inşallah düşünürüm de bırakırımbenim içinde çok iyi olur.
haftasonu gece hamile arkadaşımla canlı müziğe gittik 2 tane sigara içti ama ağzıma geleni söyledimdr izin veriyormuş günde maxımum 2 tane sigara
Hoşgeldin iyi gibisin aman inşallah iyi gider böyle,çiğ köfte canın istemiş çok yemeseydin inşallah dokunmaz canım,
Sen biraz daha iyileş bir kendine gel gidersiniz hem sana hem eşine hemde bebişinize iyi gelir
çooookk çook çook zararlı
sigara dumanı plesanta süzgecine takılmıyor, direkt bebeğin kanına karışıyo
alkol ve kafein de direkt olarak ulaşıyo
plasenta süzgeci bunları ayrıştıramıyo
ben hamile kaldıgım için eşim bile sigarayı bıraksam mı diyo
nasıl kıyıyo bebeğine çok şaşırdım
jeloş seni de tebrik ediyorum sigarayı hemen bırakmışsın
o bahsettiğim belgeseli izleyin orda bu konudan da bahsediliyo
o esnada bebeğin anne karnında nasıl huzursuzluk yaşadığını gösteriyor
Alemsiniz speedy ne güzel eğlenmişsiniz,elbette gülü seviyorsan mecbursun hayatından bazı zararlı şeyleri çıkarman gerekiyor,bırakırsın elbetteki bebek niyetine girdinmi herşey bırakılır vazgeçilir
çooookk çook çook zararlı
sigara dumanı plesanta süzgecine takılmıyor, direkt bebeğin kanına karışıyo
alkol ve kafein de direkt olarak ulaşıyo
plasenta süzgeci bunları ayrıştıramıyo
ben hamile kaldıgım için eşim bile sigarayı bıraksam mı diyo
nasıl kıyıyo bebeğine çok şaşırdım [/B]
bu arada hamişler haftada en az 2-3 kez yumurta yiyo musunuz? bu da çok önemli
ben yiyemiyorum malesef, hep dua ediyorum midem normale dönsün diye
kendim için değil de bebeğim için üzülüyorum korkuyorum besinsiz kalacak diye
gerçi doktorum açıkladı, haftalardır bütün depolarına vitamin enjekte ediyoruz bebeğin gayet güzel besleniyo dedi
ama işte ben yine de tatmin olamıyorum yemeyince
Ocwmays maşallah baya bilgilisinaçıklayıp bilgilendirdiğin için saoll,eşinde bırakır kısa zamanda zaten senin yanında içmesin kesinlikle
Bıraktım ama geçen hafta yani daha önceki haftalar içtiğim için doktor bişey olmaz yolun başındasın dedi,bundan sonrası önemliymiş
Ben national geographic'de bir tane izledim bir anne ve babanın gebelik sürecini canlandırmışlardı izledik eşimle şok olmuştuk bu nasıl oluşuyor böyle diye
Gayet eğitici bilgilendirici discovery falan var bizde buradada bazen denk geliyoruz eğitici şeylere
ewt ben de çok şaşkınlıkla izledim o belgeseli
RAbbim çok büyük gerçekten
eşim benim yanımda içmiyo zaten, benim eşim çok pipirikli bi insandır jeloş
arkadaşları dalga geçiyomuş işyerinde "bu gidişle eşin doğum yapana kadar sen 40 kez doğurursun" diyolarmış
o bahsettiğin kitabı almayı düşünüyorum, internetten satın alabilir miyim acaba
ben de bir kaç ay önce realden almıştım çok kalın bir kitap, karton kapaklı
hamilelik,doğum ve bebek adı
çok bilgilendirici sürekli elimde onu okuyorum
reale gidersen mutlaka onu da al
canım bana şöyle geliyor bebek yapmayı bile yasağını doğrusunu da mutlaka biliyor..
oda biliyor ama en uç noktadan bakınca hak veriyorum günde 2 paket sigara içiyordu:
içmediği anda kendi kendini yiyor tırnaklarını yemeğe başlıyor. eşi de konuşmuş 2 hafta daha süre vermiş dr
kendisi bıraksın falan zorlamayın demiş eşi öyle dedi
en güzeli hamilelik düşünmeden önce bırakmak son dk bırakınca işte böyle oluyor
başının belası oldum kızın her gün arıyorum naptın ne ettin diye:
Ölüceğimi bilsem yumurta yiyememay şimdiden tiksindim hayatımda ağzıma koymadım ne küçükken ne büyüyünce maalesef yiyemem bazı şeyleri miğdem kabul etmiyor buda bunlardan biri doktor vitamin yazdı içinde bol bol bütün vitaminler ve folik asitde varmiş hergün bir tane bebişe yarıyor
Ben balık yemeye çalışıcam başarılı olabilirsek hayatımda bir iki tattığım ve yiyemediğim bişey,bebiş için deniycez balık doğsun biraz büyüsün balık yemem derse ben senin yüzünden çok yedim yiyceksin derim sıra sendee
mm o bayagı tiryakiymiş o zaman Allah yardımcısı olsun canım
tabi ben hiç içmediğim için uzaktan konuşmak kolay geliyor, bırakmak zordur eşimden biliyorum[/B]
Çok aydınlatıcı bir belgeseldi ,hele o yolculuk kısmı yumurtaya gidebilmek için ne kadar tuzaklardan geçiyorlar ağzımız açık izlemiştik
Pipirikli olsun daha iyi dikkat eder herşeye,bak bu olabilir oda senle doğurucak zaten
İnternette var hb sitesinde var sipariş verebilirsin,iyi oldu söylediğin reale gidince alırım ,merak ettiğimiz şeyler oluyor ben kitap okumayı çok seviyorum
mm o bayagı tiryakiymiş o zaman Allah yardımcısı olsun canım
tabi ben hiç içmediğim için uzaktan konuşmak kolay geliyor, bırakmak zordur eşimden biliyorum
ben severim yumurtayı da balığı da
şimdi gözüm görmüyor o ayrı
canım balık yiyemiyosan da çok zorlamamanı tavsiye ederim
hamilelikte mide bulanınca düzelmesi zor oluyor
ewt en çok o yolculuğu izlerken eğlendim, bayagı bir yol varmış aslında dimi
eşime söyleyeyim o takvimden alsın
realde de takvim vardı ama küçük cep kitabı tarzındaydı
kızlar internetimiz bağlandı artık akşamları da girebiliyorum.
cuma günü başvuru yaptık.
cumartesi bağlantıyı yaptılar dün açıldı
bizim bu akşam napacağımız belli değil, burda bi ilçe var köftesi meşhur, dün kayınvalidemlerdeyken yarında oraya gidelim diye konuşmuştuk, hatta kayınvalidem yarın yemek yapma bende yapmayacam dedi ,ama henüz kayınbabadan haber gelmedi, eğer gitmeyecek olursak karışık kızartma yapacam, patates, patlıcan, biber üstünede domates kızartıp dökerim bol bol. eşimle çok seviyoruz karışık dmates soslu kızartmayı.
bu arada hamileler sizleri okudukça bilinçleniyoruz bizde ne güzel. tecrübe oluyorsunuz ne güzel.
Hayırlı olsun speedy,evden girmek daha rahat oluyor keyiflii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?