2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

İyi akşamlar canım hoşgeldin..
Bu aralar pek uğramıyosun buralara önemli bişe yok demi

hoşbulduk canım, önemli bişey yook, bu aralar işlerim biraz yoğun, bi de bahar çarptı sanırsam hiçbişey yapasımm gelmiyo, çeyiz meyiz almıyorum artıkınn bakalım ne zaman toparlanıcam

hoşbulduk canım, önemli bişey yook, bu aralar işlerim biraz yoğun, bi de bahar çarptı sanırsam hiçbişey yapasımm gelmiyo, çeyiz meyiz almıyorum artıkınn bakalım ne zaman toparlanıcam

Aman iyi bari canım bişey olmasında..
Aynen bende öyleyim varya hiçbişey yapasım yok...
Hatta bu ara evlenesim bile yok

kızlar benim düğün 2 eylül.bende bugün şölebi gelinliklere baktım.ve ilk defa gelinlik denedim çok zevkliydi.3 tane giydim ilk giydiğim fenadeğildi ama rüyalarımdaki gelinlikti diyemem.birde kına için baktım. işte onu çok beğendim çok içime sindi.

ne güzel:))bi de ben beğenebilseydim bişeylere karar verebilseydim.hayalim bile tutarsız

Edirnekapıdan sonraki demirkapı canım ikisine de yakın muhtemelen ikisi de aynı yerden bahsediyor

speedycan az büyük yaz hele yaaa:))gözlük olduğu halde gözlerim şekilden şekile giriyo senin yazıları okurken.bi de renk körüyüm ben renkli renkli yazıyonuz ilkokul çoçukları gibi harfleri tanımaya çalışıyorum.lütfen pempiş kırmızı vs yazmayın renkkörü dostu olun accık

Günaydın kızlaaaaaaaar, mutlu sabahlar hepimizeeee, bir gün daha başladı, çabuk biter inşaallaaahh :129: :129: :129:

Günaydın kızlaaaaaaaar, mutlu sabahlar hepimizeeee, bir gün daha başladı, çabuk biter inşaallaaahh :129: :129: :129:

günaydın aman çabuk bitsin işler çok yoğun bi de üstüne hasta oldum havalar çarptı işte fenalardayım o kdar da dikkat ediyorum giysilerime

günadınnn canımm mutlu sabahlar sanada valla ben mutlu uyandım günee havada güzelll

günaydın aman çabuk bitsin işler çok yoğun bi de üstüne hasta oldum havalar çarptı işte fenalardayım o kdar da dikkat ediyorum giysilerime

evet kızlar havalar güzel gibi ama aldanmayın yine yağmurlar geliyormuşş... bi çarparsa tam çarpar bu havalar, beni çarptı zaten sizi de çarpmasın, dikkat edin kendinizee, öhöö öhöö öhööö..

ayy bende gelinlik denemek istiyorum artık yaa, bu hafta sonu başlıyoruz, gelinlik araştırmalarımızaa

günaydın kızlar. Ya size sormayı unutmuşum biz h.sonu çatal-bıçak takımı aldık sandıklı. Bilinen markalar çok pahalıydı. Annem hediye alıcaktı bana kıyamadım o pahalılardan aldırmadım. ANGEL dir bi marka aldık.Hoşuma gitti satıcı adamda kefil oldu çok iyi markadır hiç şikayet gelmedi bunun üstüne bilindik marka koysak daha pahalı olurdu kalite aynı gibilerinden bişiler söledi.Bu markayı daha önce duydunuz mu?

ayy bende gelinlik denemek istiyorum artık yaa, bu hafta sonu başlıyoruz, gelinlik araştırmalarımızaa

gelinlik denerken ben çok heyecanlanırım felan diye düşünüyodum ama ilk giydiğimi almaya karar verdim :) annelerim olurmu öle şeyy bi kaç tane denee diye isyan ettilerr bişe değişmedi ilk giydiğimi aldım

canım marka ismi olarak duymadım ama gerçi duyulmamış markaların ürünleride tanınmışlardan farksız oluyo.satıcı kefil olduysa herhangibir sorunda yardımcı olacaktır için rahat olsun.

canım bilindik markalar sadece bilindiği için o kadar pahalı zaten.. benim çatal bıçak takımımda mesela inter çelik diye bir markanın.. hiç duymuşmuydunuz? ama çok kaliteli.. sen boşver adamda garantisini vermiş zaten, ben bişey olacağını sanmıyorum, iyi yapmışsınız bence, güle güle kullan...

Ay saolun kızlar:) Annemde dioki ben ewde kullandıklarımızı ucuz ucuz alıyorum uzun zamandır kullanıyoruz hiçbişey olmadı işte ne takıosun kafana:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Elifcim bende öyle bilindik markalardan almadım.
Adamında dediği gibi sadece ismi var diğerlerinin..

Ya kızlar ben git gide kilo veriyorum gelinlikte daraltma durumu olabılırmi acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…