hanzade ; bize 6 GB 42 TL demişler onu ödeyeceğime 60 TL öderim sınırsız alırım.
jelo ; zaten şuanda telden giriyorum ama kayınpeder bize aldığı pc verince eve de alalım dedik. normalde ikimizde eve int sokmama kararındaydık
bu arada haftasonu 2 günde kuran var c.tesi teyzm pazar ataşehire halama gidicez
Cepten bende kullanıyorum dışarıda lazım oluyor diye,hatta evde cep telefonumu pc'ye bağlıyordum modem olarak ama onu ona bağla yok telefon lazım olur uğraşmaktan sıkıldımeşim bir ara evdeki neti dondurmuştu cepten girelim gereksiz diye ama yapamadık evdeki net daha iyi,yani öyle girip saatlerce nette takılmadığın sürece problem olmaz,
Haftasonu yine yoğun olucaksın demekki mevlütmü
Kızlar az önce telde sonucumu öğrendim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Şoka girdim sanırım yada şapşala benziyorumdur şu an laboratuar'ı aradım söyledi pozitif dedi tahmini 3 veya 4 haftalık dedi,ben dumur telde kaldım öylecee
aman kuzum alemsin heee ilk dk beri belliydi hamile olduğu inan hiç şaşırmadım.
hadi senin bebişinde hayırlı uğurlu olsun inşallah.
ocwnys ; sizinki neden 40 TL nasıl bir kampanyadan yararlandınız şuanda 60 TL
Hiç ihtimal vermiyordum ya ondan birde değerim düşük çıkmıştı geçenki testte belirtide yok diye speedym
Şimdi tescillendi onaylandıı o yüzden sevindirik oldum
Saol canım benimmm
Kızlar az önce telde sonucumu öğrendim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Şoka girdim sanırım yada şapşala benziyorumdur şu an laboratuar'ı aradım söyledi pozitif dedi tahmini 3 veya 4 haftalık dedi,ben dumur telde kaldım öylecee
aman kuzum alemsin heee ilk dk beri belliydi hamile olduğu inan hiç şaşırmadım.
hadi senin bebişinde hayırlı uğurlu olsun inşallah.
ocwnys ; sizinki neden 40 TL nasıl bir kampanyadan yararlandınız şuanda 60 TL
Valla jelom ya hakkatten alemsin ilkkez kaçtest üzerine hala olumsuz düşünene biri olarak seni görüyom şaşırma boşuna sen inanmak istemedin ama biz sana söyledik burdan
hadi hayırlısı olsun sağsağlim doğsun inş.
canikom 2 yıl tahattütlü 16 mb
ondan dolayı 40 lira
hem de yalın internet
çoookk memnunuz filmleri bile anında yüklüyor
en kısa sürede darısı başına canım
eeee artık tescillendi onaylandı o zaman çok sevindim senin adına
Evet tescillendi ya şimdi inandım artıkınnçok saol canım benim Rabbim sana istediğin zaman yaşatsın bu sevinci
Valla jelom ya hakkatten alemsin ilkkez kaçtest üzerine hala olumsuz düşünene biri olarak seni görüyom şaşırma boşuna sen inanmak istemedin ama biz sana söyledik burdan
hadi hayırlısı olsun sağsağlim doğsun inş.
ben zaten biliyordum ki
hadi Allah kolaylık versin artık şüphen kalmamıştır heralde
ayaklarını sıcak tut annecik:)
evet sen biliyordun belirtilerden
Çok saol canım benim inşallah bundan sonra ayaklara dikkat edicem daha çokAnnecik dimiii
evet,4 bebiş haberimiz hayırlısıyla chiitlenbik gelir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?