Bence kaçırma canım.Ben alamadım sen al :))
Ya benimde moralim bozuk.Dün annemler gitmiş carrefour'dan king blender almışlar.Ben aylardır elimi çabuk tutup almazsam sonu bu olacaktı zaten.Hiç dönüpte bakmadığım bir marka.Söyledim anneme,hem onların hem benim moralim bozuldu anlayacağınız.Ne yapmamı önerirsiniz...
siz ne aldınız eftelyacım beyaz eşyalarınızı? ayrıca o ürünü 7 gün içerisinde mazeretsiz şekilde iade yada değişim hakkına sahipsin. onu verip hangi markanın ürününü almak istiyosan üstüne fazla para ekleyip istediğin ürünü al canım, moralini bozmana gerek yook
Canım malesef biz hala ne beyaz eşya ne de mobilya aldık.Bir tek yatak odası takımımı aldı babam.Erkek tarafından henüz ses yok(
Carrefour'da Philips ya da Braun gibi markalar yok malesef,Sinbo ve King.İade yapılıyorsa buna çok sevinirim valla...
canım siz ne kadara aldınız? kodu RT-59EBPN değil mi?
canım sözlüm aldı beyaz esyaları hatırladıgım kadarıyla hepsi 3500 cıvarı tutmus 1200 bulasık makınesı, 800-900 camasır makınesı buzdolabıda 1400 olması lazım
hepsini samsungtan aldık canım bızde kıraya gıdıcez genıslıgı bızıde korkutmustu ama sorun olmaz dedıler.Acıkcası ıcının genıs olmasını ıstıyordum samsungun bu modelıde yeterınce geniş :) Kodu aynı canım.Hımm, kodu benimkiyle aynımıydı acaba? boyutu bana biraz büyük geldi bu buzdalabının eni 77 cm miş, satıcı standart mutfaklara uyar dedi sana sorayım dedim bi de :44: kiracı olacağım malum :26:
bi de çamaşır makinesi de baktım samsung tan 8 kilo 1000 devir 900 liraydı, siz de çamaşır makinesini samsung dan mı aldınız canım ? onun da fiyatı makul geldi.
çok soru sordum ama kusura bakma tatlım yaa
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim tatlım, yarın bi daha gidicem mağazaya , daha bi alıcı gözüyle bakıcam, hiç düşünmediğim bi markaydı ama aklıma yatıverdi bakalım hayırlıısı inşallah...hepsini samsungtan aldık canım bızde kıraya gıdıcez genıslıgı bızıde korkutmustu ama sorun olmaz dedıler.Acıkcası ıcının genıs olmasını ıstıyordum samsungun bu modelıde yeterınce geniş :) Kodu aynı canım.
ÇAMASIR MAKINESİ BU
BULASIK MAKINEMIZDE BU
hatunlar,
selamlar hepinize :)
ne alemlerdesiniz?
nisanlim pazartesi askerden donuyor
gelince atlicam kucagina
selam canımmm iyiyiz beyaz eşya derdine düştük bu akşamsamsung buzdolabı almayı düşünüyorum kızların da fikirlerini aldım işte ,
ohh ne güzel kavuşmanızaa çook az kalmışşş
heyoo :)
hayirli ugurlu olsuuun
ben de o tarz gelismeler yok henuz
allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin
amin canım, tam karar vermedim ama fiyatı ve özellikleri beni cezbediyorrrr :82:
evet senin yatak örtün gümüştü şimdi hatırladım ben de gold sipariş ettim nevresim de taç poem mürdüm aldım pamuk saten çok güzel
Selam milleettt , pek kimse yok gerçi ama, bugün alışveriş merkezinde gezerken samsung buzdolaplarını görüp daldım içeriya şu aşağıda gördüğünüz buzdolabı 1400 lira şuan, indirimdeymiş, valla benim aklıma yattı aslında ya fiyat çok uygun, kapasitesi 344 + 132 litre, kızlar bi fikir verin yaaa alsakmı kiii :26: :26: yorum bekliyorum :18:
http://www.evkurun.com/icerik_resimleri/2620090806112130.jpg[/IMG]
bizim ç.mak.da bundan elmas kazan di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?