günaydın kızlaaaarrr
nasılsınız bakalım?
dün landflovesle kadın hastalıkları doktoruna gittik
ikimizde terler döktük muayene olmadan önce
bende rahimde yara çıktı smear testi aldı ilaç fitil ve rahime enjekte edilen krem verdi bunlar bitince tekrar gideceğim yara ya yakılacak ya da dondurulacak aman kızlar hiç şikayetiniz yoksa bile mutlaka rutin kontrollere gidin kadın olmak zor derlerdi şimdi çok daha iyi anladım.dua edin smear testinde kötü birşey çıkmasın kızlar
yumuşatıcımı da bimden aldım bu kez çok beğendim..
Geçmiş olsun miracle,smear testi yaptırmak gerek işte inşallah sonuçların güzel çıkar,evet rutin kontrolleri aksatmamak lazım,kadın olmak gerçekten zormuş evlendikten sonra bende anladımm
ikinizi de geçmiş olsun canım.
1 yılda bir mutlaka gidilmesi lazım tüm forumlarda da yırttım bi taraflarımı evlenince 2 ay yada 3 ay sonra mutlaka gidin diye..
yaraya gelince canım dondurmaktansa yakmak daha mantıklı gibi geliyor çook canın yanmıyormuş..
smear içinde rahim kanseri taraması allah korusun kötü bişey düşünme bile ilaçlarını güzelce kullan düzelirsin
Yumuşatıcı önemli makinanın kapağını açınca kokusu böyle yüzüme vuruyor çok güzel,çıkarıp asıncada ev komple yumuşatıcı kokuyor mest oluyorum
Ne marka aldın canım,bime gitmek bir türlü kısmet olmadı,money k.kartı var diye hep migrosa gidiyoruz,ufak tefek şeyleri bimden alalım diyoruz hep öyle demekle kalıyoruz
çok saol canım benim.baya araştırdım ilaç tedavim bitsin başka bi doktora daha gideceğim ona göre yaktırıp ya da dondurtacağım canım
geçmiş olsun canım test sonuçların iyi çıkar inş.umarım ilaçlarla geçer yaralar başka işleme gerek kalmaz landfloves nasıl umarım bşy çıkmamıştır
yumuşatıcımı da bimden aldım bu kez çok beğendim..
Günaydın kızlar... Dün gece acil serviste nöbetçiydim bugün1 saat ge geldim işe 9 gibi geldim.
miracle canımm çok iyi etmişsiniz ya ben kontrole gidemeden hamile kaldımkan tahlillerim normal ama smear testi filan olamadım.
İşallah sonuçların terrtemiz çıkar içini ferah tut.
Deterjan muhabbeti yapmışsınız kızlar ben beyazlara renklilere farklı bişey kullanmıyorum. hep aynı deterjan, sadece beyazlara birazcık domestos döküyorum o kadar. zaten kıyafetler çok çok kirli olmuyoki 1-2 kez giyip atıyoruz.
ben durulamayı 2 kez yapıyorum yumuşatıcı öyle çok kalmıyor.
ama dün aldığım çamaşır deterjanını daha denemek kısmet olmadı dün eve soktuk deterjanı sabah bi kalktım heryer deterjan kokuyor.
bakalım kalıcı olacak mı kokusu..
bimin ben ürünlerini çok beğeniyorum. yumuşatısıda öyle 4TL falan büyük ve kokusu da lavanta.
geçmiş olsun
bimin yumuşatıcısı süper bende onu kullanıyorum bulut marka, yeşil kutusunu kullanıyorum. çok ferah bi kokusu var.
çok teşekkür ederim canım.ya bide bu forumlar insanı iyice korkutuyor.yaktırınca bebek olmaz falan bi sürü yorum var sabahtan beri gözlerim açık hepsini okudum
çok saol canım benim.baya araştırdım ilaç tedavim bitsin başka bi doktora daha gideceğim ona göre yaktırıp ya da dondurtacağım canım
ben durulamayı 2 kez yapıyorum yumuşatıcı öyle çok kalmıyor.
ama dün aldığım çamaşır deterjanını daha denemek kısmet olmadı dün eve soktuk deterjanı sabah bi kalktım heryer deterjan kokuyor.
bakalım kalıcı olacak mı kokusu..
bimin ben ürünlerini çok beğeniyorum. yumuşatısıda öyle 4TL falan büyük ve kokusu da lavanta.
geçmiş olsun
Koksun ev deterjan koksunyani bu kadar koktuysa kesin kalıcı olur,
Bir ara bakıyım bim'e hiç kısmet olmadı ufak tefek ürünlerini alabilirim
evet canm bi bak hoşuna giderse alırsın.
bimin tatlıları da süper bide buzlukta pastaları var oda güzel
Yaktırınca bebek olmazmııilk defa duyuyorum canım olurmu öyle şey hiç sen doktora sor en iyisi hangisi ise o söyler sana,üzülme çokda kafaya takma canım sonuçta çözümü var
doktor yara hamileliğe engel olabilir yakmanın hiç etkisi olmaz hamileliği kolaylaştırır dedi canım ama netteki yorumlar her zamanki gibi korkutuyo insanı neyse bakalım rabbim dermanı olmayan dert vermesin hiçbirimize inş.
doktor yara hamileliğe engel olabilir yakmanın hiç etkisi olmaz hamileliği kolaylaştırır dedi canım ama netteki yorumlar her zamanki gibi korkutuyo insanı neyse bakalım rabbim dermanı olmayan dert vermesin hiçbirimize inş.
kızlar bu arada dün evde biraz ezilmiş çilekler vardı rondoya attım birazcıkta toz şeker koydum rondodan geçirdim saklama kabıyla buzluğa attım.sonra yalancı tavuk göğsü yaptım kuplara döktüm üzerine yaptığım çilekten dondurma gibi koydum enfes oldu aklınızda olsun çilek bitmeden yapın bence
Miracle enfes olmuştur şimdi bu yaptığınbenimde buzlukta var çileklerim pasta falan yaparsam diye atmıştım senin dediğin gibi yapabilirim iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?