2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

çooookk çook çook zararlı
sigara dumanı plesanta süzgecine takılmıyor, direkt bebeğin kanına karışıyo
alkol ve kafein de direkt olarak ulaşıyo
plasenta süzgeci bunları ayrıştıramıyo
ben hamile kaldıgım için eşim bile sigarayı bıraksam mı diyo
nasıl kıyıyo bebeğine çok şaşırdım

jeloş seni de tebrik ediyorum sigarayı hemen bırakmışsın
o bahsettiğim belgeseli izleyin orda bu konudan da bahsediliyo
o esnada bebeğin anne karnında nasıl huzursuzluk yaşadığını gösteriyor

merhabalar kızlar, bende bugun kalktım çamaşırlarımı yıkadım serdim, çiçeklerimle ilgilendim sevdim onları suladım yerlerini değiştirdim falan. mutfağımı toparladım. sonra nikon servisini arayıp foto mak. mi kendim tamir ettiğimi söyledim, çok şaşırdı şok oldu adam, nasıl yaptınız bizede söyleyin lütfen bi teknik servis olarak çok işimize yarar dedi, bende siz araştırmadan direk 324 tl tamir bedeli istediniz bu yüzden de kusura bakmayın söylemem dedim

eşim bana domatis fideleri almııııış, arka balkonuma dikecem hepsini, saksılarının yarısı ayarladım, toprağınıda ayarladım babamlarda kaldı, akşam gidip alacağız. 10 kök domatesim vaaar, kendim yetiştiriciiiim domatisleriimiiii daha öncede yapmıştım size annemlerin evindeki odamın balkonunu göstermişmiydim bilmiyorum ama bulursam fotosunu yüklerim.

bu arada hamişler haftada en az 2-3 kez yumurta yiyo musunuz? bu da çok önemli
ben yiyemiyorum malesef, hep dua ediyorum midem normale dönsün diye
kendim için değil de bebeğim için üzülüyorum korkuyorum besinsiz kalacak diye
gerçi doktorum açıkladı, haftalardır bütün depolarına vitamin enjekte ediyoruz bebeğin gayet güzel besleniyo dedi
ama işte ben yine de tatmin olamıyorum yemeyince

Ocwmays maşallah baya bilgilisin açıklayıp bilgilendirdiğin için saoll,eşinde bırakır kısa zamanda zaten senin yanında içmesin kesinlikle
Bıraktım ama geçen hafta yani daha önceki haftalar içtiğim için doktor bişey olmaz yolun başındasın dedi,bundan sonrası önemliymiş
Ben national geographic'de bir tane izledim bir anne ve babanın gebelik sürecini canlandırmışlardı izledik eşimle şok olmuştuk bu nasıl oluşuyor böyle diye
Gayet eğitici bilgilendirici discovery falan var bizde buradada bazen denk geliyoruz eğitici şeylere

biz de sigara kullanmıyoruz sadece arada keyifli ortamlarda içki içeriz

biz de sigara kullanmıyoruz sadece arada keyifli ortamlarda içki içeriz

AYNEN CANIM güzel eğlendik daha 4 aylık gelebiliyor bundan sonra yatar uyur evde

canım bana şöyle geliyor bebek yapmayı bile yasağını doğrusunu da mutlaka biliyor..
oda biliyor ama en uç noktadan bakınca hak veriyorum günde 2 paket sigara içiyordu:
içmediği anda kendi kendini yiyor tırnaklarını yemeğe başlıyor. eşi de konuşmuş 2 hafta daha süre vermiş dr
kendisi bıraksın falan zorlamayın demiş eşi öyle dedi
en güzeli hamilelik düşünmeden önce bırakmak son dk bırakınca işte böyle oluyor
başının belası oldum kızın her gün arıyorum naptın ne ettin diye:

Ölüceğimi bilsem yumurta yiyemem ay şimdiden tiksindim hayatımda ağzıma koymadım ne küçükken ne büyüyünce maalesef yiyemem bazı şeyleri miğdem kabul etmiyor buda bunlardan biri doktor vitamin yazdı içinde bol bol bütün vitaminler ve folik asitde varmiş hergün bir tane bebişe yarıyor
Ben balık yemeye çalışıcam başarılı olabilirsek hayatımda bir iki tattığım ve yiyemediğim bişey,bebiş için deniycez balık doğsun biraz büyüsün balık yemem derse ben senin yüzünden çok yedim yiyceksin derim sıra sendee

ewt ben de çok şaşkınlıkla izledim o belgeseli
RAbbim çok büyük gerçekten
eşim benim yanımda içmiyo zaten, benim eşim çok pipirikli bi insandır jeloş
arkadaşları dalga geçiyomuş işyerinde "bu gidişle eşin doğum yapana kadar sen 40 kez doğurursun" diyolarmış

o bahsettiğin kitabı almayı düşünüyorum, internetten satın alabilir miyim acaba
ben de bir kaç ay önce realden almıştım çok kalın bir kitap, karton kapaklı
hamilelik,doğum ve bebek adı
çok bilgilendirici sürekli elimde onu okuyorum
reale gidersen mutlaka onu da al

bu akşam annemde yemek yiyip hemen eve gidip yatıcam siz ne pişireceksiniz kızlar yarın için bana da fikir olmuş olur

