napıyım gittim çay aldım çay içiyorum
Çayy canım çekti şimdi, ama öğle yemeğine az kaldı, sizin haziran topiğini okuyorum da3 ay sonra aynı telaşeleri bizde yaşıcaz şimdiden tüyo alıyorum komşu topikten
ben 2006'dan beri hiç durmadan çalışıyorum sanırım onun için bünye alıştı evde kalmayı kabul etmiyor
ben de 2004 den beri aralıksız iş hayatındayım hatta stajı da sayarsak 2003 çok yoruldum artık ama evde olsam çok sıkılırım biliyorum ama insan dinlenmeye ihtiyaç duyuyo bi de ben 4 yıldır yıllık izin kullanmadan çalışıyorum onun için balayını iple çekiyorum bir bilseniz
speedyy nasıl gidiyo hazırlıklar? var mı eksik güdük?
hayırlı olsun canım, ben hiç yatak örtüsü almadımilk gün kullanmak için markafoniden krem rengi saten işlemeli çok hoş bi örtü aldım, kayınvalidem de yaldızlı yatak örtüsü almış zaten almama gerek kalmadı çok ta kullanacağımı sanmıyorum zaten
demetiimm hayırlı olsun güle güle kullan
ben buradayım ama yemek tariflerine bakıyorum bildiğim basit olanları kaydediyorum falan
Eee tabi artık onlar işine yarıycak speedycimKocacına lezzetli yemekler yapıcaksın tekrar tekrar aşık olsun sana
Kızlar çok bi güzel bi konuya rastladım bikaç gündür ona taktım okuyorum hergün çok gülüyorum ya.. Linkini wereyim görmeyen warsa eğer okuyun mutlaka. çok hoş
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
cnm bende bi tane bernardo da beğendim 2450tl dedicanım ben yemek takımlarımı bernardodan almıştım.. 800dü benim aldığımda, sonradan 1000tl oldu.. günlük yemek takımımda önceden vardı 6 kişilk güral porselenden işe ilk başladığımda ilk maaşımla almıştım 3 sene önce.. sonradan bernardoda çok güzel 6 kişilk bi takım gördük onuda aldık, onuda 275'e almıştık, oda sanırım 325 olmuş..
inşşaallaahhhhhhlevrek bi bakmışşsn herşeyin bitmiş canım
iyi günlerde kullan cnmmmgüle güle kullanalım canımm
canım yemek takımları her bütçeye göre var. ben yemek takımımı 1600 e almıştım bernardodan..
hayır tabiki canım yaaa sadece bu konu için dedim. bilmem uzun zamandır dikkat ediyorum. ne zaman bişey yazsam cevap alamıyorum. kimseye kızdığım için falanda değil yani bu durum rahatsız ettiği için
Kızlar çok bi güzel bi konuya rastladım bikaç gündür ona taktım okuyorum hergün çok gülüyorum ya.. Linkini wereyim görmeyen warsa eğer okuyun mutlaka. çok hoş
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
geçmiş olsun cnmmmmmgünaydın güne kötü başladım grip oldum sesim kısıldı veee bide 19 mayısta çalışıyorum
bende aynı şekildeyim ama bazen gidip eve boşboş oturasm geliyor hatta seda sayan,evlillik prog fln izlesem ya diorumben 2006'dan beri hiç durmadan çalışıyorum sanırım onun için bünye alıştı evde kalmayı kabul etmiyor
eee tabi artık onalrın zmnıben buradayım ama yemek tariflerine bakıyorum bildiğim basit olanları kaydediyorum falan
saol canım paylaşımın için , gülmekten kırıldım :)
Kızlar ya ne dicem, bu hafta yazlıkları çıkarıp - kışları kaldırcam.Kaldırmışken kolileyim diyorum. Şimdi kışlıkları yıkıyıp yıkayıp mis gibi yumuşatıcı ile mi kolileyim, yoksa sıcaktan böceklenir mi? naftalinliyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?