• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Pingucum oh maaşallah kalbinin atışınıda duymuşsun hayırlı olsun,resmine bakar bakar durursun bir dahaki kontrole kadar:1:
Bişey sorucam karındanmı baktı sana karından bakmıştır,bana alttan pazartesi dinleticek kalp atışlarını sanırım :34:

Jeloo alttan kalp atışları dinleniyormuymuş ölemi...:53:

Süper bir masa çok leziz görünen kahvaltılıklar afiyet olsun,eminim çok keyifli geçmiştir:34:

İnsan bir süre sonra istiyor bebiş:1: biz 3 yıl gezdik tozduk tatillere gittik ,haftasonları her fırsatta küçük tatiller yaptık,ailemden kısıtlamamız yoktu çok dolu dolu yaptık herşeyimizi,evlendikten sonrada 8 ay kadar yaptık bizim için yeterliydi,artık sıra bebişteydi oda çok şükür yolda,Allah sizede en kısa zamanda versin bu güzel mutluluğu,biz doktora bebek istiyoruz diye gittiğimizde hemen olmuyacağını söylemişti,problem yapılmaması gerektiğini bebiş için birlikte olunmaması gerektiğini stresten uzak olmamızı önerdi,bizim hiç beklemediğimiz bir anda oldu,eminim sizinde böyle olucak bakalım burcu ne olucakk:1::1:
Boğa burcu olmuycağı için benim gibi,seviniyorum oğlak olmasınaa:1:

aynen jelocum bizde 7 yıldır birlikteyiz. üniversitede sürekli beraberdik zaten. sonra ayrı şehirlerde yaşadık ama ayda 1 yada 3 haftada 1 hep görüştük. Ailem sağolsun sıkmadı. Yazın tatilede gittik. birbirimizi çok iyi tanıdık artık sıra bebişteydi. Gerçi maddi durumu braz düzeltsek daha iyi olurdu ama olsun herşeyde vardır bi hayır. Şans ve bereket getirsin meleğimiz işallah. işte hemen olmaz diye denerken çok şükür hemencik oluverdi :1:

Jeloo alttan kalp atışları dinleniyormuymuş ölemi...:53:

Pingucum oh maaşallah kalbinin atışınıda duymuşsun hayırlı olsun,resmine bakar bakar durursun bir dahaki kontrole kadar:1:
Bişey sorucam karındanmı baktı sana karından bakmıştır,bana alttan pazartesi dinleticek kalp atışlarını sanırım :34:

Benim karnımdan dinletti, 8 haftalık olduk artık büyüdük biz :1: Zaten alttan dinletmesin diye bekledim şimdiye kadar. keşke idrara sıkışık gitseymişim daha net görüntü yakalardık ama haftaya artıkın..

aynen jelocum bizde 7 yıldır birlikteyiz. üniversitede sürekli beraberdik zaten. sonra ayrı şehirlerde yaşadık ama ayda 1 yada 3 haftada 1 hep görüştük. Ailem sağolsun sıkmadı. Yazın tatilede gittik. birbirimizi çok iyi tanıdık artık sıra bebişteydi. Gerçi maddi durumu braz düzeltsek daha iyi olurdu ama olsun herşeyde vardır bi hayır. Şans ve bereket getirsin meleğimiz işallah. işte hemen olmaz diye denerken çok şükür hemencik oluverdi :1:

Oh maaşallah sizinde bizim gibiymiş tatiller kaçamaklar çok güzeldi ama:1::1:
Böyle olması daha iyi oluyor çok daha yakından tanıyorsun herşeyden birlikte keyif alıyorsun,ee yeterince gezdik tozduk üstüne evlendik yine yaşadık evlilikten tad aldık sıra bebiş oda geldi,bizde hemen olmaz diyorduk ama geliverdi kendiliğinden mutluluğumuza mutluluk kattı şimdiden bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım o zaman dünyalar bizim olur dimi:1:

Benim karnımdan dinletti, 8 haftalık olduk artık büyüdük biz :1: Zaten alttan dinletmesin diye bekledim şimdiye kadar. keşke idrara sıkışık gitseymişim daha net görüntü yakalardık ama haftaya artıkın..

