2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben yatak oda perdemi markafoniden almıştım inş olur :)) canım çok sıkkın nöbete gidicem artık bugece nasıl geçer bilmiyorum.Nişanlım doğru düzgün aramıyor beni artık gözünün korkutmak istiyorum napabilirim acaba? canımı çok sıkıyor psikolojm bozuldu iyice.Ona söyledim birde kaç kere terkederm seni gözümü bile kırpmadan die anlamıyormu ne halt ediyor bu çocuk.İstemediğim şeyler yapmaya mecbur bırakacak beni..Çok sıkıldım gerçekten.

benim öyle tepede bombelerden yok. iki yana japon perde. salonda sade olsun istedim.
şimdi böyle düşünüce evde belli olmadığı için kesi karar veremiyorsun ama belli olduktan sonra fikirler oturuyor bide perdece işi biliyorsa zaten kesinlikle çok güzel fikiler veriyor.
benim yaptırdığım adam çok iyidi bu konu da

Kızlar meraba bugün perde konusu gündeme gellmiş anlaşılan:)
biz hala perde konusunu konuşmuyoz bile
ay mobilya işini halletsek şükür dicem yani

canım şu bahar havası hepimizi çarptı. Canının sıkılmasında bunun da etkisi vardır
Nişanlının işleri mi yoğun acaba neden aramıyor seni?:44:

Eşyalar ve ev belli olmadan hiç almamınızı tavsiye ederim. çünkü akla gelmeyecek fikirler modeller görüyorsun.

yatak odam mesela siyah tül kırmızı fon perde.
oturma odası+boş oda krem tül ve güneşlik sadece.
mutfak tül ve güneşlik.
salonda ise gri fon japon perde ve krem simli tül :82::82::82::82:

northsar o seni aramıyor ise sen onu ara canım bu o kadarda zoer değilki.
belki kötü bişey oldu morali bozuk falan filan

northsar o seni aramıyor ise sen onu ara canım bu o kadarda zoer değilki.
belki kötü bişey oldu morali bozuk falan filan

çalışıyr çok oyüzden aramıyor.Bende arıyorum tabii ama onunda araması gerekir.ÇOK ilgisizlik var çok. Ben ilgiye alışık bi insanım bu çok canımı sıkıyor.insanın işi 1ay yogun olur 2 ay yogun olur temmuzdan beri yoğun paşamız yeter ciddi bi konuşma vakti geldi.

iş bu sonuçta. bence iş zamanlarını göz önüne getirme haftasonu,akşamları dikkate alarak düşüncelerini söyleyebilirsin

Kızlar,
ilk gece için nevresim olarak ne aldınız, ben saten krem rengi sade işlemeli şık bi takım aldım, Ayrıca bi yatak örtüsü de almadım:26: bence yeterli, diğer forumlarda satenin kullanışlı olmadığını yazmışlarda o kadar para verdim ama beğenerek aldım takmim kafaya diyorum

annem dantelli takım yaptıracak, danteller hazırmış, onu beyaz veya krem rengi bir kumaşa sardıracaklar , onu sereceğiz biz... ayriyeten almayı düşünmüyorum...

saten için yazın yazar kışın üşütür diyorlar bu doğru ama benimde fıstık yeşili tam takım var severek aldım öyle de kullanıcam

ilk gün içinde annemin ördüğü dantel takımdan sericem onca emeği var

annem dantelli takım yaptıracak, danteller hazırmış, onu beyaz veya krem rengi bir kumaşa sardıracaklar , onu sereceğiz biz... ayriyeten almayı düşünmüyorum...

Annemde zamanın da o kadar örtüler ördü, ama ben geçittirmicem, annemde söyledim kusura bakma anne kullanmam dedim sonra ilerde torunun için geçittiririm o zaman tekrar moda olur diye gönlünü alraktan tabi

ben de emeğine kyamıyorum bi taraftan da onları geçittireceğim parayla 4 pamuk saten nevresim takımı alırım çok pahalıya yapıyorlar burda, annem de zaten ablana yaptımda hiç kullandımı, boşuna gözlerime yazık ettim diyo, bende işlemeleri yaptırmıicam

Bende stresteyim ama neden olduğunu tam anlamadım Neyi- nasıl- ne zaman yapıcağımı kafamda tam oturtabilsem rahatlıcam galiba. Herşey olsun istiyom ama canım bişi yapmakta istemiyor

Bende stresteyim ama neden olduğunu tam anlamadım Neyi- nasıl- ne zaman yapıcağımı kafamda tam oturtabilsem rahatlıcam galiba. Herşey olsun istiyom ama canım bişi yapmakta istemiyor

Al benden de o kadar, her işim bitsin istiyorum ama aynı zamanda hiçbirşey yapmak istemiyorum

zamanı gelince mi :S zamanı ne zaman ki ? Önce Eşyalar mı bakılmalı? Gelinlik- damatlıklık mı alınmalı? ev tadilat olcak onun için bişiler mi bakılmalı? Yoksa önce insanların evden cıkması mı beklenmeli? Hangi sırada olmalı ki:S

Önce evdeki çıkacak.
Sonra tadilat
sonra mobilya
sonra gelinlik..

bunlar son 2 ayda olur. çünkü başa dönersek 2 ayda ancak kiracı ev bulur onu da evsiz yurtsuz bırakmamak lazım..

selam kızlaaaarrrrrr
ben de canım anneciğimin kendi elleriyle yaptığını sericem
onları bi güzel sardırdı 1 sene önce
kumaşını falan ben seçmiştim renk renk çok da güzel oldu
kötü olsa da kullanırdım, onca emek vermiş kıyar mıyım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…