiç deprem yaşamadı o,Sivas'taydı hep.Öleceğim sandım diyor...

ay Allah korusun canım ya
benşm de başım döner gibi oldu ama umursamadım
nişanlım bizdeydi, o başından beri hissetmiş ama benim korktuğumu bildiği için öyle durmuş sadece
ben de onda da gariplik olduğunu görünce emin oldum
ay 30 sn az değil...
benim nişanlım acaip derecede soğukkanlı ya nasıl beceriyo bilmiyorum
herşeyde böyledir, sevinci de heyecanı da gizlidir, görünmez:)))

depremden sonra konuşuyoduk
sonra bana bi anda herşey çok boş gelmeye başladı
ya dedm biz niye evleniyoruz ki, nasıl olsa deprem olucak, ölme riskimiz çok yüksek
o da diyo ki:" tmm Ahsen o zaman yemek de yemeyelim, nasıl olsa ölcez"

Bizimkide soğukkanlıdır ama hiç deprem nedir bilmiyor ki çocuk,şaşırmış,korkmuş.Kendimi düşünemiyorum bile o fabrikada tek başıma ben...

Şimdi evlenince evi nerden tutacağımızı daha bi düşünmeye başladım...

Bizimkinin tepkiside bu olurdu eminim :))

ayyy koskoca fabrikada tek miydi
anam ben olsaydım kafayı yerdim Allah korusun
sen arada yokla nişanlını, endişeye kapılmasın
Ben olsam sürekli aklıma gelir

valla ölüm anı yazılmış bi kere
oraya da gitsen ölücen, buraya da gitsen ölücen
ne yaparsan yap, o saniye geldiğinde dünya hayatın sona erecek
hani bi fıkra vardır,
Temel'e (tabiri caizse) Azrail görünmüş, "senin canını alıcam" demiş,
Temel de o hızla teee Antartika'ya gitmiş (fıkra işte :))
tam o esnada Azrail yine görünmüş demişki;"heh!Ben de canını tam burada alacaktım işte!)

ayyy koskoca fabrikada tek miydi
anam ben olsaydım kafayı yerdim Allah korusun
sen arada yokla nişanlını, endişeye kapılmasın
Ben olsam sürekli aklıma gelir

Evet canım tek,haftaiçi fabrikada kalıyor.Sırf deprem için değil,orda gece tek kalmak bile korkunç...

İnşallah bir daha olmaz,olacaksa da senin yanında olsun diyor.Niye be dedim,senin yanında ölürüm öleceksem diyor,deli yaa...

Kütahya valisi açıklama yaptı tek bir kişi ölmüş
sebep:"panik esnasında balkondan atlamış"
trajikomik diye buna derler:44:

ben bugün su böreği yapmasını öğredim bu arada
valla herkes bayıldı bayıldı
eeee ne de olsa ben yaptım
ayy yemek yapmayı öğrenmem laızm ya
sen biliyo musun eftelyacan ?

günaydın şekerlerr nasılsınız?
ya dün deprem olmuşşş geçmiş olsun kızlar...
dün üniversitenin şenlikleri vardı ajdanın konseri ona gittim içeri girene kadar terledim sonrada bi rüzgarr dondumm e tabikide şimdi hastayım

Günaydın herkesee,
ay evet akşamki depremi biz de hissettik, uzun sürdü ha bitti ha bitecek diyorum içimden ama hala devam ediyo, 99 depremini hatırladım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…