• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım hemen aklına kötü şeyler getirme dediğin gibi kistle alakalı olabilir ya da :49:
belli mi olur ama doktora git p.tesi ihmal etme

ay hanzade yeni farkettim o simgeyi. yok hamilelikle alakası olamaz int.de çok araştırdım genellikle bi hastalık belirtisiymiş, bide öyle bi ihtimal yok korunuyoruz. hem hamilelerin dediği gibi kasıklarım ağrımıyor, normal regl olduğum zamanki gibi belim ağrıyor :44:

canım benim son adet tarihimden 10-15 gün sonra çok az bi kanamam gelmişti,adet kanaması renginde değildi ama şimdi net hatırlamıyorum ama ped koyucak kadar değil, azdı. o yüzden sordum ne kadar geldi diye. Ama içini ferah tut canım kötü bişey olduğunu sanmıyorum.

ay hanzade yeni farkettim o simgeyi. yok hamilelikle alakası olamaz int.de çok araştırdım genellikle bi hastalık belirtisiymiş, bide öyle bi ihtimal yok korunuyoruz. hem hamilelerin dediği gibi kasıklarım ağrımıyor, normal regl olduğum zamanki gibi belim ağrıyor :44:

benimde 9 gün oldu gelen giden yok hamilede değilim :53:

canım benim son adet tarihimden 10-15 gün sonra çok az bi kanamam gelmişti,adet kanaması renginde değildi ama şimdi net hatırlamıyorum ama ped koyucak kadar değil, azdı. o yüzden sordum ne kadar geldi diye. Ama içini ferah tut canım kötü bişey olduğunu sanmıyorum.

benimde 9 gün oldu gelen giden yok hamilede değilim :53:

Pingu senin yerleşme kanaması olmuş muhtemelen bebiş yerleşmeye çalışmış o sıralar
ozdn sende bendensin bu ay bnmde 14gün gecikti şişkinlikten patlamak üzereydim :1:

$IMG_0198.jpg $IMG_0199.jpg $IMG_0200.jpg kızlar işte patlıcanlarımın fotosu görüntüsünü bilmem ama tadı harikaydı çok beğenildi yanına pilav daha hoş olurdu ama 1 gün öncesinde yendiği için makarna istediler

Hanzade çok nefis görünüyorlar ellerine sağlık,:56:
Bizim bu akşam dışarıda yemek keyfimiz var bugün yemek derdim yok :21:
Yarın evdeyim bol çeşitli yemek yapmayı düşünüyorum tabi yarınki ruh halime bağlı yarın en az 10'a kadar yatma planım var çok uykum var çünkü:31:

benim hala gelmeye devam ediyor az az. onla alakalı değildir sanmıyorum. kist vardı ya bende onla alakalı olabilir. inşallah kistlerim yok olmuşturda onlar geliyordur. iki üç gündür aç karna nar suyu içiyorum, bi faydası olduğundan değil ama canım çok istemişti marketten aldık eşimle %100 olanlardan. sabah kalktığımda ilk aklıma o geliyor hemen biir bardak içiyorum onla alakalı olablirmi diye de düşünüyorum çünkü yaptığım tek değişiklik bu beslenmemle ilgili.

hanzade patlıcanlar çok güzel görünüyor ellerine sağlık :)
bugün beşiktaş maçı var eşimin evli bir arkadaşı davet etti bizi, yemeğimizi dışarda yiyip maç izlemeye onlara gidecez. eşimin çıkış saatine yakın iş yerine gidecem bugün.

bu akşam yemek yapmayacağım eşim geç gelecek sanırım dışarıda yer
bende bu hasta halimle tek oturacağım

Günaydın cicişler.
Dün akşam Ahsenin annesi aradı beni. Ateşim olduğu gece aradım annesiyle konuştum demiştim ya Ahsene söylemiş annesi. kıyamam kuzum merak etmiş kendi konuşamıyo pek fazla annesine aratmış. Bugün çıkacaklardı hastaneden işallah iyi olur bundan sonra.
Benim baş dönmem var ve sabah 6dan beri uyanığım ishal olmuşum karnımın ağrısıyla uyandım. .Halsizliğim çok var.
Bisürü işim var ama dikkatimi veremiyorum ki..

