bora öztoprak ın bi şarkısı var ya 'seni seviyorum' diye o şarkıya bayılıyorum hep gözlerim doluyo dinlerken ve düğün günümü hayal ederken, ama sözleri biraz fazla romantik ayıp olur mu ki diyorum
iyi akşamlar kızlaaaaaar, baya oldu gireli ama bi türlü yazamamıştımm.. geçmişi okudum, birazda işlerim vardı..
ay bu şarkı çooook güzeeel, hemen facede buldum nişanlımın duvarında paylaştım
tabii düğünde nasıl olur bilemedim, bu gece öp beni falan :78:
iyi akşamlar kızlaaaaaar, baya oldu gireli ama bi türlü yazamamıştımm.. geçmişi okudum, birazda işlerim vardı..
ay bu şarkı çooook güzeeel, hemen facede buldum nişanlımın duvarında paylaştım
tabii düğünde nasıl olur bilemedim, bu gece öp beni falan :78:
çok güzel olur walla biraz yüzümüz kızarır belkiama özel bi parça anlamlı
bu arada yatak örtüm geldi seninkinin modelinden çok güzelmiş ben onu günlük için istemiştim bi de beyaz ya da krem alırım diodum ama bu örtü çok şıkmış bence başka almasam da olur ama beyazda aklım kalır
ay kızlar bugün aklıma çok güzel bi fikir geldi
ben yüzlerce uçan balon alıcam ve evden gelinliğimle çıkarken onları uçurcaklarrrr
her yer rengarek balon olcaaakk
ayy süppeerr tam benliikk
çok güzel olur walla biraz yüzümüz kızarır belkiama özel bi parça anlamlı
bu arada yatak örtüm geldi seninkinin modelinden çok güzelmiş ben onu günlük için istemiştim bi de beyaz ya da krem alırım diodum ama bu örtü çok şıkmış bence başka almasam da olur ama beyazda aklım kalır
kızlaaarrrrrrr
nerelere kaçtınız
ben davetiyemi bilem begendim
kızlaaarrrrrrr
nerelere kaçtınız
ben davetiyemi bilem begendim
walla tatlım biçok konuda gerçekten hızlısın ama bu konuda benden hızlısı yoktur heralde :))) benim nişanlımın iş yerinde davetiyede yapıyolar, bende nişanlımın yanına her gittiğimde bakıyodum kataloglara.. ikimizinde çok beğendiği bi tane var, 1 yıl önce beğenmiştik, kihh kihh kihhh
Kızlar sizce hangisi güzel
ben pembe-mor tutkunu olduğumu davetiyeme de yansıtıcam bu gidişle
"ohooo daha çok var" dediğinzi duyar gibiym
ama şuan seçmem gerekyomuş kayınpederm dedi
o yaptırıcakmış,vardır bi bildiği :44::26:
Eki Görüntüle 194525
Eki Görüntüle 194526
canım bu ikisinden biri olacaksa ikincisi daha zarif geldi gözüme :87:
walla tatlım biçok konuda gerçekten hızlısın ama bu konuda benden hızlısı yoktur heralde :))) benim nişanlımın iş yerinde davetiyede yapıyolar, bende nişanlımın yanına her gittiğimde bakıyodum kataloglara.. ikimizinde çok beğendiği bi tane var, 1 yıl önce beğenmiştik, kihh kihh kihhh
birincisinin kare olduğuna bakma
boyutları çok küçük
ebru davetiyeden seçmem gerekiyomuş
aaa evet canım sen o beğendiğiniz davetiyeyi göstercektin bizeehani davetiyeyi açınca damat hoopp gelinin önüne diz çöküyoduu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?