2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ya kızlar benim askerim bugün dönüyo çok şükür. Perşembe günüde ben görücem nasipse. Ama bişeye çok hewes edersem illa bişey olur. Pazar günü pikniğe gitmiştik galiba güneş bana dokundu. Yüzüm kırmızı kırmızı oldu ve sivilcelendi çok çirkin.Polenlerde dokundu galiba. Ve dudağımda koca bi uçuk
Aşkım beni uzun zaman sonra bu çirkin halimle görücek yaa off napabilirm bi çaresi var mı bu durumumun:18:

daha mobilyaların ödemesi vaaar, düğün salonu vaaar, balayı vaaar, halı perde- ev ne olacak belli bile değil.. alabilecek gibi değiliz. aslında ben salon boş kalsın diyorum ama nişanlımda hepsi olmuşken tam olsun diyor. bilmiyorum ne yapacaz.. aman tek derdimiz tv olsa keşke, daha birsürü borç var maalesef :97:

günaydın canım çok geçmiş olsun havalar bi soğuk bi güzel mahvetti valla hepimizi

evet koşturmadan da bi terledim bi üşüdüm bu haldeyim işte

Geçmiş olsun speedy. Çok şükür resmi tatilleri olan bi işte çalışıyorum ya senin için zaman çabucak geçsede tatile çıksan artık

14 gün sonra Allahın izniyle izine çıkıyorum tek hayalim şuanda o ama iyi olurdu çalışmasam da ne güzel yatardım dinlenirdim iyileşirdimm.. yarında gelinlik provam var ayakta duramıyorum

Son düzenleme:

ben bu arada kalmaları yaşamicam, Çünkü 2 ayrı oda 2 ayrı oturma grubu yapmicam,
misafir için yapılan güzel odalar sırf misafir geldiğin de kullanılacak özenli şıkır şıkır bi oda,
geniş ferah tek bir odam olacak hem misafirlerimi de kendi oturduğumuz odada ağırlayacağım, yemek masam konsolum tv ünitem ve oturma grubum olacak ne yani kendime az özen misafire çook özen
ayrıca bi de çalışma odası istiyo aşkım, bebişe daha zaman var çocuk odasınıda çamaşır odası olarak kullanırım diye düşünüyorum kurutma ütüleme işlerini ayak altına getirmeden oracıkta hallederim,

canım sıkma canını, görsün nolacak.. seni her halinle seviyordur zaten merak etme... hem perşembeye kadar düzelir belki.. sivilcelerle falan oynama, devamlı temizle yüzünü, bide belki bi maske yapabilirsin..

14 gün sonra Allahın izniyle izine çıkıyorum tek hayalim şuanda o ama iyi olurdu çalışmasam da ne güzel yatardım dinlenirdim iyileşirdimm.. yarında gelinlik provam var ayakta duramıyorum

aaa sen evlendikten sonra çalışmayacakmısııııın bir anda tamamen rahatlamış olacaksın o zaman. bu seferde sıkılmayasın? int var mı evde

canım benim, eminim her halinde güzelsindir, takma bu kadar, ucuk için yapacak bişe yok daha başlangıcı olsaydı buz ile durdurabilirdin büyümesini ya da ucuk merhemi ile, ama kocaman diyorsun perşembeye kadar düşer sanırım bol bol nemlendirirsin,
güneş kızarıklarını da nemlendir, daha da güneşte çok kalma istersen perşembeye kadar hafifler hafif bi de makyaj yaparsın takma kafanı nişanlın geliyooo

kızlar dün markafoniden yatak örtüsü aldım ilk başta kararsızdım son adıma kadar geldim kkdan bazı kızlar beğenmemiş sonra iptal ettim akşam nişanlım gaza getirdi hatta işlemi o yaptı aldık ama o da 10 tl lik indirimi kullanmamış boşa gitti yani ind.kuponu inş.örtü güzeldir

ödemelerde konuşmasak günü gelince ödenirr
saydıklarının tamamı bizde de var canım, daha gelinlik damatlık alınacak üstüne üstlük kına masrafları var, amaaan diyorum güzel düşüneyim güzel olsun ben düşündükçe borçlar ödenmiyo

bizde ayrı bir misafir odası olmasını istemiyorduk, hatta bunu en çok istemeyen benim, annemle bu yüzden çok kavgalar ettim. bizim evde de var öyle bir süs odası ve hiç kullanılmayan.. ikisinde de tv var ama misafir gelse bile oturma odasına alıyorlar, diğer odaya annem bizi bile sokmuyor, aman dağılmasın aman kirlenmesin diye duruyor orda ööööyle boş boş..

