2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

memurlar grevde.. benim kocamda 12- 12 çalışmaya döndü garibim sabah gelip bi daha akşam gidicek bi kaç gün... ama bizim kocalarımızda memurrrr
30 unda trabzona gidiyorum yine bu sefer eşim de yıllık izin kullanacak büyük ihtimalle ikimiz gidicez yani

slm kızlar, uzun zamandır giremiyorum. iş yerinde artık giremiyorum ekranım odaya dönük olduğu içinde. Akşamda hiçbiriniz olmuyorsunuz burda. Birde Ankaraya gittik geldim, uzun kaldım iki kerede. İki arkadaşımın peşpeşe düğünü vardı.
Bugun çok moralim bozuk. Eşimin işyeri el değiştiriyormuş. Yani komple devrediliyor. Çalışanlara ne olacağı konusunda kesin bir bilgi yok. Belki içinden seçecekler, belki hepsini çalıştırcaklar, belkide komple yenileyecekler. Burda bizim sorunumuz eşimin işsiz kalmasından ziyade benim tayinim. Benim tayinim için eşimin son 1 yıl kesintisiz aynı işyerinde çalışması gerekiyor. Bizim şurda 5 ayımız kalmıştı. O kadar sabrettik bekledik, şimdi hopp belkide sıfırdan tekrar bekleyeceğiz. Eşime 2 kere iş teklifi gelmişti sırf bekleme sürecimiz uzamasın diye kabul etmemişti. Şimdi yeni iş bulsa girse sıfırdan yine 1 yıl beklememiz gerekecek. Çok sıkıldım artık, ihtiyacım olmasa istifa edip gidesim var
Hani hep derdim ya işimden memnunum diye, hala memnunum ama burdaki aksiliklerde beni çok yordu. İş yerimdeki temizlikçilerin sözleşmesi bitti 6 aydır yeni eleman gelmedi. Bir problem var ve eleman alınmıyor. 2 tane kadrolu işçimiz var ama onlar çalışmıyor. İşlerde öyle bildiğimiz yer sil, masa sille bitmiyor. Laboratuvar olduğu için gerçekten çok fazla işi var. Birde bizim laboratuvarımızın sürekli steril olması gerekiyor. Hemen hemen hergün bulaşık yıkayıp, yerleri silip süpürüp, çöpleri taşıyoruz. Devletin mühendisi olarak analiz yapıp arkasına temizlik yapıyoruz. Hakkaten öyle kıvama geldimki basıp gidesim var burdan. Ama işte kadrolu iş ve ayda 2500 tl beni tutuyor.
Acaba hamile kalsam, ücretsiz iznemi çıksam? Sonra zaten süreyi doldururuz tayinim çıkar. Off cesaret edemiyorum. Birde çocuğumu kafam rahatken doğurup büyütmek istiyorum.

günaydın arkadaşlar bugün yine int sıkıntılı.. ne zaman düzelecek merak ediyorum. 2 gündür aklımda bi türlü soramadğım bişi var..
biz eve de int alalım diyoruz kayınpederim yeni aldığı dizüstü pc bize verecekmiş bizde vınn yada kablosuz alalım dedik. ama böyle kullanan var mı ? hangisinden memnunsunuz...
23 haziran cuma akşam çıkıcaz 30 akşam cuma dönmek üzere tatile çıkıcaz 4 günde evde yatıcaz böyle planladık benim patron bugün imzalarsa...

bu arada herkese hayırlı kandiller

Herkese günaydınlarr ve hayırlı kandiller
Uzun zamandır ders çalışıyorum sınava çok az kaldı. Speed biz vınn kullanıyoruz çok memnunuz 4gb kullan kullan bitmiyor valla, bi düşünün derim.

sabah sabah oturup yulaf yiyip karşılaştığım manzaraya bak

Uzun zamandır ders çalışıyorum sınava çok az kaldı. Speed biz vınn kullanıyoruz çok memnunuz 4gb kullan kullan bitmiyor valla, bi düşünün derim.

selam bende aveanın vınını kullanıyorum ayda 9 tl evde çok fazla nete girmediğim için bana yetiyor hafta sonları

Günaydın speedy bugün biraz daha iyisin gibi,bizim evde yalın internet var sınırsız 60Tl ödüyoruz çokda memnunuz bağlantı hızı çok iyi,ayrıca benimde eşiminde cepten internet paketi var dışarıda kullanıyoruz aveanın sınırsız interneti ile benim turkcell 1gb denedik benimki aveayı katladı çok hızlı alıcaksan turkcell vın daha iyii annemler kullanıyor

Vınnnnnnnn konusunda kararsızım. alırsak turkcel olur ama bizim turkcel hattımız yok verirler mi ki ?
42 TL ttnet modem+internet 12 ay taahütlü bizim evde ev teli yok olmayanlara uygun birşeymiş.
2 sinden birisi olacak kısmetse

biz kablosuz yalın internet kullanıyoruz canım hiç bi sıkıntı yok ekstradan telefon faturası da yok gayet ii
HAYIRLI KANDİLLER HERKESE

hayırlı kandiller herkese
netten bahsetmişsiniz bizim evde de yok net ev teli yok bizim şu ttnet in yelın netini mi kullansak acaba diyorum
akşamları da görüşelim benim kocam hep geç geldiği için çok sıkılyorum pinekliyorum öyle

biz kablosuz yalın internet kullanıyoruz canım hiç bi sıkıntı yok ekstradan telefon faturası da yok gayet ii
HAYIRLI KANDİLLER HERKESE

ücret ne kadar acaba ? şu reklamları devamlı oynayan şey mi bu yalın internet 60 TL standar

Bana kalırsa ttnet'ten taahhütlü hiçbişey almayın,heleki sınırlı internet hiç alma bizim sınırlıydı başta güya 80Tl altına gelmedi sonra sınırsıza çevirdik 59Tl kafamız rahat,alıcaksanız yalın internet en iyisi,biz netten bluray film indirdiğimiz için sınırsıza geçtik
Turkcelin vınını kardeşim kullanıyor evde ama nasıl kullanıyor bilmiyorum sorarım,ama yalın internet iyi bir seçim olur

yalın netin sınırlısı da var 39 tl bilmiyorum yeterli olur mu

hanzade ; bize 6 GB 42 TL demişler onu ödeyeceğime 60 TL öderim sınırsız alırım.

jelo ; zaten şuanda telden giriyorum ama kayınpeder bize aldığı pc verince eve de alalım dedik. normalde ikimizde eve int sokmama kararındaydık

bu arada haftasonu 2 günde kuran var c.tesi teyzm pazar ataşehire halama gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…