• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

speedy ve hanzade arkadaşlar böyle peş peşe hamile olarak bizi gaza getiriyorlar ama gelmeyin arkadaşlarım bu gazlara, biz seneye yapacaz :52: diiiimiiiiiiiiiiiii?

:52::52::52: seni seniiii

canım ilk kontrole gittiğimde hepsi yapıldı testlerin. benim demir biraz düşük çıktı. sağlık ocağındaki ebem 4 aylıkken demir hapı başaman gerekebilir hamilelik dahada düşürür dedi. tiroidlerimde kan testinde normal ama bende nodül guatr var. ultrasonda görülüyo anca nodüllerim tahlillerimi etkilemiyo. haftaya kontrole gittiğimde doktora onuda sorucam.

mmnm tiroidlerin normal çalışıyorsa sorun yoktur canım bebeği etkilemez
ama arada tahlil yaptır kontrol altında tut
aman tiroidler ihmale gelmez hamilelikte
[/B]

speedy ve hanzade arkadaşlar böyle peş peşe hamile olarak bizi gaza getiriyorlar ama gelmeyin arkadaşlarım bu gazlara, biz seneye yapacaz :52: diiiimiiiiiiiiiiiii?

:1::1::1: aynen kızlar kanmayın... gerçi hanzade de yakın zaman ister gibi geliyor ama umudum senden landfloves :34::34: gerçi ben eylül gelini değilim ama arkandayım landflves :36::36::36:

:1::1::1: aynen kızlar kanmayın... gerçi hanzade de yakın zaman ister gibi geliyor ama umudum senden landfloves :34::34: gerçi ben eylül gelini değilim ama arkandayım landflves :36::36::36:

banada hanzade şu yaz tatilinden sonra düşünür gibi geliyor :27::27:
sen merak etme ben seneye kadar hamilelik düşünmüyorum. bu seneyi geçirmemiz lazım, özellikle yazı dolu dolu yaşamamız lazım. eşimde bende hazır hissetmiyoruz henüz.

şuan gitsen muhtemelen keseyi bile göremezsin daha çok ufak annesi
bir hafta sonra git, keseyi görürsün tahlillerini de olursun

biz keseyi ilk gördüğümüzde resmini inceleye inceleye bi hal olmuştuk
ertesi hafta bebeği de gördük, o zaman da aynı şekilde baka baka bitiremedik topu topu 18 mm cik şeyi:))

2 hafta sonra rutin kontrolum var, o zaman kalp atışını da duyarız inş.

Benim 3 veya 4 hafta görünüyor dedi, daha çok küçük zaten haftaya görünür demekki kese ,genel hamilelik için ne gerekiyorsa yaptırırım kaçınmam
Hehe :1:Minicik bişey ama insanı ne kadar mutlu ediyorr:1:

sen merak etme ben seneye kadar hamilelik düşünmüyorum. bu seneyi geçirmemiz lazım, özellikle yazı dolu dolu yaşamamız lazım. eşimde bende hazır hissetmiyoruz henüz.

:1::1: aynen yaz tatilimiz de okeylendi haziran 23te otobüs ile gidiyoruz bu yazı güzelce yaşamam lazım. seneye yazda gözüm yok o zamana düşünürüm artık yavaş yavaş
gerçi yine de 2. 3 aylık dönemi denk getiririm ki rahat rahat bi yerlere gidebiliyim :1::1::1:

jeloo tebrikler hayatım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

merak etme canım gaza gelmem kocam da ben de düşünmüyoruz 2013 sonuna doğru başlıcaz çalışmalara inş.kazaya kurban gitmezsem tabi
hem daha gezip tozmak istiyoruz biliyosunuz kocamın işi yüzünden çok vakit geçiremiyoruz biraz doyalım birbirimize hem de maddi olarak daha toparlanmamız lazım beraber planlarız çocuk meselesini inş.istediğimiz gibi olur

:1::1: aynen yaz tatilimiz de okeylendi haziran 23te otobüs ile gidiyoruz bu yazı güzelce yaşamam lazım. seneye yazda gözüm yok o zamana düşünürüm artık yavaş yavaş
gerçi yine de 2. 3 aylık dönemi denk getiririm ki rahat rahat bi yerlere gidebiliyim :1::1::1:

bizde haziran 28'te gidiyoruz tatileeee. çok az kaldı yaa çok heyecanlıyım. ama regl dönemim denk geliyor maalesef, rahat rahat gezip denize girmek istiyorum. şu geciktiriciler gerçekten geciktiriyormu yaa düğün için kimler kullanmıştı? bide eczaneye gidip alınabiliyor mu direk? adı ne geciktirici mi diyoruz?

biz de 2 hafta sonra tatildeyiz yuppiiiii :62:
kendime adet geciktirici hap almam lazım başka çarem kalmadı:47:

bizde haziran 28'te gidiyoruz tatileeee. çok az kaldı yaa çok heyecanlıyım. ama regl dönemim denk geliyor maalesef, rahat rahat gezip denize girmek istiyorum. şu geciktiriciler gerçekten geciktiriyormu yaa düğün için kimler kullanmıştı? bide eczaneye gidip alınabiliyor mu direk? adı ne geciktirici mi diyoruz?