Seninki büyüdü annesi karından görünücek kadar,alttan dinletmesindede inanki sorun yok çünkü hiçbişey anlamıyorsun oda karanlık hemşireler eşin yanında,doktor kendi monitöründen bakıyor sende karşında led tv var büyük ekran yattığın yerden görüyorsun,bakalım pazartesi kalp atışlarınıda duyarsak rahatlamış oluruz:34:

canım biz de 7.yılımızda evlendik herşey çok güzeldi zaman nasıl geçti anlamadım

landfloves gördüm seni hoş geldin
akşam seni arayacaktım saat 11 di geç oldu yarın ararım diye düşündüm sonra aricam seni müsait olunca

ben geldim kızlar, uyuyakalmışım baya olsun iyi oldu.
bu arada benim için sevindirici haber adet tarihlerim düzene giriyor gibi dün akşam hastalandım,bi mutlu oldum ama ağrım var :1:

pingucum ohh minnağın kalbide duyuldu büyümüş artık adam olmuş o:51:

bakalım jelonunki nolcak göstericekmi kendini:1:

bu arada kahvaltı etmeden geldim oturdum buraya neler olmuş diye,hala uyuyorum

Son düzenleme:
merhabalar kızlar bende bi saatten fazla oldu burdayım ama bitürlü okuyamamıştım geçmişi, msnde kardeşimle konuşuyorum bir yandan çünkü. uzun zamandır konuşamamıştık.

siyahdeniz kahvaltı sofran çok güzel görünüyor, bu arada evinin de birazını görmş olduk, hala bikaçımız dışında kimse evini göstermedi alacağınız olsun. hele hele ocwmayse çok kızıyorum, tablom yok oyum yok buyum yok dedin göstermedin, bizimde fotoları koyduğumuzda çok eksiklerimiz vardı ama paylaşmıştık, neyyyyseeeee.....

landfloves gördüm seni hoş geldin
akşam seni arayacaktım saat 11 di geç oldu yarın ararım diye düşündüm sonra aricam seni müsait olunca

hanzadeciğim arasaydın biz çok geç yatıyoruz, 12-1 farketmez yani :34:

Günaydınnn... Hanzade; teyzesii yaa bi doğsa sağlıkla işallah yesem bende heryerlerinii..
Dün doktora gittik kızlar kalp atışlarını duyduk bebişimin. net bi görüntü alamadık ultrasonda, idrara sıkışık gitmem gerekiyomuş ama yinede gördük facebooka koyduk fotosunu :1: sağlıklı bi bebiş şimdilik Allaha çok şükür. Haftaya yine gidicez büyüme oranına bakıcaz. Çok güzel, heyecanlı ve duygusal bi andı yaa.

ayy kalp atışını duydunuz demek,
onu görmek çok müthiş bi duygu dimi ağlayası geliyo insanın
ben hala duyamadım, en son iki hafta önce ultrasona grdim, durumu çok iyiydi hamdolsun
12. haftamızda tekrar gidicez, ikili test de o zaman yapılacak sanırım

herkese selammm kızlarrrr çok okuyamıyorum hala pc yok ve komşudan giriyorum bebiş yapanalr varmış halbuki ilk ben yaparım diyordum bak beni geçen çok olmuş,ben iyiyim mutluyum ama sıkıntılarım yok değil ankaradaki yoğun hayatımdan sonra burda kendimi çok boşlukda hissediyorum kpss de çalışamıyorum iş ortamıda yok çok sıkılıyorum:14::14:

anaaa capon hoşgeldiinn

siyahdeniz kahvaltı sofran çok güzel görünüyor, bu arada evinin de birazını görmş olduk, hala bikaçımız dışında kimse evini göstermedi alacağınız olsun. hele hele ocwmayse çok kızıyorum, tablom yok oyum yok buyum yok dedin göstermedin, bizimde fotoları koyduğumuzda çok eksiklerimiz vardı ama paylaşmıştık, neyyyyseeeee.....

oyy benim tontişkoom yaa haklısın bişey diyemiyorum
3 oda bi salonum var, bir odamda sadece yemek masamm sandalyelerim duruyodu
bi kaç ay sonra onları salona alıcam, boşalan odayı da bebek odası yapıcaz inş
o zaman zaten yüzde iki bin resim yüklerim
sözüm olsun inş:54::54:

dün eşim eczaneden mide bulantısı için bileklik almış
sanki iyi geldi gibi
yani bugün daha az bulanıyor
bu arada canım ilk defa tatlı bişey çekti
kakaolu dankek
çok şükür bu iyiye işaret sanrım

kızlaaaaar ben miracle07' ye gidiyoruuuuuuuuuuummm.

evettt landloves evime geliyooooo geç kalma bak bekliyorum çayı demledim bile

selam söyle
bana dua etsin hatta dua ettirsin onun etrafında mubarekler vardır kesin :)))))))))
öpüyom ikinizi de

aleyküm selam canımmm sizi de bekleriz.

dualarım hepppp seninle ahsenim hiç meraklanma sen kekini ye bakalım bebişin isteklerini bekletme

Son düzenleme:
Back