benim eşim bişey istemez kolay kolay
devamlı resmi giyinir istemediğin kadar gömleği falan var
parfüm desen bohçalardan en az 20 tane vardır yarısını sakladım.
bide gömlek pantalon bana hediye giib gelmiyor klasikleşmiş marjinal ve şaşırtıcı bişey olmadlı
Şanslısın o zaman canım en azından klasik giyiyor, bizimki ikisinide giyiyor karışık gününe göre toplantıya göre,yoksa spor giyer
Benimki parfüm delisi hergüne değişik sıkıyoruz ruh haline göre sıkıyor,kombinliyor kıyafetine uygun olanı sıkıyor onun demesiyle,
Elbette gömlek pantolon normal zamanda alınır zaten,değişik ne olabilirki valla aklıma gelmiyor gelse söylerim
yok be klasik giyinmesi hiç güzel değil hafta da 2 gün spor giyinse güzel olur.
devamlı kumaş pantalon ve gömlek ütülüyorum acayip sıkıldım ütüye başladın mı 2 saatimi alıyor onlar aman düzgün olsun derken
kopuyor belim...
neyse iyice düşünmek lazımbuluruz bişeyler
Elbette gömlek olunca ütü dayanılmaz bir hal alıyor Allah kolaylık versin sana canım,
Düşün düşün bulursun sen eminim
Bu arada forumumuz artık pek canlı değil kimsecikler girmiyor yoğunum ama yinede takip etmeye çalışıyorum
ben arada bakıyorum ama çok işim var birikmiş herşey ben de kimseyi almayacak mısınız bana yardımcı diye soruyorum bugün 1 aydan az kaldı diyorum tatile ben gidince işleri kim yapacak böyle bile yetişemiyorum
speedycim benim de aklıma gelirse hediye paylaşırım seninle ben de farklı şeyleri severim
Kızlar ben cok dertliyiim bana yardım edin.anlatmistim ya annemde gittim 10gun gelmedim değişen hic bir şey yok.bakin saat dokuz hala yok.dunde saat birde gitti aksam sekizde geldi gece onbucukta tekrar gitti bir buçukta geldi. Ben kocamla yasamıyorum ev arkadaşımla yasıyorum sanki. Tek farkı iliski olması.bana yardım edin. Cok bunaldım.
Kızlar ben cok dertliyiim bana yardım edin.anlatmistim ya annemde gittim 10gun gelmedim değişen hic bir şey yok.bakin saat dokuz hala yok.dunde saat birde gitti aksam sekizde geldi gece onbucukta tekrar gitti bir buçukta geldi. Ben kocamla yasamıyorum ev arkadaşımla yasıyorum sanki. Tek farkı iliski olması.bana yardım edin. Cok bunaldım.
speedycim senle ben geç yatma konusunda galiba yarışıyoruz akşam eltimdeydik biz de 2 de geldik yattık önceki gün de diğer eltimdeydik 3 de eve geçip yattık geçen hafta hep öyle uykusuz geçti şimdi ölüyorum
vucudum aslında benim geç yatmaya çok alışık. normal erken saatim 12dir.
ama evlendikten sonra bi garip oldum 11 de uykum geliyor uyumak istiyorum eşim bile şaşırıyor.
speedycim senle ben geç yatma konusunda galiba yarışıyoruz akşam eltimdeydik biz de 2 de geldik yattık önceki gün de diğer eltimdeydik 3 de eve geçip yattık geçen hafta hep öyle uykusuz geçti şimdi ölüyorum
vucudum aslında benim geç yatmaya çok alışık. normal erken saatim 12dir.
ama evlendikten sonra bi garip oldum 11 de uykum geliyor uyumak istiyorum eşim bile şaşırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?