2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Evet herkeste farklı oluyo da işte böyle duyunca gözü korkuyo insanın

Elbetteki söylediğin gibi Rabbim aratmasın.Benim acı ağrı falan bunlara dayanıyorum hatta elim kesilmişti en son yarıldı daha doğrusu hastaneye gidene kadar annem ağladı durdu ben sırıtıyorum elimin içini inceliyorum nasıl bir yapısı var diyeSadece çalışırken çok etkilesin istemem özellikle baş dönmesi, ağrı acı dayanırım sorun olmaz,
Oh sizin işyeri hamilelerle dolu desene ay ne güzel,hamilelik çok farklı bişey hem vücudun etkileniyor hem psikolojin benim bir arkadaşım vardı seni çok seviyorum arkadaşım desen bile ağlıyordu çok gülerdik bizde hamile olunca demekki böyle oluyor diye Allah tüm isteyenlere nasip etsin hamileliği anneliği sende çok iyi bir anne olucaksın

yok valla tatlım ben tam zamanında olurdum. hatta testide tam adet günümde yaptım hissetmiştim hamile olduğumu. karın ağrısı değil kasık ağrısı vardı belirti olarak. bide benim adet olduktan 10-15 gün sonra filan galiba çok az kan gelmişti tuvalette. leke gibi filan.Ben zaten o zaman şüphelenmiştim. İşallah rabbim sana da tez zamanda versin bebeğini. Bu aylar ço bereketli o kadar çok hamile haberi duydum ki ben. İşallah sanada hayırlı ve bereketli gelir. Bizne günleri takip ettik ne de olsun diye uğraştık. Temamen kendiliğinden oldu NO STRES

saolsun kızlar yatsam yatarım bende ateşte yaptı bu diş ama iş aşkı işte
dün dişçi koltuğuna yatınca aklıma hemen doğum geldi benimde

yuppiiiii bu dönemi de atlattım darısı bi sonraki döneme işim yine çok ama en azından yetiştirmem gerken bi tarih yok yavaşlayabilirim

yuppiiiii bu dönemi de atlattım darısı bi sonraki döneme işim yine çok ama en azından yetiştirmem gerken bi tarih yok yavaşlayabilirim

merhaba kızlar ben bugün hiç iyi değilim, kalktığımdan beri başım ağrıyor. bide dün gece regl oldum, o kadar erken geldiki arada 14 gün var anlamadım. çok korktum neden oldu anlamıyorum. hayatımda hiç bu kadar erken gelmemişti, evlendikten sonra bikaç kez geç geldiği olmuştu ama 14 gün için iki defa olmak çok korkuttu beni. gece uyuyamadım int.den raştırdım baya bide kahverengi geldi bugün gelmedi. kistten dolayı olabilirmiş, kanser belirtisi olabilirmiş, mutlaka kadın doğuma gitmem gerekirmiş. miracle'cım pzt hangi doktora gideceksin beraber gidelim mi yaa?

Son düzenleyen: Moderatör:

gözünaydın tatlım.

bende hediye işini hallettim kardeşim aradı abla birlikte alalım mı hediyeyi dedi iyi dedim elk.süpürgesi bozulmuştu onlara bak dedim bi tane beğenmiş ortaklaşa aldık bi de bonny food tan hediye çeki vermişler ondan da sipariş edip göndericez eve ayy çok şekerler ama ya internetten baktım bayıldım hepsine daha kocişe söylemedim böyle hallettiğimi birliktemi almak isterdi acaba :44:

canım baya adet kanaması gibi çokmu geldi yoksa lekelenme gibi azmı geldi.??

canım hemen aklına kötü şeyler getirme dediğin gibi kistle alakalı olabilir ya da
belli mi olur ama doktora git p.tesi ihmal etme

canım baya adet kanaması gibi çokmu geldi yoksa lekelenme gibi azmı geldi.??

ya dün leke gibiydi kahverengi, ped koydum yattım bugün sabah baktığımda yine vardı, az az geliyo galiba ama çok koyu renk. ( kızlar böyle açık açık yazıp midenizi bulandırdıysam özür dilerim, anlatabilmek için yazdım)

canım hemen aklına kötü şeyler getirme dediğin gibi kistle alakalı olabilir ya da
belli mi olur ama doktora git p.tesi ihmal etme

evet bugün gitmeyi düşünüyordum ama hiç halim yok. pazartesi gidecem mutlaka. aslında önceden kist olduğunda tıpa gitmiştim yine aynı yere mi gitsem kaydım var, önceki kan tahlil sonuçlarmda var ya ona göre mi bakarlar daha iyimi olur acaba.

aynı yere git bence onlar seni yönlendirir gerekirse
ayrıca kızsal şeyler kimsenin midesinin bulanacağını sanmıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…