2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli.. ben sıkıntılıyım biraz anlatmıştım zaten. neyse eşimle aramız iyi şuan ama bilmiyorum. bugünde ustayla görüşüp geleceğim dedi .gitti hala yok saaler oldu.neyse kavga etmeyeceğim yoruldum artık zaten.kavga edesimde yok yani.eylül gelinlerinden bebiş haberleri var çok sevindim.darısı diğer isyenlere inşallah

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkes şifresiz mi girdi 5 ziyaretçi görünüyooo

Günaydın kızlarr..

Hanzadecim tavuğun nefiss görünüyo bende istiyorum böyle tavuğu doldurmak ama cesaret edemiyorum beceremezsem diye.

Günaydın kızlarr..

Hanzadecim tavuğun nefiss görünüyo bende istiyorum böyle tavuğu doldurmak ama cesaret edemiyorum beceremezsem diye.

teşekkürler canım çok kolay aslında ben de ilk defa yaptım çok beğendiler siz de eminim çok lezzetli yaparsınız

pingucum ahsenden haberin var mı nasılmış

bu arada tüm hamişlerimizin anneler günü kutlu olsun....

Teşekkür ederim canım. Ahseni rahatsız etmemek için aramadım bugün aramayı düşünüyorum.

Cuma akşamdan beri annemdeyiz bizde. dün gece yatmaya geldik ewe bitek. fena üşütmüşüm bol bol dinlendim aneciğimde. kardeşimde geldi bu h.sonu. onada söyledik tteyze olucanı ağladı heyecandan yawrum Anneler günü için bana hamile t-shirtü almış. Bu sene benimde anneler günümü kutladı bisürü kişi çok hoşuma gitti. c.tesi akraaba günündeydik. Dün akşamda ailece burda panayır gibi biyer kuruluyo oraya gittik dolaştık biraz. Hiiçbi iş yapmadım h.sonu hep yattım. Annemden Allah razı olsun. Ama ewde iş yığıldı. güzel bi temizlik yapmalıyım. bisürüde çamaşır yıkanıcak. bu gecede nöbetçiyim..

kimse yok bugün niye ki pazartesi sendromu yaşıyo galiba herkes hava çok kötü yaaaa

Günaydın kızlar herkes dinlenmiştir umarım haftasonu, anne olacakların geçmiş anneler gününüz kutlu olsun anne adaylarınında
Güzel bir haftasonu geçirdim dün daha bir güzeldi dün sabah ben anneme eşimde annesine kahvaltıya gittik,o sonra anneme geldi beraber hediyelerimizi verdik,öğleden sonra çıktık gittik gezmeye anneler günü dolayısıyla ykm güzel indirimler yapmış biraz alışveriş yaptık geç döndük eve, çarşamba doğum günüm diye eşim bakım programı almış spa'cıdan bana yarın akşam için bu en güzel hediye oldu benim için dün yeterince zarara soktum zaten kendisini benden bu kadar kızlar

merhaba kızlar nasılsınız, kk'nın yeni düzeni mi speedy? ben anlamadım bana herşey aynı gibi geldi.

bizde haftasonu deniz sezonunu açtık eşimle birlikte plaja gittik ben denize de girdim. akşamda misafirlerimiz vardı. bugünde kalktığımdan beri bi yerleri döküp temizliiyorum.

iki yanda reklam var canım

iki yanda reklam var canım

aaa evet ne hale getirmişler, zaten iyice saçmalamaya başladılar reklam alacaz diye napacaklarını şaşırdılar. zaten her mesajımızın kçşelerinde çıkan reklamlar yetmemiş mi acaba? bide sayfa yenilediğinde ekranın ortasında beliren koca bir reklam var bende ona sinir olıyorum.

suyu çıktı zaten buranın hiç güvenilir bir site de değil,sizler olmasanız girmem bile bu kadar. sizi kaybetmek istemediğim için geliyorum. bir ara bay düşünmüştüm daha düzgün bi forum sitesi bulup hepimiz oraya gitsek nasıl olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…