2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ocwnys cnaım sen çalışmıyacaksan tabiki eşine yakın yer olsun..
ama illa o ev olmak zorunda değil daha güvenli bi ev bulabilirsiniz

o bölge hep aynı canım ya küçükçekmeceyi biliyosun işte...
nişanlımın işyeri haramiderede
yani İstanbul dışı gibi bişey :78:

şimdi aradı
beni istemediğim bi yere götürmek istemediğini söyledi, ben de onun yollarda o kadar yorulmasını istemiyorum
kafamız çok karışık ya ne zor işler bunlar

İstanbul zaten heryeriyle bir deprem bölgesi.. orda 7 şiddetinde bir deprem olsa sanırım tek tük bina dışında her yer yıkılır.. önemli olan evin ne kadar sağlam olduğu, kaç katlı, kolonları sağlam mı vs.. :51:

ewt öyle ama bahsettiğim bölgenin toprağının sağlam olmadığı bilinen bi gerçek
İstanbuldaki deprem bölgeleri 4 dereceye ayrılıyo
küçükçekmece 1 . derecede deprem bölgesi
hem sadece depremden dolayı değil, ben arkdaşlarıma, aileme, sosyal faaliyetlerime o kadar uzak bi yerde olmayı istemiyorum
hem okulum bitiyo, yüksek ihtimalle ben de çalışıcam
of bilmiyorum kızlar ya bi garibb oldu içim

ben korkmam öyle şeylerden yaaa ölüm geldikten sonra kafama saksı düşer yine ölürüm.
Allah'a güven neresi sizin için hayırlı ise orası olur zaten..
yeterki kesin tutulma kısmına gelsin

geçmiş olsun eftelya, ben daha 20lik diş problemi yaşamadım hiç, inşallahta yaşamam...

eftelya geçmiş olsun canım nihayet kurtulmuşsun çok zordur

sana da geçmiş olsun canikom
neyse kurtulmuş oldun dişçi derdinden :)

Çooooookk teşekkür ederim arkadaşlar.Uyuyamıyorum,apranax içtim şimdi...

Az da olsa yakın olacağız desene :))

Valla bende çok düşündüm,korktum deprem bölgesi olmasından dolayı ama,korkunun ecele faydası yokmuş bunu öğrendim dişimi çektirirken :))
Olacağı varsa her yerde olur canım.Sağlamlığı konusunda araştırmalarınızı yapın en azından...

Son düzenleme:
günaydın bugün nişanlım bıraktı işe beni yanımda kahvaltı yapıcaz sonra gidecek

kızlar nevresimevinden dün aldığım ürün umarım bugün gelir gelirse o siteden 1-2 ürün daha var onları da alıcam ben taç poem mürdüm nev.tk.sipariş etmiştim şimdi giriyorum stokta yok dio acaba ben aldım ya ondan mı kalmadı inş.kazıklanmam 149 tl ye günlük için yatak örtüsü var yanlış hatırlamıyosam lemlemin füme rengi örtüsünün modeline benziyo onun kahverengi olanı çok beğendim

günaydın herkese... demet86 hayırlısı olsun canım nevresim takımların...

teşekkür ederim aldığım siteye tel.açtım ürünü sordum şu anda kargoya teslim edilmiş görünüyo dedi kargo şubesinin telini verdi o da bizim şirket olarak çalıştığımız kargo şubesi zaten bizim teslimatlar akşamüstü geliyo hep bekliyorum sonra yatak örtüsünü de alıcam taç madam gold yatak örtüsü çok hoşuma gitti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…