ve tabiki tüm hamişleri tebrik ediyorum allahım bir avazda kurtarsın inşallahhhhh
Caponum gelmiş hoşgelmiş nerelerdesin,arada gir bak merak edildin çok,yanlız kalma biz buralardayız,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve tabiki tüm hamişleri tebrik ediyorum allahım bir avazda kurtarsın inşallahhhhh
Pingucum oh maaşallah kalbinin atışınıda duymuşsun hayırlı olsun,resmine bakar bakar durursun bir dahaki kontrole kadar
Bişey sorucam karındanmı baktı sana karından bakmıştır,bana alttan pazartesi dinleticek kalp atışlarını sanırım
Süper bir masa çok leziz görünen kahvaltılıklar afiyet olsun,eminim çok keyifli geçmiştir
İnsan bir süre sonra istiyor bebiş biz 3 yıl gezdik tozduk tatillere gittik ,haftasonları her fırsatta küçük tatiller yaptık,ailemden kısıtlamamız yoktu çok dolu dolu yaptık herşeyimizi,evlendikten sonrada 8 ay kadar yaptık bizim için yeterliydi,artık sıra bebişteydi oda çok şükür yolda,Allah sizede en kısa zamanda versin bu güzel mutluluğu,biz doktora bebek istiyoruz diye gittiğimizde hemen olmuyacağını söylemişti,problem yapılmaması gerektiğini bebiş için birlikte olunmaması gerektiğini stresten uzak olmamızı önerdi,bizim hiç beklemediğimiz bir anda oldu,eminim sizinde böyle olucak bakalım burcu ne olucakk
Boğa burcu olmuycağı için benim gibi,seviniyorum oğlak olmasınaa
Jeloo alttan kalp atışları dinleniyormuymuş ölemi...
Pingucum oh maaşallah kalbinin atışınıda duymuşsun hayırlı olsun,resmine bakar bakar durursun bir dahaki kontrole kadar
Bişey sorucam karındanmı baktı sana karından bakmıştır,bana alttan pazartesi dinleticek kalp atışlarını sanırım
aynen jelocum bizde 7 yıldır birlikteyiz. üniversitede sürekli beraberdik zaten. sonra ayrı şehirlerde yaşadık ama ayda 1 yada 3 haftada 1 hep görüştük. Ailem sağolsun sıkmadı. Yazın tatilede gittik. birbirimizi çok iyi tanıdık artık sıra bebişteydi. Gerçi maddi durumu braz düzeltsek daha iyi olurdu ama olsun herşeyde vardır bi hayır. Şans ve bereket getirsin meleğimiz işallah. işte hemen olmaz diye denerken çok şükür hemencik oluverdi
yine yağmur başladı
Benim karnımdan dinletti, 8 haftalık olduk artık büyüdük biz Zaten alttan dinletmesin diye bekledim şimdiye kadar. keşke idrara sıkışık gitseymişim daha net görüntü yakalardık ama haftaya artıkın..
dün çok fena yağmur yağdı burayada. sabahtan hava açıktı öğleden sonra karardı. kesin bugünde öyle olur. bu sene ne oldu böyle ya haziran geldi havalara bak.
Jeloo alttan kalp atışları dinleniyormuymuş ölemi...
aynen jelocum bizde 7 yıldır birlikteyiz. üniversitede sürekli beraberdik zaten. sonra ayrı şehirlerde yaşadık ama ayda 1 yada 3 haftada 1 hep görüştük. Ailem sağolsun sıkmadı. Yazın tatilede gittik. birbirimizi çok iyi tanıdık artık sıra bebişteydi. Gerçi maddi durumu braz düzeltsek daha iyi olurdu ama olsun herşeyde vardır bi hayır. Şans ve bereket getirsin meleğimiz işallah. işte hemen olmaz diye denerken çok şükür hemencik oluverdi
landfloves gördüm seni hoş geldin
akşam seni arayacaktım saat 11 di geç oldu yarın ararım diye düşündüm sonra aricam seni müsait olunca
Günaydınnn... Hanzade; teyzesii yaa bi doğsa sağlıkla işallah yesem bende heryerlerinii..
Dün doktora gittik kızlar kalp atışlarını duyduk bebişimin. net bi görüntü alamadık ultrasonda, idrara sıkışık gitmem gerekiyomuş ama yinede gördük facebooka koyduk fotosunu sağlıklı bi bebiş şimdilik Allaha çok şükür. Haftaya yine gidicez büyüme oranına bakıcaz. Çok güzel, heyecanlı ve duygusal bi andı yaa.
herkese selammm kızlarrrr çok okuyamıyorum hala pc yok ve komşudan giriyorum bebiş yapanalr varmış halbuki ilk ben yaparım diyordum bak beni geçen çok olmuş,ben iyiyim mutluyum ama sıkıntılarım yok değil ankaradaki yoğun hayatımdan sonra burda kendimi çok boşlukda hissediyorum kpss de çalışamıyorum iş ortamıda yok çok sıkılıyorum
siyahdeniz kahvaltı sofran çok güzel görünüyor, bu arada evinin de birazını görmş olduk, hala bikaçımız dışında kimse evini göstermedi alacağınız olsun. hele hele ocwmayse çok kızıyorum, tablom yok oyum yok buyum yok dedin göstermedin, bizimde fotoları koyduğumuzda çok eksiklerimiz vardı ama paylaşmıştık, neyyyyseeeee.....
kızlaaaaar ben miracle07' ye gidiyoruuuuuuuuuuummm.
kızlaaaaar ben miracle07' ye gidiyoruuuuuuuuuuummm.
selam söyle
bana dua etsin hatta dua ettirsin onun etrafında mubarekler vardır kesin :)))))))))
öpüyom ikinizi de