ay netim yoktuuu gün boyuuuu. bu aralar sürekli gidiyor müşteri hizmetleriyle papaz oldum kaç gündür.
komşularım iyiler ama sürekli gidip geliceğimi sanmıyorum hepsinin en az 2 çocuğu varen azından tanışmış oldum koca apartmanda yalnız olmadığımı hissettim 6 çeşit ben yaptım 5 çeşitte onlardan geldi yaptıklarımı çok beğendiler bi tanesinin çocuğu browni kurabiyeye bayıldı tarifini aldı kısırım ,böreğim bitti diğerlerindende bi kaç tane kaldı eşime bile ayıramadım çok mutlu oldum ama
işte yaptıklarımın fotoları aceleyle çektim elim ayağıma dolandıydı idare edin artık :)
Herkese günaydınlarr ve hayırlı kandiller
Uzun zamandır ders çalışıyorum sınava çok az kaldı. Speed biz vınn kullanıyoruz çok memnunuz 4gb kullan kullan bitmiyor valla, bi düşünün derim.
günaydın arkadaşlar bugün yine int sıkıntılı..ne zaman düzelecek merak ediyorum. 2 gündür aklımda bi türlü soramadğım bişi var..
biz eve de int alalım diyoruz kayınpederim yeni aldığı dizüstü pc bize verecekmiş bizde vınn yada kablosuz alalım dedik. ama böyle kullanan var mı ? hangisinden memnunsunuz...
23 haziran cuma akşam çıkıcaz 30 akşam cuma dönmek üzere tatile çıkıcaz 4 günde evde yatıcaz böyle planladık benim patron bugün imzalarsa...
bu arada herkese hayırlı kandiller
Herkese günaydınlarr ve hayırlı kandiller
Uzun zamandır ders çalışıyorum sınava çok az kaldı. Speed biz vınn kullanıyoruz çok memnunuz 4gb kullan kullan bitmiyor valla, bi düşünün derim.
Günaydın speedy bugün biraz daha iyisin gibi,bizim evde yalın internet var sınırsız 60Tl ödüyoruz çokda memnunuz bağlantı hızı çok iyi,ayrıca benimde eşiminde cepten internet paketi var dışarıda kullanıyoruz aveanın sınırsız interneti ile benim turkcell 1gb denedik benimki aveayı katladı çok hızlı alıcaksan turkcell vın daha iyii annemler kullanıyor
günaydın arkadaşlar bugün yine int sıkıntılı..ne zaman düzelecek merak ediyorum. 2 gündür aklımda bi türlü soramadğım bişi var..
biz eve de int alalım diyoruz kayınpederim yeni aldığı dizüstü pc bize verecekmiş bizde vınn yada kablosuz alalım dedik. ama böyle kullanan var mı ? hangisinden memnunsunuz...
23 haziran cuma akşam çıkıcaz 30 akşam cuma dönmek üzere tatile çıkıcaz 4 günde evde yatıcaz böyle planladık benim patron bugün imzalarsa...
bu arada herkese hayırlı kandiller
biz kablosuz yalın internet kullanıyoruz canım hiç bi sıkıntı yok ekstradan telefon faturası da yok gayet ii
HAYIRLI KANDİLLER HERKESE
hayırlı kandiller herkese
netten bahsetmişsiniz bizim evde de yok net ev teli yok bizim şu ttnet in yelın netini mi kullansak acaba diyorum
akşamları da görüşelim benim kocam hep geç geldiği için çok sıkılyorum pinekliyorum öyle
Vınnnnnnnn konusunda kararsızım. alırsak turkcel olur ama bizim turkcel hattımız yok verirler mi ki ?
42 TL ttnet modem+internet 12 ay taahütlü bizim evde ev teli yok olmayanlara uygun birşeymiş.
2 sinden birisi olacak kısmetse
ücret ne kadar acaba ? şu reklamları devamlı oynayan şey mi bu yalın internet 60 TL standar
Evet 60Tl standart geliyor sınırsız fiyatı bu kafan rahat oluyor sabit ödüyorsun internet bağlantı hızıda çok iyi tavsiye ederim
ANLADIM canım bakalım fikirler iyi oldu ona göre akşam hallederiz herhalde
yalın netin sınırlısı da var 39 tl bilmiyorum yeterli olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?