- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
canım hemen aklına kötü şeyler getirme dediğin gibi kistle alakalı olabilir ya da
belli mi olur ama doktora git p.tesi ihmal etme
ay hanzade yeni farkettim o simgeyi. yok hamilelikle alakası olamaz int.de çok araştırdım genellikle bi hastalık belirtisiymiş, bide öyle bi ihtimal yok korunuyoruz. hem hamilelerin dediği gibi kasıklarım ağrımıyor, normal regl olduğum zamanki gibi belim ağrıyor :44:
benimde 9 gün oldu gelen giden yok hamilede değilim
canım benim son adet tarihimden 10-15 gün sonra çok az bi kanamam gelmişti,adet kanaması renginde değildi ama şimdi net hatırlamıyorum ama ped koyucak kadar değil, azdı. o yüzden sordum ne kadar geldi diye. Ama içini ferah tut canım kötü bişey olduğunu sanmıyorum.
benimde 9 gün oldu gelen giden yok hamilede değilim
Eki Görüntüle 413414 Eki Görüntüle 413415 Eki Görüntüle 413416 kızlar işte patlıcanlarımın fotosu görüntüsünü bilmem ama tadı harikaydı çok beğenildi yanına pilav daha hoş olurdu ama 1 gün öncesinde yendiği için makarna istediler
canım benim son adet tarihimden 10-15 gün sonra çok az bi kanamam gelmişti,adet kanaması renginde değildi ama şimdi net hatırlamıyorum ama ped koyucak kadar değil, azdı. o yüzden sordum ne kadar geldi diye. Ama içini ferah tut canım kötü bişey olduğunu sanmıyorum.
bu akşam yemek yapmayacağım eşim geç gelecek sanırım dışarıda yer
bende bu hasta halimle tek oturacağım
Günaydın cicişler.
Dün akşam Ahsenin annesi aradı beni. Ateşim olduğu gece aradım annesiyle konuştum demiştim ya Ahsene söylemiş annesi. kıyamam kuzum merak etmiş kendi konuşamıyo pek fazla annesine aratmış. Bugün çıkacaklardı hastaneden işallah iyi olur bundan sonra.
Benim baş dönmem var ve sabah 6dan beri uyanığım ishal olmuşum karnımın ağrısıyla uyandım. .Halsizliğim çok var.
Bisürü işim var ama dikkatimi veremiyorum ki..
merhaba kızlar ben bugün hiç iyi değilim, kalktığımdan beri başım ağrıyor. bide dün gece regl oldum, o kadar erken geldiki arada 14 gün var anlamadım. çok korktum neden oldu anlamıyorum. hayatımda hiç bu kadar erken gelmemişti, evlendikten sonra bikaç kez geç geldiği olmuştu ama 14 gün için iki defa olmak çok korkuttu beni. gece uyuyamadım int.den raştırdım baya bide kahverengi geldi bugün gelmedi. kistten dolayı olabilirmiş, kanser belirtisi olabilirmiş, mutlaka kadın doğuma gitmem gerekirmiş. miracle'cım pzt hangi doktora gideceksin beraber gidelim mi yaa?
Eki Görüntüle 413414 Eki Görüntüle 413415 Eki Görüntüle 413416 kızlar işte patlıcanlarımın fotosu görüntüsünü bilmem ama tadı harikaydı çok beğenildi yanına pilav daha hoş olurdu ama 1 gün öncesinde yendiği için makarna istediler
Eki Görüntüle 413794 Eki Görüntüle 413787 Eki Görüntüle 413788 Eki Görüntüle 413789 Eki Görüntüle 413790 Eki Görüntüle 413791 Eki Görüntüle 413792 Eki Görüntüle 413793
kızlar günaydın
görmemişin bi tavuğu olmuş tutmuş içini doldurmuş sonra da bol bol resim çekmiş
ilk deneme tadı muhteşemdi pilavdan korkuyodum lapa olur diye ama tane taneydi çok beğenildi
artık hep yaparım
kıyamam sana bana gel kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?