- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Bizimde 3 gün sonra 8.ayımız doluyor birgün öncesi doğum günüm aynı anda kutlarızz
20 gün kalmış speedyaz kalmış yemeği eşin ayarlıycak dimi senin bişeyler planlaman lazım yokmu fikir üretmedinmi bakimm
Bir yıl nasıl geçti öyle yaabununla ilgili bişeyler yazsan 1 yılı baz alıp
ayy speedy ne çabuk geçmiş zaman gerçektende... vay beee, bizde 9.ayımızdayız. bazen yıllardır beraber yaişıyormuşuz gibi hissediyorum bazende daha dün evlenmişiz gibi. ne garip.
hangi takımı tutuyor koyu fanatik mi? en sevdiği futbolcunun formasını al, sonrada o futbolcuya imzalat hahaahaayyy. (çok kolaydı sanki)
ben böyle bişey yapsam (yapabilsem) çıldırır heralde
şimdi sana fikir verince aklıma geldi acaba int.de varmıdır diye bi baktımda. beşiktaşın futbolcularından imzalı forma var sahibinden.com'da ve fiyatı 2.000 tl
ona karışmam herhalde.
geçen bahsettiğim aspirin,çikolata bebek ayakkabısı olayını yapıcam.
onun dışında gerçek bir yıldönümü hediyesine ihtiyacım var..
dediğin gibi böyle bir yazı yazabilirim ama yine de hediye gibi olmaz herhalde
Tamam asprin bebek ayakkabısı bu güzel bunu yap,1 yıl yazısınıda boş bir anında yaz içinden ne gelirse birinci yıl özeldir,
Yok hediye değil tabiki bunlar, senin aklına gelir ama mutlaka biraz daha düşün eşin neleri sever ne alırsan çok sevinir yada şok olur
aklıma gelmiyor bişey bide öyle çok hediye aldım ki ona.int bakıyorum yazanların çoğunu almışm
şimdi pişman bile oldum heeee
bayana 1 kolye al bitti hem maddi hem manevi
Ne yaptın speedy herşeyi almışsınne olcak şimdi erkeğe hediye almakta zor iş
Hakkaten bir kolye yada bir saat,bir cüzdan,çantada olur bana Dkny saatte olur dün baktım yeni modeline ama çok uçuk rakam tembihledim sakın alma diye sadece baktım dedim
Sen boş zamanında düşün bence
evet her özel gününde 4*5 hediye aldım şimdi kalmadı işte
iki yanda reklam var canım
aaa evet ne hale getirmişler, zaten iyice saçmalamaya başladılar reklam alacaz diye napacaklarını şaşırdılar. zaten her mesajımızın kçşelerinde çıkan reklamlar yetmemiş mi acaba? bide sayfa yenilediğinde ekranın ortasında beliren koca bir reklam var bende ona sinir olıyorum.
suyu çıktı zaten buranın hiç güvenilir bir site de değil,sizler olmasanız girmem bile bu kadar. sizi kaybetmek istemediğim için geliyorum. bir ara bay düşünmüştüm daha düzgün bi forum sitesi bulup hepimiz oraya gitsek nasıl olur diye.
canım foto nuzla canvas tablo yaptırabilirsin netten ben yaptırmıştım 2 tane hem de çok güzel
bende sevmedim yaw, ufacık kalmış, reklamlar çok yer kaplıyor..
bende sevmedim yaw, ufacık kalmış, reklamlar çok yer kaplıyor..
evet her özel gününde 4*5 hediye aldım şimdi kalmadı işte
ben site için önerileriniz kısmına konu açtım, küçük olmuş reklamlar ortayada koymalısınız diye ama onaylandıktan sonra görülecekmiş, haber veririm eğer onay verirlerde gösterirlerse, sizde yaparsınız yorumunuzu :13:
O zaman düşünüceksin illaki bir hediye çıkıcak ortaya canım,20 gün var önünde çarşıya falan çıktığında mağazalara bir bak istersen
aynen bakıcaz artık. bişeyler bulmam lazım
Bulursun canım daha var vaktin sakin kafa bir düşün çokda masraflı olmasın sen bir liste yap ne alabilirim diye sonra içlerinden ele
inşallah bişeyler gelir aklıma liste yapacak kadar gelmez ama işte
Ben liste yapıyorum çünkü eşimin istekleri hiç bitmezHer hafta mutlaka bişey alır kendine aldığı bir ürünün yeni modeli çıkmıştır araştırırız baya gezeriz alırız Dün bana parfüm aldık aynı markanın erkek parfümünü aldı hemen evde bir dolu var oysaki değişiklik iyiymiş ona göre o yüzden ben hep liste yapıyorum arasından seçiyorum benden fazla harcıyor Ekim'de doğum günü var ve ne alırım bilmiyorum kafayı yerim heralde bulana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?