Canım çok geçmiş olsun. Benim arkadaşımda 3 aya kadar böyle rahatsızlanıp durdu ama sonra atlattı. Yataktan kalkamadı 3 ay boyunca.

merhaba kızlar ben bugün hiç iyi değilim, kalktığımdan beri başım ağrıyor. bide dün gece regl oldum, o kadar erken geldiki arada 14 gün var anlamadım. çok korktum neden oldu anlamıyorum. hayatımda hiç bu kadar erken gelmemişti, evlendikten sonra bikaç kez geç geldiği olmuştu ama 14 gün için iki defa olmak çok korkuttu beni. gece uyuyamadım int.den raştırdım baya bide kahverengi geldi bugün gelmedi. kistten dolayı olabilirmiş, kanser belirtisi olabilirmiş, mutlaka kadın doğuma gitmem gerekirmiş. miracle'cım pzt hangi doktora gideceksin beraber gidelim mi yaa?

Canım benimde bir kaç kez başıma geldi. Halk arasında kirlenme diyorlar. Hemen kötüye yorma ama tabi doktorada git mutlaka.

Eki Görüntüle 413414 Eki Görüntüle 413415 Eki Görüntüle 413416 kızlar işte patlıcanlarımın fotosu görüntüsünü bilmem ama tadı harikaydı çok beğenildi yanına pilav daha hoş olurdu ama 1 gün öncesinde yendiği için makarna istediler

Hanzadeciğim süper görünüyorlar. Ellerine sağlık :56:

landflovescim doktoru sormuşsun andeva topçular emine arslan hanım a gideceğim canım randevu al istersen gideriz birlikte bende o gün bende olan arkadşla gideceğim hep birlikte gideriz

$IMG_0209.jpg $IMG_0201.jpg $IMG_0202.jpg $IMG_0203.jpg $IMG_0205.jpg $IMG_0206.jpg $IMG_0207.jpg $IMG_0208.jpg
kızlar günaydın
görmemişin bi tavuğu olmuş tutmuş içini doldurmuş sonra da bol bol resim çekmiş
ilk deneme tadı muhteşemdi pilavdan korkuyodum lapa olur diye ama tane taneydi çok beğenildi
artık hep yaparım

Eki Görüntüle 413794 Eki Görüntüle 413787 Eki Görüntüle 413788 Eki Görüntüle 413789 Eki Görüntüle 413790 Eki Görüntüle 413791 Eki Görüntüle 413792 Eki Görüntüle 413793
kızlar günaydın
görmemişin bi tavuğu olmuş tutmuş içini doldurmuş sonra da bol bol resim çekmiş
ilk deneme tadı muhteşemdi pilavdan korkuyodum lapa olur diye ama tane taneydi çok beğenildi
artık hep yaparım

günaydın canımmm mmmmm nefis görünüyor valla ellerine sağlık ama ben cesaret edemem heralde bunu yapmaya

vayyy hanzadecimm harika görünüyor tavuk. Ellerine sağlık, sabah sabah insanın tavuk yiyesi geliyor :1: istanbul bugün soğuk ve sıkıcı, benimse dışarı çıkıp annelere hediye almam lazım. Akşamada büyük maç var fanatik fb li olarak fanatik gsli eşimi akşama delirteceğim kaçarı yokkk :52:

herkese merhabalar kızlar. yine fırsat buldum girdim bakıyorum gelişmelere:1:

anlayamadım tam atladım galiba yorgunpenguen sendemi hamişsin:49: tebrik ederim öyleyse tatlım:49:

Back