İyi akşamlar canım hoşgeldin..
Bu aralar pek uğramıyosun buralara önemli bişe yok demi
hoşbulduk canım, önemli bişey yook, bu aralar işlerim biraz yoğun, bi de bahar çarptı sanırsam hiçbişey yapasımm gelmiyo, çeyiz meyiz almıyorum artıkınnbakalım ne zaman toparlanıcam
Aman iyi bari canım bişey olmasında..
Aynen bende öyleyim varya hiçbişey yapasım yok...
Hatta bu ara evlenesim bile yok
ara ara geliyo demek ki hepimize o ruh hali
kızlar benim düğün 2 eylül.bende bugün şölebi gelinliklere baktım.ve ilk defa gelinlik denedim çok zevkliydi.3 tane giydim ilk giydiğim fenadeğildi ama rüyalarımdaki gelinlikti diyemem.birde kına için baktım. işte onu çok beğendim çok içime sindi.
Edirnekapıdan sonraki demirkapı canım ikisine de yakın muhtemelen ikisi de aynı yerden bahsediyor
Günaydın kızlaaaaaaaar, mutlu sabahlar hepimizeeee, bir gün daha başladı, çabuk biter inşaallaaahh :129: :129: :129:
günadınnn canımmmutlu sabahlar sanada valla ben mutlu uyandım günee havada güzelll
günaydın aman çabuk bitsin işler çok yoğun bi de üstüne hasta oldum havalar çarptı işte fenalardayım o kdar da dikkat ediyorum giysilerime
kızlar benim düğün 2 eylül.bende bugün şölebi gelinliklere baktım.ve ilk defa gelinlik denedim çok zevkliydi.3 tane giydim ilk giydiğim fenadeğildi ama rüyalarımdaki gelinlikti diyemem.birde kına için baktım. işte onu çok beğendim çok içime sindi.
ayy bende gelinlik denemek istiyorum artık yaa, bu hafta sonu başlıyoruz, gelinlik araştırmalarımızaa
günaydın kızlar. Ya size sormayı unutmuşum biz h.sonu çatal-bıçak takımı aldık sandıklı. Bilinen markalar çok pahalıydı. Annem hediye alıcaktı bana kıyamadım o pahalılardan aldırmadım. ANGEL dir bi marka aldık.Hoşuma gitti satıcı adamda kefil oldu çok iyi markadır hiç şikayet gelmedi bunun üstüne bilindik marka koysak daha pahalı olurdu kalite aynı gibilerinden bişiler söledi.Bu markayı daha önce duydunuz mu?
günaydın kızlar. Ya size sormayı unutmuşum biz h.sonu çatal-bıçak takımı aldık sandıklı. Bilinen markalar çok pahalıydı. Annem hediye alıcaktı bana kıyamadım o pahalılardan aldırmadım. ANGEL dir bi marka aldık.Hoşuma gitti satıcı adamda kefil oldu çok iyi markadır hiç şikayet gelmedi bunun üstüne bilindik marka koysak daha pahalı olurdu kalite aynı gibilerinden bişiler söledi.Bu markayı daha önce duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?