• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bizimde 3 gün sonra 8.ayımız doluyor birgün öncesi doğum günüm aynı anda kutlarızz:1:
20 gün kalmış speedy :52: az kalmış yemeği eşin ayarlıycak dimi senin bişeyler planlaman lazım yokmu fikir üretmedinmi bakimm:34:

ona karışmam herhalde.
geçen bahsettiğim aspirin,çikolata bebek ayakkabısı olayını yapıcam. :36::36:
onun dışında gerçek bir yıldönümü hediyesine ihtiyacım var.. :16::16:

Bir yıl nasıl geçti öyle yaa :ssz:bununla ilgili bişeyler yazsan 1 yılı baz alıp

dediğin gibi böyle bir yazı yazabilirim ama yine de hediye gibi olmaz herhalde :36:

ayy speedy ne çabuk geçmiş zaman gerçektende... vay beee, bizde 9.ayımızdayız. bazen yıllardır beraber yaişıyormuşuz gibi hissediyorum bazende daha dün evlenmişiz gibi. ne garip.

hangi takımı tutuyor koyu fanatik mi? en sevdiği futbolcunun formasını al, sonrada o futbolcuya imzalat hahaahaayyy. (çok kolaydı sanki)

ben böyle bişey yapsam (yapabilsem) çıldırır heralde :60: :60: :60:

şimdi sana fikir verince aklıma geldi acaba int.de varmıdır diye bi baktımda. beşiktaşın futbolcularından imzalı forma var sahibinden.com'da ve fiyatı 2.000 tl :53::53::53:

ayy speedy ne çabuk geçmiş zaman gerçektende... vay beee, bizde 9.ayımızdayız. bazen yıllardır beraber yaişıyormuşuz gibi hissediyorum bazende daha dün evlenmişiz gibi. ne garip.

hangi takımı tutuyor koyu fanatik mi? en sevdiği futbolcunun formasını al, sonrada o futbolcuya imzalat hahaahaayyy. (çok kolaydı sanki)

ben böyle bişey yapsam (yapabilsem) çıldırır heralde :60: :60: :60:

şimdi sana fikir verince aklıma geldi acaba int.de varmıdır diye bi baktımda. beşiktaşın futbolcularından imzalı forma var sahibinden.com'da ve fiyatı 2.000 tl :53::53::53:

evet canım bende inanamıyorum zamanının böyle hızlı nasıl geçtiğine :16::16:

doğum gününde lisanslı formasını aldım daha yeni çıkmıştı 120 TL bayıldım bide imzalatmakla uğraşamam :21::21::21:

evlilik yıldönümü olunca daha romantik bişeyler olabilir diye düşünüyorum :16:

1 sepet içine aklıma gelen ufak tefek hediyelerimi koyucam ama onun dışında da ana hediye almak istiyorum. :36::36:
o sepeti eve gelince vermekten yanayım. :6: ama diğer hediye yanımda olacak :36:

ona karışmam herhalde.
geçen bahsettiğim aspirin,çikolata bebek ayakkabısı olayını yapıcam. :36::36:
onun dışında gerçek bir yıldönümü hediyesine ihtiyacım var.. :16::16:

dediğin gibi böyle bir yazı yazabilirim ama yine de hediye gibi olmaz herhalde :36:

Tamam asprin bebek ayakkabısı bu güzel bunu yap,1 yıl yazısınıda boş bir anında yaz içinden ne gelirse birinci yıl özeldir,
Yok hediye değil tabiki bunlar, senin aklına gelir ama mutlaka biraz daha düşün eşin neleri sever ne alırsan çok sevinir yada şok olur :34:

Tamam asprin bebek ayakkabısı bu güzel bunu yap,1 yıl yazısınıda boş bir anında yaz içinden ne gelirse birinci yıl özeldir,
Yok hediye değil tabiki bunlar, senin aklına gelir ama mutlaka biraz daha düşün eşin neleri sever ne alırsan çok sevinir yada şok olur :34:

aklıma gelmiyor bişey bide öyle çok hediye aldım ki ona. :( int bakıyorum yazanların çoğunu almışm :17::17::17:
şimdi pişman bile oldum heeee :16:

bayana 1 kolye al bitti hem maddi hem manevi :16:

aklıma gelmiyor bişey bide öyle çok hediye aldım ki ona. :( int bakıyorum yazanların çoğunu almışm :17::17::17:
şimdi pişman bile oldum heeee :16:

bayana 1 kolye al bitti hem maddi hem manevi :16:

