2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Şanslısın o zaman canım en azından klasik giyiyor, bizimki ikisinide giyiyor karışık gününe göre toplantıya göre,yoksa spor giyer
Benimki parfüm delisi hergüne değişik sıkıyoruz ruh haline göre sıkıyor,kombinliyor kıyafetine uygun olanı sıkıyor onun demesiyle,
Elbette gömlek pantolon normal zamanda alınır zaten,değişik ne olabilirki valla aklıma gelmiyor gelse söylerim

yok be klasik giyinmesi hiç güzel değil hafta da 2 gün spor giyinse güzel olur.
devamlı kumaş pantalon ve gömlek ütülüyorum acayip sıkıldım ütüye başladın mı 2 saatimi alıyor onlar aman düzgün olsun derken
kopuyor belim...
neyse iyice düşünmek lazım buluruz bişeyler

Elbette gömlek olunca ütü dayanılmaz bir hal alıyor Allah kolaylık versin sana canım,
Düşün düşün bulursun sen eminim
Bu arada forumumuz artık pek canlı değil kimsecikler girmiyor yoğunum ama yinede takip etmeye çalışıyorum

aynen canım bişeyler buluruz mutlaka iyice kafa patlatmak lazım..

forumda kimse yok evet gelirler elbet

ben arada bakıyorum ama çok işim var birikmiş herşey ben de kimseyi almayacak mısınız bana yardımcı diye soruyorum bugün 1 aydan az kaldı diyorum tatile ben gidince işleri kim yapacak böyle bile yetişemiyorum

speedycim benim de aklıma gelirse hediye paylaşırım seninle ben de farklı şeyleri severim

tamam canım beklerim..

Çok sıkıcı birgün işlerimide yaptım,bu akşam hamburger yapıcaz yanına pattis kızartıcam üstüne domatesli taze nanali sos yapıcam yanınada cola eşim bugün böyle istedi normal yemek yapma dedi bugünde değişik olsun,zaten kuruyan çamaşırlarım var ütü yapıcam,birde akşamdan ayarlamıştım çamaşır makinasını bir 10 dakika olmuştur yıkamaya başlayalı ben eve geçtiğimde bitmiş olur asarım,bugün bu işlerimi bitiriyim yarın evde yokum,çarşambada kardeşim geliceğinden annemde süper yemekler olucak

Kızlar ben cok dertliyiim bana yardım edin.anlatmistim ya annemde gittim 10gun gelmedim değişen hic bir şey yok.bakin saat dokuz hala yok.dunde saat birde gitti aksam sekizde geldi gece onbucukta tekrar gitti bir buçukta geldi. Ben kocamla yasamıyorum ev arkadaşımla yasıyorum sanki. Tek farkı iliski olması.bana yardım edin. Cok bunaldım.

Son düzenleme:

Nortstar çok karışık bir durum bunu eşinle konuşup çözmen lazım,bu şekilde olması için evlenmediniz sonuçta bir hayatı paylaşmak için evlendiniz bu gidişlerindeki mazereti ne ve nereye gidiyorki böyle bu saatlere kadar,benim eşim akşam annesine uğruycaksa bile bir saat belirlerim şu saatte gel diye ve mutlaka gelir o saatte,senin eşin neden böyle yapıyorki

canım benim işin zor gerçekten ama üzülme zamanla herşey düzene girecektir ama tam olarak bilmiyorum eşin nereye gidiyor aranızdaki sorun ne aranız iyi olmadığından mı seni yalnız bırakıp gidiyor canım 10 gün annende kaldığın sürece hiç mi görüşmediniz bu çok kötü bşy kaçarak olmaz oturup konuşmak lazım hepimiz daha yeni evliyiz en heyecanlı birbirimizle en çok vakit geçirmek isteyeceğimiz dönemler bunlar...siz konuşarak halledemiyorsanız araya ailen girip konuşacak o zaman canım...

günaydın arkadaşlar ;

dün yine gecenin bi yarısı eve gittik son dk plan değişti eve geçmedik askerimizin yanına gittik. sanırım uzun zamandır böyle çok gülmemiştim. eski resimlere falan baktık :98::98::98:
gece 2 ye geliyordu evdeydik direk yattık şimdi yine inanılmaz uykum var

speedycim senle ben geç yatma konusunda galiba yarışıyoruz akşam eltimdeydik biz de 2 de geldik yattık önceki gün de diğer eltimdeydik 3 de eve geçip yattık geçen hafta hep öyle uykusuz geçti şimdi ölüyorum

vucudum aslında benim geç yatmaya çok alışık. normal erken saatim 12dir.
ama evlendikten sonra bi garip oldum 11 de uykum geliyor uyumak istiyorum eşim bile şaşırıyor.

ama evlendikten sonra bi garip oldum 11 de uykum geliyor uyumak istiyorum eşim bile şaşırıyor.

Uyku konusunda ben çok dayanıksızım yaa hemen uykum geliyo eskiden böyle değildi uyanık kalmam gerektiğinde gece kaça kadar oturucaksak uyanık kalırdım şimdi öyle olmuyo başımı yastığa koyar koymaz uyuyorum eşim bundan çok şikayetçi ama napıyım tutamıyorum kendimi

bşy sölicem yaaa benim de aynen babaevinde 12 den önce yatmazdım okula giderken bile sabahçı olduğum halde yatmazdım şimdi sanırım ev iş yoruyo bizi uykum geliyo ama dayanıyorum mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…