aynen ben bugün hastalandım 23 haziranda tatile gidiyorum.
3-4 yıl önce falan kullanmıştım ben adını falan unuttum ama yine almam lazım 2*3 gün önce başlıyorsun işte işe yarıyor. :16::16:
haziran ortasında bavulumu hazırlarım tatil için alışveriş yapmıcam sadece koruyucu alırım yeterli olur

Son düzenleme:

hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarıma soruyorum geciktiriyomuş gerçekten bırakınca oluyomuş ama çok sinir yapıyomuş şişkinlik yapıyomuş
bi de şöyle bşy var kuzanim tatildeyken başladığı gün yani başladıktan sonra kullanmaya başlamış azar azar kanaması oluyomuş ama pad kullanmayı gerektirecek kadar değilmiş başlamadan içmek lazım yani

merak etme canım gaza gelmem kocam da ben de düşünmüyoruz 2013 sonuna doğru başlıcaz çalışmalara inş.kazaya kurban gitmezsem tabi
hem daha gezip tozmak istiyoruz biliyosunuz kocamın işi yüzünden çok vakit geçiremiyoruz biraz doyalım birbirimize hem de maddi olarak daha toparlanmamız lazım beraber planlarız çocuk meselesini inş.istediğimiz gibi olur

ooooo bak önce sen düşünürsün derken en geç düşünenmişsin meğer. 2013 sonunda bebek mi hamilelik mi düşünyorsunuz? eğer bebekse aynı zamanda düşnüyoruz. ben 2013 şubat-mart gibi hamilelik sonunda da doğsun istiyorum (burcunu ayarlamam lazım :27::27:) önce inşallah evimizi alalım istiyoruz, bebek odası yapalım istiyoruz. birde dediğin gibi bizde daha doyamadık birbirimize, cicim aylarımız bitmedi henüz, yeni evli gibiyiz hala :23:

hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarıma soruyorum geciktiriyomuş gerçekten bırakınca oluyomuş ama çok sinir yapıyomuş şişkinlik yapıyomuş
bi de şöyle bşy var kuzanim tatildeyken başladığı gün yani başladıktan sonra kullanmaya başlamış azar azar kanaması oluyomuş ama pad kullanmayı gerektirecek kadar değilmiş başlamadan içmek lazım yani

ooooo bak önce sen düşünürsün derken en geç düşünenmişsin meğer. 2013 sonunda bebek mi hamilelik mi düşünyorsunuz? eğer bebekse aynı zamanda düşnüyoruz. ben 2013 şubat-mart gibi hamilelik sonunda da doğsun istiyorum (burcunu ayarlamam lazım :27::27:) önce inşallah evimizi alalım istiyoruz, bebek odası yapalım istiyoruz. birde dediğin gibi bizde daha doyamadık birbirimize, cicim aylarımız bitmedi henüz, yeni evli gibiyiz hala :23:

ilaç ismi vermek yasak sanırım pri... diye başlıyor t ile bitiyor:D
adetten 3 gün önce kullanmaya başla çat diye kesiyor fakat bir dahaki ay baya bir kıvrak oluyorsun :26:

ben hep eylül de doğsun istiyorum ama şu an zor görünüyo ama siz isterseniz o zaman ki duruma göre birlikte planlayabiliriz

ilaç ismi vermek yasak sanırım pri... diye başlıyor t ile bitiyor:D
adetten 3 gün önce kullanmaya başla çat diye kesiyor fakat bir dahaki ay baya bir kıvrak oluyorsun :26:

teşekkürler kızlar. özdncim telefonuma not aldım eczacı anlar sanırım. tatili atlatayımda diğer ay çekerim artık napayım. çok mu sancılı oluyor yani bi sonraki ay :18::18: bide tam bir ay mı atlatıyor yaniii, ben biraz geciktirir diye düşünmüştüm sadece. bir ay atlatıyorsa zararlıdırda aslında yaa :26:

2013 ortalarında hamile kalabilsek güzel olur ama aslında kış bebeği istemiyorum çünkü kışın doğan bebekler çok hasta oluyolar bağışıklıkları daha zayıf oluyo 2014 ilkbaharı doğsa süper olur ama geç mi olur acaba??
amma plan yaptım sanki isteyince oluyo

ben hep eylül de doğsun istiyorum ama şu an zor görünüyo ama siz isterseniz o zaman ki duruma göre birlikte planlayabiliriz

ocakta hamile kalırsak eylül olabiliiiir, titiz temiz bir kızımız olur o zaman :3::3: başak burcu olur dimi eylül :16::16:
biz önce yay burcu için martta deneme yapmak istiyoruz, nasrettin hocanın torunlarıyız ne de olsa, ya tutarsa hesabıııı :32::32:

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler kızlar. özdncim telefonuma not aldım eczacı anlar sanırım. tatili atlatayımda diğer ay çekerim artık napayım. çok mu sancılı oluyor yani bi sonraki ay :18::18: bide tam bir ay mı atlatıyor yaniii, ben biraz geciktirir diye düşünmüştüm sadece. bir ay atlatıyorsa zararlıdırda aslında yaa :26:

hormonlarınla oynanıyor canım tabiki zararlı o ay gdo olacaksın artık :1:

gelecek ay sancılı bir adet gecireceksin o kadar ben 3 yaz falan kullandım öle çok acı değil ama zararlı tabi

Back