hamilesin işte test ancak olumsuz gösterdiğinde yanılabilir ben de öyle biliyorum...
Günaydın pingucum, hamilemiyimmmmmmmmmmmTestlerden çok iyi anlamam hani yanılma payı var derlerdi o açıdan belki banada vurmuştur,ama regli olucam gibi dünde pembe akıntım oldu gene regli oldum sandım,ama sancımda var belirtiler var yani anlamadım gitti pingu,planlandığı gibi gitmiyo dimi,eşimi vurucam dünden beri böbürleniyor bak tuttu gördünmü oldu işte ben mal mal bakıyorum suratına yarın kan testi negatif çıksında vururum suratına diyorum
bebişş geliyo canım tutmuş sizin kaçamakbu fikre alıştır kendini de telefonda şok olma
Sanırım tutmuş kaçamak sevgili kocamı bir ara tebrik edicemmAy arıyamam ben şimdi pozitif derse kalırım telde öyleceee
canm bende kan testini görmeden emin olamamıştım senin gbi. Arkadaşlara diyorum yok yanlıştır değildir filanİmkanın varsa bi test daha alıp yap istersen 11e kadar bekleyemezsen. Adet belirtilerininde aynılarını yaşıyosun zaten. Benim karnım ağrımamıştı sadece, kasıklarım ve belim ağrımıştı. Zaten kasık ağrımdan anlamıştım ben bebiş olduğunu. Hayırlısı olsun hakkında canım benim. Üzülmen gereken bi durum yok. Hem yaşın müsait bebek için hem de eşinden ve evliliğinden eminsin. Bizde bekliyoruz merakla güzel haberleri hadi bakalım biran önce saat 11 olsa bari..
evet saat 11 olmaz bi türlü
Aynen kan testinin sonucunu öğrenmeden emin olamıyorumki,sende yaşadıysan demekki hamileyim sen daha iyi bilirsin tecrübeli olarak
En iyisi kan testini bekliyim ben pingucum,sadece karnım ağrıyor yani sancı adet belirtilerim var,üzülmüyorumda bu kadar çabuk nasıl olurki buna şaşırdım ben,
Şimdi saat 11 olmaz geçmez zamannn
Olmaz kesin,bak şimdi karnıma ağrılar giriyor
JELO tatlım tebrik ederim. sende hamilesin öyle yada böyle olmuş işte tadını çıkart kandırma kendini de apaçık hamilesin.
vallahi eylül gelinlerini tek tek tebrik edesim geldi süratle çoğalıyorlar
Teşekkür ederim speedy bakalım kan testi ne diyecek onu bekliyoruz topikçe
Dimi eylül gelinleri hızlı çıktı valla çok saol speedymm
çok şükür Allah aratmadan bekletmeden verdi canım. Bende öyle demiştim yumurtalama günlerini bile takip etmiyoduk biz nasıl bu kadar çabuk oldu demiştim. hemen tuvalete gidiyodum üstelik (biraz açık oldu ama nasılsa kızkızayız dimi) işte strese girmeden olsun diye düşünmeden yapıyoruz ya o yüzden galiba. Bide bu aylar çok bereketli ya çewremden çok hamile haberi aldım. valla isteyenler bol çalışsınlar tutuyo yani hep.
Benimde yumurtlama günüm değildi çok arası vardı bakmıştım,aynen biri sevgili eşim bilere ve isteyerek yaptı birini sadece denedik öylesine ve bende hemen tuvalete gitmiştim,gittiler diye düşünmüştümBen dün o kadar çok hamile gördümki dışarıda ne oluyor böyle diye herkesten hamile haberleri geliyor ama çok güzel Allah isten herkese versin.
İnşallah bakalım bekliyoruz canım
Dimi sözleşmiş gibiyiz topikcek,koca karın evet birde bu var kıyafetler olmuyacakkkkkkkkkkk
onda da inşallah güzel haber alırsın canım benim Rabbim sağlık nasip etsin.
aynen canım sanki sözleşmiş gibi 7. ayında patır patır hamile kalıyorlar1.yılınıza koca karınla girecek 3 kişilik olacaksınız :123:
Kızlar kusura bakmayın topiği alt üst ettim bugün,sonuç negatifde olsa pozitifde üzülmüycem daha farkında değilim ya zaten sonuçtan sonra bakalım hayırlısı Allah'tan
olacağı varmış olmuş canım takma nasıl olduğunun da önemi yok boşver
amin canım bu topicte hamile olmayan diğer tüm üyelere nasip etsin hep beraber doğuma gidersiniztabi isteyen herkese de nasip etsin
benimde bi tanıdığım aşılama yaptırdı inş tutar her gün dua ediyorum
olsun 9 ay sonra yine eski vucuduna dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?