Çok aydınlatıcı bir belgeseldi ,hele o yolculuk kısmı yumurtaya gidebilmek için ne kadar tuzaklardan geçiyorlar ağzımız açık izlemiştik
Pipirikli olsun daha iyi dikkat eder herşeye,bak bu olabilir oda senle doğurucak zaten
İnternette var hb sitesinde var sipariş verebilirsin,iyi oldu söylediğin reale gidince alırım ,merak ettiğimiz şeyler oluyor ben kitap okumayı çok seviyorum

mm o bayagı tiryakiymiş o zaman Allah yardımcısı olsun canım
tabi ben hiç içmediğim için uzaktan konuşmak kolay geliyor, bırakmak zordur eşimden biliyorum

ben severim yumurtayı da balığı da
şimdi gözüm görmüyor o ayrı

canım balık yiyemiyosan da çok zorlamamanı tavsiye ederim
hamilelikte mide bulanınca düzelmesi zor oluyor

mm o bayagı tiryakiymiş o zaman Allah yardımcısı olsun canım
tabi ben hiç içmediğim için uzaktan konuşmak kolay geliyor, bırakmak zordur eşimden biliyorum
[/B]

inşallah 2 hafta sonra hiç içmez. zor ama insan çocuğu için katlanabilir.
bende çok şükür sigara içmiyorum içenede kızıyorum ciddi ciddi bana ne oluyor ise.

ewt en çok o yolculuğu izlerken eğlendim, bayagı bir yol varmış aslında dimi
eşime söyleyeyim o takvimden alsın
realde de takvim vardı ama küçük cep kitabı tarzındaydı

Seviyorsan yiyorsan ne güzel,düzelince yersin eminim,ben hiç yemediğim için daha kötüü
Evet zorlamayla zaten hiç yiyemem,geçen doktora gittiğimizde ben çıktım eşin kalsın balık için bir tarif vericem onu yapsın sana dedi,vermiş eşim bir mutlu bak yapıcam kesin yiyceksin hiç miğden bile kalkmıycak diyor,ama ne zaman yapıyım dese daha hazır değilim diyorumcumartesi annem çorbaya balık koymuş tabi blenderla ezildiği için anlamam sandılar hemen anladım siz beni kandırıyorsunuz diyee

kızlar internetimiz bağlandı artık akşamları da girebiliyorum.
cuma günü başvuru yaptık.
cumartesi bağlantıyı yaptılar dün açıldı

ewt en çok o yolculuğu izlerken eğlendim, bayagı bir yol varmış aslında dimi
eşime söyleyeyim o takvimden alsın
realde de takvim vardı ama küçük cep kitabı tarzındaydı

Onlar için çok uzun bir yol ve hep engeller var yollarda kimisi yarıda ölüyor ve yumurta küçüçük bir açılıyor biri giriyor hemen kapanıyor Allahım bu nasıl bir mekanizma eşim şok oldu yani bizimki böylemi oldu diyor çok üzüldü benim yavrum bu kadar şeyleremi katlandı bize gelene kadar diyoo
Alsın güzel güzel notlarını alırsın resimlerini yapıştırırsın boyutuda güzel baskısıda iyi

bizim bu akşam napacağımız belli değil, burda bi ilçe var köftesi meşhur, dün kayınvalidemlerdeyken yarında oraya gidelim diye konuşmuştuk, hatta kayınvalidem yarın yemek yapma bende yapmayacam dedi ,ama henüz kayınbabadan haber gelmedi, eğer gitmeyecek olursak karışık kızartma yapacam, patates, patlıcan, biber üstünede domates kızartıp dökerim bol bol. eşimle çok seviyoruz karışık dmates soslu kızartmayı.

bu arada hamileler sizleri okudukça bilinçleniyoruz bizde ne güzel. tecrübe oluyorsunuz ne güzel.

öğren öğren ikimiz hamile kalınca sorarım sana

Hayırlı olsun speedy,evden girmek daha rahat oluyor keyiflii

evet keyifli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…