Fon derken perdeden mi bahsediyosun anlamadım ben
Şu günler biran önce gelse artık, koşuşturmak istiyorum, temmuz dönemi işyerinde de acayip yoğun olucaz ihale olucak, kurulum falan derken gece yarılarına kadar çalışıcaz gibi görünüyo rahat 3 ay böyle geçer amma balayına gidebilirsek inş, tadını fena çıkracam
bekle canım belki penceren ocağın yanına denk gelecek ozaman uzun fonu unut işte. :82::82::82:
modellerini beğen interneyyen falann ölçülerin belli olduktan sonra yaptırısın :82:
biz perdeleri falanda bu haftasonu alıcaz bak unutmuşltumm..
ev yorgunluğuna en iyi gelecek balayı zaten.
odalara 1 tül 1 güneşlik yaptırdım canım 3 odada da fon yani üstte yanda şeklli perde var görüntü işte. fon diye ondan bahsediyorummutfağımda yok ama çünkü tül ile ocak çok yakın
Ya kızlar perdelerden konu açılmışken mobilyalarım bordo kenar derileri altı falanda krem..
Fon yaptırcam ama fonda bordo olsa cokmu karanlık durur.. Tül perdede de karar veremedim krem tül perde olcak ama aralarında bordo desenli olan var bide düz normal tek renkte desenli olan var hangisi daha uyumlu olur sizce:44:
bu sıralar KK da bakım var galiba, ara sıra giremiyorum ben... hatta artık kontrol panelinden bakamıyorum yeni yazılanlara, taa ana sayfadan konuyu bulup geliyorum.. çabuk bitse şu bakım
Günaydın arkadaşlar, maşallahınız var gene, döktürmüşsünüz dünden bugüne... Okurken zaman ne çabuk geçiyo, çok keyifli ya, aynı duyguları paylaşan arkadaşların olması :)
evet oda var boyu ne kadar olacak oda belli değil, puffff...
napiiiiim o zaman bende yatak odası takımı belli ya, bazanın ve çekmecelerin içine kapitone mi diktirsem? canım bişeylerle uğraşmak istiyor yaaa
hafta sonu bayaaa yoğun olacaksın o zaman sen.. perde beğenmekte zor iştir yaaa
Ya kızlar perdelerden konu açılmışken mobilyalarım bordo kenar derileri altı falanda krem..
Fon yaptırcam ama fonda bordo olsa cokmu karanlık durur.. Tül perdede de karar veremedim krem tül perde olcak ama aralarında bordo desenli olan var bide düz normal tek renkte desenli olan var hangisi daha uyumlu olur sizce:44:
Anladım canım, en eğlenceli kısmı evi döşedikten sonra süslemesikeşke kendi evim olsaydı, kira olucak taşınmam gerektiğinde pencereler uymaz da yaptıracağım perdeler boşa çıkarsa diye üzülüyorum,
ben de mutfakta kısa renkli mekanizmalı perdelerden istiyorum bakalım,
tezgahın önünde küçük bi pencerem olsun önünde çiçeklerim deniz yeşillik görsün pencerem aşkıma güzel kahvaltı masaları hazırlasamm, offf ya ne zaman gelecek bu günlerr
bence fon bordo olursa güzel olur, ama tülünde de çok fazla bordo olmasın, o zaman boğabilir sanki, bordo çizgili tülün resimlerini bulursan bi ekle, çok mu yoğun çizgileri var?
bide fonunun üstünüde yaptırmayı düşünüomusun yoksa sadece iki yanda mı olacak? mesela bizim evde koltuklar kahve ve krem rengi, fonuda iki renkli yaptırmıştık çok karanlık olmadı daha iç açıcı oldu.. fonu sende bordo ve krem iki renkli yaptırabilirsin...
bak çukulata benim demek istediğim şu şekilde, aralarda açık renkte olunca boğmuyor.. tülde de kahverengi çiçekler var mesela..
Eki Görüntüle 188831
Yok üste yaptırmayı düşünmüyorum canım sadece kenarlara..
Site calışmıyo galiba resmi paylaşamadım ama yan yana yukardan aşagı bordo küçük çiçekli desenler var..
Fonda iki renkli olarak siyah bordo bulabıldık onuda düşündüm aslında çunku odamızda orta sehbadır falan siyah olcak. Ama tam karar veremedim:44:
ama fonda siyah ve bordo boğmaz mı yaa :44: , bordo zaten koyu bir renk ben bordonun yanında krem fonda eklet demiştim, ama bilemem tabii görmek lazım..
Sanırım en zor kısmı perdeler
mobilyaya uysun temizlemesi kolay olsun,
şık dursun, yok yere kadar mı? yok fonun üstü olsun mu? yok mekanizmalı mı olsun
perde kısmında bol bol yardım almam gerkecek sanırım
amma velakin önce mobilyaları bi halletsem,
bak bunlar nasıl 2 renkli? fikir olur belki...
ama daha erken değil mi yaa senin ev belli miydi?
Eki Görüntüle 188849 Eki Görüntüle 188850
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?