2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

İyi gelmiştir speedy sana,ama uykusuz kalmak kötü oluyor ertesi gün işe gitmek için uyanmak zor geliyor,dün 11'e geliyordu yattım ben regli belirtilerim var henüz olmadım ama dün akşam halim yoktu erkenden yattım süperim
Yarın sabahda servisle gelmiycem 9'a kadar uyuycam 9:30 gelirim izin verdim uyumak için kendime öğlen 12 gibide çıkıcam kardeşimi almaya gidicez

iyi geldi cidden harika oldu bide eve gittim eşime yemek yaptım işe yemek götürüyor 2*3 haftadır her akşam ona yemek yapıyorum
yarın senin için süper olacak desene.

iyi geldi cidden harika oldu bide eve gittim eşime yemek yaptım işe yemek götürüyor 2*3 haftadır her akşam ona yemek yapıyorum
yarın senin için süper olacak desene.

Ooo becerikli hatun iyi yapıyorsun,evde yapılan yemeği hiçbirşey tutmuyor canım,
Evet yarın süper olucak sabah geç gelmemi erken çıkmamı kendim planladım,patronuma ben çarşamba böyle yapıcam dedim hımm kendine izin verdin yani diyor,evet dedim doğum günüm hiç gelmemem lazım normalde dedim
Kardeşime kavuşucam sonunda çok özledik ,birde eşimi yolcu edicem yarın havaalanına bırakıcam iş için Kayseri'ye gidicek akşama dönücek,yani iki kere havaalanına gidicem yarın

aynen bıktı artık dışardan yemekten böyle onun içinde rahat oluyor. en azından ne yediğini biliyor bide ne yesem diye düşünmüyr bu akşama da mantarlı tavuk sote yapıcam. yarına da yanında götürür.

iş gezileri çok yorucu oluyor yaa sabah git akşam gel beynin dönüyor resmen

Dışardan yemek yemek kötü oluyor hergün hergün yenmiyor zaten biz bile arada söylüyoruz dışardan ama sırf çorba içsek daha iyi,
Hergün ne yesem olayı birde bu var en azından sen yapınca düşünmüyor ne yiyceğini hem temiz hem lezizellerine sağlık
Bir günde 3 şehre gittiğini havaalanlarında mekik dokuduğunu bilirimeşim mühendis büyük proje olduğunda böyle iş gezileri oluyor işinide çok sevdiği için katlanıyor böyle günübirlik olduğu için benimde gözüme gelmiyor açıkcası

ne pişireceğin belli ben de bugün yemek yapıcam mantar mı yapsam acaba ben de severim mantarı hazır düşünmüşsün bi daha benim düşünmemem gerek yok

ne pişireceğin belli ben de bugün yemek yapıcam mantar mı yapsam acaba ben de severim mantarı hazır düşünmüşsün bi daha benim düşünmemem gerek yok

bende severim mantarı kırmızı sarı yeşil biber ile sote de harika oluyor rengarenk

evet, bakalım sıkılana kadar yapacağım. ben sıkılmam yapmaktan ama eşim belki yaz gelince bırakabilir.
dışarda yemesi ayrıca çokta pahalıya geliyor günde 15 TL gidiyor işte pass vartı var ama biz ona aylık harcama yapıyoruz.
dün deterjan aldım 1 sene de her markayı denedim bu kezde persil aldım 7,5 kg 20 TL çk uyguna geldi

