- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
selam kızlaaaarrrrrr
ben de canım anneciğimin kendi elleriyle yaptığını sericem
onları bi güzel sardırdı 1 sene önce
kumaşını falan ben seçmiştim renk renk çok da güzel oldu
kötü olsa da kullanırdım, onca emek vermiş kıyar mıyım hiç
Önce evdeki çıkacak.
Sonra tadilat
sonra mobilya
sonra gelinlik..
bunlar son 2 ayda olur. çünkü başa dönersek 2 ayda ancak kiracı ev bulur onu da evsiz yurtsuz bırakmamak lazım..
son 2 ayda hepsi yetişebilir mi bunların? Sen yetiştirdin mi canım? Sadece hafta sonları yetiyor mu yani:S
zamanı gelince mi :S zamanı ne zaman ki ? Önce Eşyalar mı bakılmalı? Gelinlik- damatlıklık mı alınmalı? ev tadilat olcak onun için bişiler mi bakılmalı? Yoksa önce insanların evden cıkması mı beklenmeli? Hangi sırada olmalı ki:S
hayır geç kalmazsın
son 1 buçuk ay ideal gelinlik için
endişe etme herşey oluyo en güzeliyle
buanbuan canım ben haziranda evleniyorum. son 1 ayım işte.
ortada gelinlik yok daha düşün işte 18 mayısta provaya gidiyorum üzerime göre dikecekler..
ve annemde bende full çalıştığım için yalnız haftasonları işlere bakıyoruz
13 günlük aradan sonra ben geldim kızlar nişanlımı son 3 ay için askere uğurladım son iznimizde bitti nasıl geçti anlamadım valla gelinliğimi abiyemi bindallımı eşyalarımızı aldık fotoları eklicem en kısa zamanda
13 günlük aradan sonra ben geldim kızlar nişanlımı son 3 ay için askere uğurladım son iznimizde bitti nasıl geçti anlamadım valla gelinliğimi abiyemi bindallımı eşyalarımızı aldık fotoları eklicem en kısa zamanda
Hepiniz dizidesiniz di miiiii
selamlar hatunlarr...
valla dizi depresyon diye ben kapattim...
dugun icin fotografci ariyorum... 1-2 kisiye e-mail attim fiyat teklifi almak icin. bakalim ne dicekler...
hayırlı olsun canım
aradan çıkmış ne güzel :78:
ay ben dizide falan değilim
daha yeni geldim alışveriş merkezindeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?