2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayy eşin ne kadar duygusal düşünmüş ben hç bu açıdan bakmamıştım
akşam gelsin söylicem canım alır inş

ben çıkayım kızlar midem bulanmaya başladı gene
öptüm hepinizi

Kızartmamı birde domates sosu üstüne süperr Ellerine sağlık en kolay ve en lezzetlisi diyebiliriz,böyle sebzeli şeylere bayılıyorum

selam kızlarrr
Bugün annecim, ablam, yeğenlerim ve anneannem bana kahvaltıya geldiler. Yaptıklarımın resmini paylaşayım dedim :) Çok güzell bir gün geçirdik. Geçmişi okuyamadan yazdım sizlere umarım herkes iyidir.

ilk başlarda ben istemiyordum en az 1.5 sene diyordum hep, eşimde alınıyordu kötü tarafa çekiyordu kendince alınıyordu
sonralarında bahane bulmuştum aa aşkım bak burcuma göre deniyelim fln 2013 anca olur diye hani burçtan anlamam takıkta değilim jelocum, o bahane kaldı bende sonralarında baktım bende ister oldum içimde hep aa çocuğumuzda olurmu o aylarda diyodum ki, malasef tutturamadık

aynen oğlak olucak sizin bebişler tam inat, dik kafalı çok çekiceksiniz anneleriiii

bu arada ben işe daldım oo muhabbet nasılda kaynamış tühh kaçırdım..

Son düzenleme:
Son düzenleme:
günaydın
siyahdeniz ne güzel kahvaltı ben de şimdi çayın demlenmesini bekliyorum işyerinde böreğe talim evde kahvaltı yapmayı özlüyorum yaa

Günaydınnn... Hanzade; teyzesii yaa bi doğsa sağlıkla işallah yesem bende heryerlerinii..
Dün doktora gittik kızlar kalp atışlarını duyduk bebişimin. net bi görüntü alamadık ultrasonda, idrara sıkışık gitmem gerekiyomuş ama yinede gördük facebooka koyduk fotosunu sağlıklı bi bebiş şimdilik Allaha çok şükür. Haftaya yine gidicez büyüme oranına bakıcaz. Çok güzel, heyecanlı ve duygusal bi andı yaa.

siyahdeniz kahvaltı mükemmel görünüyo canım ellerine sağlık.. Kahvaltı en sevdiğim öğündür, bütün hafta özlüyorum, işyerinde mecbur ya poğaça, börek yada simit. Böyle ziyafet sofraları h.sonlarına kalıyo malesef..

herkese selammm kızlarrrr çok okuyamıyorum hala pc yok ve komşudan giriyorum bebiş yapanalr varmış halbuki ilk ben yaparım diyordum bak beni geçen çok olmuş,ben iyiyim mutluyum ama sıkıntılarım yok değil ankaradaki yoğun hayatımdan sonra burda kendimi çok boşlukda hissediyorum kpss de çalışamıyorum iş ortamıda yok çok sıkılıyorum

Günaydın bayanlar
pingu hadi gözünaydın duydun bebişinin kalp atışını ne güzel maşallh buarada hamiş bayanlar heray yeni bir fotonuzu bekliyoruz ay ay bebişinizin büyüdüğünü bizde görelim sizinle birlikte
siyahdeniz sofran çok güzel valla bende işte kahvaltı etmeyi hiç sevmiyorum böyle kalabalık kahvaltılar çok hoşuma gidiyo özledimmm o günleri

hoşgeldin.. Bende kendimden bu kadar çabuk beklemiyodum ama yengeç burcundaki anaç ruhum ewlendikten sonra ortaya çıktı

zaten göbeğim birazcık büyüsün çekicem fotoları. Şimdiden başlıycaz biz heray çekmeye ama buraya kocaman göbeğimi yüklerim Galiba benim erken çıkıcak göbeğim.

caponum mu gelmiş

hoş geldin canım ,

bak seninle aynu durumda olan bir arkadaşım var istanbul dan mardin e gitti eşi polis o kadar sıkılıyor ki orada bence en mantıklısı bir bebek yapıp en azından onu büyütmek onada bunu söylüyorum ama ailesinden uzak istemiyor bebek işte yok çalışabileceği lojmandaki kadınlarda gün gün gezen kadınlar kafa dengi değilmiş zor yani seninde durumun

günaydınlarrrr
buyrun kızlar hep birlikte yapalım kahvaltımızı :) pingu 2 gr mıymış bebiş çok duygulandım yaa... minicik daha... off bebek sevesim geldi.

caponum memleketinden uzak olmak kötü bi duygu eşimden şahidim. Kıyamam arkadaşı yok hiç burda, aklı hep istanbulda. Buraları hiç sevemedim bitek ben ve ailem başka hiçkimsesi yok. o kadar çok üzülüyorumki ona. Sende aynı öyle bi durumdasın. Ama hayat şartları işte insanı istemediği durumlara sokuyo böyle. Allah yardımcınız olsun özdenin dediği gibi bi bekek yapsan seni çok güzel oyalar en yakın arkadaş olur sana.

siyahdeniz ewet ya minicik daha 13,85 mm boyu. kalbi öyle bi güzel atıyoki maşallah. Kalbi atarken hem duyuyoruz ekrandan kalbindeki seyirmeyi görüyoruz çok hoşuma gitti.

Süper bir masa çok leziz görünen kahvaltılıklar afiyet olsun,eminim çok keyifli geçmiştir

İnsan bir süre sonra istiyor bebiş biz 3 yıl gezdik tozduk tatillere gittik ,haftasonları her fırsatta küçük tatiller yaptık,ailemden kısıtlamamız yoktu çok dolu dolu yaptık herşeyimizi,evlendikten sonrada 8 ay kadar yaptık bizim için yeterliydi,artık sıra bebişteydi oda çok şükür yolda,Allah sizede en kısa zamanda versin bu güzel mutluluğu,biz doktora bebek istiyoruz diye gittiğimizde hemen olmuyacağını söylemişti,problem yapılmaması gerektiğini bebiş için birlikte olunmaması gerektiğini stresten uzak olmamızı önerdi,bizim hiç beklemediğimiz bir anda oldu,eminim sizinde böyle olucak bakalım burcu ne olucakk
Boğa burcu olmuycağı için benim gibi,seviniyorum oğlak olmasınaa

Pingucum oh maaşallah kalbinin atışınıda duymuşsun hayırlı olsun,resmine bakar bakar durursun bir dahaki kontrole kadar
Bişey sorucam karındanmı baktı sana karından bakmıştır,bana alttan pazartesi dinleticek kalp atışlarını sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…