Sıkılmazsan yap yemeğini hem seninde için rahat olur,hımm yaz gelince bırakabilir ama hafif şeyler yaparsın sende,
oo çok iyi o zaman en azından böyle deterjanı aradan çıkarıyorsun,iyi fiyata almışsın persil nasıl çıktı peki benim deterjan bitmek üzere ama memnun kalmadım pek markasınıda unuttum,deterjan kutusuna koymuştum poşetini attım,

eşimde de ticket var biz de alışveriş yapıyoruz ben persili pek beğenmiyorum sen memnun kalacak mısın bakalım bekarlıktan kalma omo ya da ariel kullanırız hep ben evlenirken almıştım hala kullanıyorum toptan almıştım herşeyi mesela salça 5 kg lık almıştım daha yeni bitmek üzere

ben zaten yapıyorum yemek tek kötü yanı akşam yemek yiyoruz ben yine mutfağa giriyorum tekrar yapıyorum bazen ikisini aynı anda koyuyorum öyle yapıyorum ona yaptığımı genelde ertesi günde yemek için fazla yapıyorum.
annem kullanmış güzel dedi omo,abc,bingo hepsini kullandım şu harika dediğim daha çıkmadı o ayrı

Vaktini alıyor elbetteki ama olsun eşin için yapıyorsun,ikisini aynı anda yapman daha mantıklı aslında seninde dinlenmeye vaktin kalır bu şekilde,ertesi günede fazla yapıyorsan en azından akşam yemeğin hazır olur bir ertesinin yemeğini yapmak zor gelmez,
Annen güzel diyorsa güzeldir bence,ben daha ev temizlerken almıştı annem beyazlar için yeni bitmek üzere,renklilere perwol kullanıyorum memnunum siyahlar için birde renkliler için olanını alıyorum,indirimde görürsem yedek alıyorum yada anneme gittiğimde annemin kileri var hep fazla fazla alır atar ordan çalıyorum

günaydın kızlaaaarrr

nasılsınız bakalım?

dün landflovesle kadın hastalıkları doktoruna gittik

ikimizde terler döktük muayene olmadan önce

bende rahimde yara çıktı smear testi aldı ilaç fitil ve rahime enjekte edilen krem verdi bunlar bitince tekrar gideceğim yara ya yakılacak ya da dondurulacak aman kızlar hiç şikayetiniz yoksa bile mutlaka rutin kontrollere gidin kadın olmak zor derlerdi şimdi çok daha iyi anladım.dua edin smear testinde kötü birşey çıkmasın kızlar

onu denemedim bak perwoll bide onu deneyim bi ara ariel aldım normalde bu markadan almıyorum. ama bizimki üstüne yemek dökmüş renkli olunca herkes onu söyledi en küçüğünden aldım. işe yaradı
renkliler için öyle çok özel bişey kullanmıyorum toz deterjan+yumuşatıcı
beyazlarda kosla oxı kullanıyorum. süper çıkartıyor
ama bide perwol denebilririm

Geçmiş olsun miracle,smear testi yaptırmak gerek işte inşallah sonuçların güzel çıkar,evet rutin kontrolleri aksatmamak lazım,kadın olmak gerçekten zormuş evlendikten sonra bende anladımm

özdncim gözün aydın ben de oldum 3 gün önce yani bi değişiklik yok önümüzdeki ay da normal olursa 10 unda olucam tatilimin son 3 günü rezil hap alıcam galiba mecburen ama iyice şişkinlik olucak rahatsız olucam ağrım falan olur diye de korkuyorum

ikinizi de geçmiş olsun canım.

1 yılda bir mutlaka gidilmesi lazım tüm forumlarda da yırttım bi taraflarımı evlenince 2 ay yada 3 ay sonra mutlaka gidin diye..
yaraya gelince canım dondurmaktansa yakmak daha mantıklı gibi geliyor çook canın yanmıyormuş..
smear içinde rahim kanseri taraması allah korusun kötü bişey düşünme bile ilaçlarını güzelce kullan düzelirsin

Perwoll dene canım yıllardır annem kullanırdı çamaşırlarımıza,ben büyüğünden alıyorum baya gidiyor,birde yedekliyorum siyahlar için birde renkliler için alıyorum çokda güzel kokuyor,artı yumoşun yumuşatıcısı tamamdır

yumuşatıcımı da bimden aldım bu kez çok beğendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…