2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Çayy canım çekti şimdi, ama öğle yemeğine az kaldı, sizin haziran topiğini okuyorum da 3 ay sonra aynı telaşeleri bizde yaşıcaz şimdiden tüyo alıyorum komşu topikten

evet canım.. sizinde az kaldı artık .
zaten şu 3 ay hızlı geçer ama son 15 gün hiç geçmez

ben 2006'dan beri hiç durmadan çalışıyorum sanırım onun için bünye alıştı evde kalmayı kabul etmiyor

ben de 2004 den beri aralıksız iş hayatındayım hatta stajı da sayarsak 2003 çok yoruldum artık ama evde olsam çok sıkılırım biliyorum ama insan dinlenmeye ihtiyaç duyuyo bi de ben 4 yıldır yıllık izin kullanmadan çalışıyorum onun için balayını iple çekiyorum bir bilseniz

ben her yıl tatile gittim Allah var şimdi 10-15 gün tek başıma mükemmel tatil yaptım bi geçen yıl gitmedim delirdim bu yıla işte

speedyy nasıl gidiyo hazırlıklar? var mı eksik güdük?

iyi gidiyor canım koşturmaca devam eksik istesekte bitmiypr

ben de hiç almamıştım en sona bırakıodum 1 haftada 2 tane birden aldım

selam güzellleeeerrrr
lemlemtoş sen 2 lcd fazla değil mi yahu
misafirleriniz geldiğinde salona geçersiniz,illa tv izleyecez dersen o zaman öbür odaya alabilirsin.
Bu sıkışıklığa iki tv sığdırma, ilerde en kralını alırsın. Önce temel ihtiyaçlarınızı giderin bence

elif sen de yüzün için endişelenme. Aktardan kil maskesi al. Lekelerini soluklaştırır hem de cildini tazeler
Uçuk için de sürekli nemlendir dudak kremi kullan, kuru tutma
O özlemle yüzündeki sivilceleri farketmez merak etme. Bunları düşünmesene sen mutlu ol. Aşkın geliyooo

kızlar nie kimsecikler yok herkes yemekte mi yoksa az yiyin şişmeyin sonra düğüne kadar

cnm bende bi tane bernardo da beğendim 2450tl dedi
geçen hafta sonu eminönüne gittim aynı desenlerde olan winterbach markalı bi tane buldum adam 850tl dedi acaba ne pahalımı die düşündümm

levrek bi bakmışşsn herşeyin bitmiş canım
inşşaallaahhhhhh

güle güle kullanalım canımm

canım yemek takımları her bütçeye göre var. ben yemek takımımı 1600 e almıştım bernardodan..
iyi günlerde kullan cnmmm

hayır tabiki canım yaaa sadece bu konu için dedim. bilmem uzun zamandır dikkat ediyorum. ne zaman bişey yazsam cevap alamıyorum. kimseye kızdığım için falanda değil yani bu durum rahatsız ettiği için
ufffss umarım istemeden bişey yapmamışımdır,yapmamışızdır

Kızlar ya ne dicem, bu hafta yazlıkları çıkarıp - kışları kaldırcam.Kaldırmışken kolileyim diyorum. Şimdi kışlıkları yıkıyıp yıkayıp mis gibi yumuşatıcı ile mi kolileyim, yoksa sıcaktan böceklenir mi? naftalinliyim mi?

günaydın güne kötü başladım grip oldum sesim kısıldı veee bide 19 mayısta çalışıyorum
geçmiş olsun cnmmmmm
ben 2006'dan beri hiç durmadan çalışıyorum sanırım onun için bünye alıştı evde kalmayı kabul etmiyor
bende aynı şekildeyim ama bazen gidip eve boşboş oturasm geliyor hatta seda sayan,evlillik prog fln izlesem ya diorum
değişkmişşş bende bakacağımmm
ben buradayım ama yemek tariflerine bakıyorum bildiğim basit olanları kaydediyorum falan
eee tabi artık onalrın zmnı

saol canım paylaşımın için , gülmekten kırıldım :)

bende çok gülüyorum okurken, ewlenince insan biçok şeye alışıyomuş bunu da öğrenmiş oluyorum

benim annem hiç naftalinlemez. Yıkayıp kaldırır sadece. Böceklenme filan olmuyo ama yinede sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…