Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa jelocum yanılmadık gördünmüü.. Hayırlı olsun güzel annee sağlıklı hayırlı bi evladın olsun işallah. Oh 3 bebiş olduu yokmu arttıran Bakın kızlar bereketli aylar bu aylar, çalışmaları hızlandırın isteyenler. Tembellik yapmayın Jelocum herşeyin bi zamanı var işte 1 kereciktende oluyomuş ama üçümüzdende öğrendim ve anladımki stressiz bi birliktelik olmalı bebek olsun diye başlanmamalı.
Evet yanılmadınız Ay canım benim çok teşekkür ederim,yokmu arttıran hadi bakalım sırada diğer kızlara geldi bakalım
Cidden bereketliymiş bu aylar anlamış olduk,işte zamanıymış demekki bir kerede olmaz demiştim ama oluyomuş öğrendik bebek için yapmamıştık oysakii
Evet yanılmadınız Ay canım benim çok teşekkür ederim,yokmu arttıran hadi bakalım sırada diğer kızlara geldi bakalım
Cidden bereketliymiş bu aylar anlamış olduk,işte zamanıymış demekki bir kerede olmaz demiştim ama oluyomuş öğrendik bebek için yapmamıştık oysakii
sen regl oldun mu
ben diyordum ya 2012 eylülde çalışmaya başlasak ancak 2013 başına falan olur diye...
işte artık diyorum ki 2013 ortasında ancak çalışmaya çalışırım
benim de hiiçç beklemediğim ayda oldu nasıl olduysa artık
şubat ayında korunmamıştık olmamıştı
mart ayında da mantar tedavisinden dolayı korunmuştuk
nisanda oldu çook şükür çok beklemedik
şimdi 2. ayı doldurduk
oldum bebeğim yaa artık önümüzdeki maçlara bakacağız
Dimi beklemediğin zamanda olmuştu,demekki bebek düşünerek çalışmalara başlamamak lazım
oldum bebeğim yaa artık önümüzdeki maçlara bakacağız
Gözün korktu dimi bir kerede olur diye
Hayırlısı canım ne zaman istersen o zaman başla bak hemen oluyor yoksaa
benim de hiiçç beklemediğim ayda oldu nasıl olduysa artık
şubat ayında korunmamıştık olmamıştı
mart ayında da mantar tedavisinden dolayı korunmuştuk
nisanda oldu çook şükür çok beklemedik
şimdi 2. ayı doldurduk
dün cornflakes istemiştim, sağolsun eşim fabrikasını getirmiş:))
bir yığın cornflakesim var, çubuk krakerden terfi ettim
hem daha besleyici hem de daha lezzetli
sütle yiyemiyorum ama kuru kuru ancak yiyebiliyorum
en azından protein ve mineral içeriyo buna da şükür
ya Ahsencik adet başlama gününden itibaren saymakta tuhaf dimi. yani o zaman hamile olmuyoruzki aslında, ama hesaplamalar öyle yapılıyo ne alakaysa. 2013 ocak annelerinde kalp atışlarını bebeğini görenler var. nasipse haftaya bende gidip görücem. o zaaman buraya koyarım ultrason görüntüsü işallah. Ama hep tedirginlik var üzerimde şu riskli 3 ayı atlatabilirsek hayırlısıyla..
Sen iste yeterki demiş yanii
Bol bol yersin artık evet sütle bende sevmiyorum sade onu yemek daha iyi geliyor sanada iyi gelir yarasınn
hayırlısı artık gerçi senin pek niyetin yok gibi
ewt jeloş bu çok önemli
Allahın takdiri işte 1 yılın sonunda da olan var 1 ayda da
tatlım adet oldugumuz anda rahmimizde yeni yumurta oluşuyor o yumurta büyüyor ve spermle karşılaırsa bebeğe dönüşüyor
bu sebeple doktorlar yumurtanın bebeğe dönüşmeden önceki halini de hamilelikten sayıyor
yani son adet tarihinin ilk günü yumurta oluşmaya başladığı için o gün hamileliğin başlıyor tıbba göre
ve şu da var, hangi gün hamile kaldığını bilemezsin tam olarak bilsen de yüzde yüz emn olamazsın ama adet tarihini her kadın bilir
böylece rutin kontroller daha güvenli şekilde yapılır, bebeğin kaç haftalık olduguna dair daha kesin konuşulabilinir
bu arada bu sabah namazdan sonra bir rüya gördüm
oğlan bebeğim olmuştu tombik çok güzel bi bebekti
emziriyodum onu o da lıkır lıkır içiyodu
emzirmek rüyada iyiye alametmiş
gecen gece de iki tane altın satın alıyordum
altın kız bebek demekmiş:)))))
bir de lemana anlatmıştım size de anlatayım
bi kaç hafta önce çok güzel bi rüya gördüm
bembeyaz tertemiz bi denizde yüzüyodum, her kulaç atışımda bir tane balık yakaladım
kocaman iri yarı parlak balıklar
üçüncüsünü elime aldığımda eşime uzattım o da dediki:" ahsen bu dünyadaki en iyi balık, alabalık. Nerden buldun bunu?" diyordu
rüya işte ama çok mutlu oldum uyandığımda