ama biz hep kendimize küçük bir sinema odası yapma hayalindeydik. köşe koltuk ikimizde çok istiyoruz hatta beğendik alacağımız koltuğu kararlaştırdık bile.. o kadar rahat ve o kadar güzelki, onu almazsak içimizde kalacak

lemlemcim aaahh ahhh diyorum aynı dertler bizdede mevcut. Bunları düşünmekten bazen nişanlılığımızın bu telaşların tadını çıkaramıyorum aklıma hep bu durumlar takılıyo.. Herşeyimiz en güzelinden olsun diye hayal ediyorum ama gerçek dünyaya döndüğümde malesefki elimizdeki imkanlar neye elveriyosa onunla yetinmek zorundayız diyorum.Ama olsun 6 sene sonunda aşkıma kawuşucam diye teselli ediyorum sonrada kendimi

çok güzel bi duyguu ah ahh geçmişime döndüm havaalanında kucaklaşmamız canım inanki görmicektir bile yüzündeki sivilceleri dudağındaki uçuğu. takılma bence hem geçici bi durum. dudağın için hemen bi uçuk ilacı al sür yüzün içinde bişe tavsiye edemicem çünkü dr a gitmelisin bence 2 günün var bence düzelir

var da var diyosun yani... of ömür biter borç bitmez o zaman boşverin onuda zamanla alırsınız hemde o zaman daha iyisini alırsınız belki. bizde gönlümüze göre lcd yi evlendikten sonra alacaz mesela şimdilik nişanlımın kullandığı orta büyüklükteki lcd si ile idare edicez... evlilik böle bişe olsa gerek eskiden olsaa istyiorum diyee tepinirdimmmm borç insanı frenliyomuşş

aaa sen evlendikten sonra çalışmayacakmısııııın bir anda tamamen rahatlamış olacaksın o zaman. bu seferde sıkılmayasın? int var mı evde

yok beee canım 20 günlük izne çıkıyorum işime devam bırakmam..
hem onca borcun altına girdik uzun süre çalışmaya devam ben evde yapamam zaten.
ne ömür geçer ne de zaman

hayırlı olsun canım, ben hiç yatak örtüsü almadım ilk gün kullanmak için markafoniden krem rengi saten işlemeli çok hoş bi örtü aldım, kayınvalidem de yaldızlı yatak örtüsü almış zaten almama gerek kalmadı çok ta kullanacağımı sanmıyorum zaten

ewet artık makyajla kamufle etmeye çalışıcam canım mecburen. İşte insan en güzel haliyle gözükmek istiyo böyle uzun süre görmeyince.

bizde öyle yapacağız canım misafir odası diye ayrı bi odaya gerek yok onun yerine çalışma odası yapmayı düşünüyoruz kitaplık çalışma masası pclerimizin olduğu bi yer olsun diye düşündük ama bunun için hiç bişey almadık diğer odayıda zaten tek kişilik baza ve bi çekyat koycaz misafir için çok ortak arkadaşımız varda onları düşünerekten :))
yok beee canım 20 günlük izne çıkıyorum işime devam bırakmam..
hem onca borcun altına girdik uzun süre çalışmaya devam ben evde yapamam zaten.
ne ömür geçer ne de zaman

valla evde zaman geçmiyo delirecem... bende güvya sınava hazırlanmak için işi bıraktım sabah uyanıp ilk yaptığım şey nete girmek oluyo :97: bu duruma bi son vermeliyimmm... atanırsam kebap olurda atanamazsam ankaradan iş bakmam gerek of allahımmm

bol bol çalış canım ozaman boşver int falan gelecek daha önemli
ben nişanlımdan 5 gün sonra işe başlıycam şimdiden düşünüyorum o 5 gün evde tek ne yaparım diye :83:

bol bol çalış canım ozaman boşver int falan gelecek daha önemli
ben nişanlımdan 5 gün sonra işe başlıycam şimdiden düşünüyorum o 5 gün evde tek ne yaparım diye :83:

Bende ewde durmaya bayılırım ya. Keşke durumumuz iyi olsa da çalışmak zorunda kalmasam ewimde dursam. Hiç canım sıkılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…