Ne yaptın speedy herşeyi almışsın :1: ne olcak şimdi erkeğe hediye almakta zor iş
Hakkaten bir kolye yada bir saat,bir cüzdan,çantada olur bana Dkny saatte olur dün baktım yeni modeline ama çok uçuk rakam tembihledim sakın alma diye sadece baktım dedim :1::1:

Sen boş zamanında düşün bence

Ne yaptın speedy herşeyi almışsın :1: ne olcak şimdi erkeğe hediye almakta zor iş
Hakkaten bir kolye yada bir saat,bir cüzdan,çantada olur bana Dkny saatte olur dün baktım yeni modeline ama çok uçuk rakam tembihledim sakın alma diye sadece baktım dedim :1::1:

Sen boş zamanında düşün bence

evet her özel gününde 4*5 hediye aldım şimdi kalmadı işte :47::47::47:

aaa evet ne hale getirmişler, zaten iyice saçmalamaya başladılar reklam alacaz diye napacaklarını şaşırdılar. zaten her mesajımızın kçşelerinde çıkan reklamlar yetmemiş mi acaba? bide sayfa yenilediğinde ekranın ortasında beliren koca bir reklam var bende ona sinir olıyorum.

suyu çıktı zaten buranın hiç güvenilir bir site de değil,sizler olmasanız girmem bile bu kadar. sizi kaybetmek istemediğim için geliyorum. bir ara bay düşünmüştüm daha düzgün bi forum sitesi bulup hepimiz oraya gitsek nasıl olur diye.

ayy evet o sayfanın ortasında çıkan reklamlara gıcık oluyorum, işyerinde sürekli birileri geçiyor bilg. yanından, beni hamile sanmıştı müdürüm :47:

canım foto nuzla canvas tablo yaptırabilirsin netten ben yaptırmıştım 2 tane hem de çok güzel

sticker olarak yaptırmıştım tablo asmayı çok sevmiyorum bi tek yatak odasında duvara yapışan cinsten stickerımız var 2 tane de işte küçük çerçeve
bide evlilik yıldönümünde eve hediye gibi olur :16:

bende sevmedim yaw, ufacık kalmış, reklamlar çok yer kaplıyor..

bence de

bende sevmedim yaw, ufacık kalmış, reklamlar çok yer kaplıyor..

ben site için önerileriniz kısmına konu açtım, küçük olmuş reklamlar ortayada koymalısınız diye ama onaylandıktan sonra görülecekmiş, haber veririm eğer onay verirlerde gösterirlerse, sizde yaparsınız yorumunuzu :13:

ben site için önerileriniz kısmına konu açtım, küçük olmuş reklamlar ortayada koymalısınız diye ama onaylandıktan sonra görülecekmiş, haber veririm eğer onay verirlerde gösterirlerse, sizde yaparsınız yorumunuzu :13:

çevremde birileri varsa sırf bu yüzden giremiyorum kk.ya :19:

inşallah bişeyler gelir aklıma liste yapacak kadar gelmez ama işte :8:

Ben liste yapıyorum çünkü eşimin istekleri hiç bitmez:1:Her hafta mutlaka bişey alır kendine aldığı bir ürünün yeni modeli çıkmıştır araştırırız baya gezeriz alırız :1:Dün bana parfüm aldık aynı markanın erkek parfümünü aldı hemen evde bir dolu var oysaki değişiklik iyiymiş ona göre:1: o yüzden ben hep liste yapıyorum arasından seçiyorum benden fazla harcıyor:1: Ekim'de doğum günü var ve ne alırım bilmiyorum kafayı yerim heralde bulana kadar:27:

Ben liste yapıyorum çünkü eşimin istekleri hiç bitmez:1:Her hafta mutlaka bişey alır kendine aldığı bir ürünün yeni modeli çıkmıştır araştırırız baya gezeriz alırız :1:Dün bana parfüm aldık aynı markanın erkek parfümünü aldı hemen evde bir dolu var oysaki değişiklik iyiymiş ona göre:1: o yüzden ben hep liste yapıyorum arasından seçiyorum benden fazla harcıyor:1: Ekim'de doğum günü var ve ne alırım bilmiyorum kafayı yerim heralde bulana kadar:27:

:1::1: benim eşim bişey istemez kolay kolay :36:
devamlı resmi giyinir istemediğin kadar gömleği falan var
parfüm desen bohçalardan en az 20 tane vardır yarısını sakladım.
bide gömlek pantalon bana hediye giib gelmiyor klasikleşmiş marjinal ve şaşırtıcı bişey olmadlı

Back