2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın chitlenbik sanada Hayırlı cumalar ,anneler günü kampanyaları heryerde devam ediyor annene hediye alırken sende kampanyalardan yararlanabilirsin

günaydın kılar dün 20 lik dişimi çektirdim bugün yamuk bir şekilde masamda oturuyorum

Günaydın kızlar, sabah sabah kalktım eşime kahvaltı hazırlayacaktım elektirik gitmiş. Bende uyku sersemliği bir kaç parça bir şey kırdım mutfakta. Neyse elektirikler yeni geldi. Hava çok kapalı istanbulda. Ruhum sıkıldı. Sizde ne var ne yok. Bu arada geçmişe öyle bir göz attım. Aydasunun tavuk sarması harika görünüyor.

Günaydın ozdn geçmiş olsun zor 20'lik diş normal dişden bile zor bugün geçer inşallah

sorma jelo resmen dişciyle güreş yaptık dün akşam... koca bir boşluk var ağzımda suan bir tane daha var ama onu sanırım çektirmeyceğim çok fena bir tecrübe oldu dün akşam bana

Günaydın cicişler.
Dün akşam Ahsenin annesi aradı beni. Ateşim olduğu gece aradım annesiyle konuştum demiştim ya Ahsene söylemiş annesi. kıyamam kuzum merak etmiş kendi konuşamıyo pek fazla annesine aratmış. Bugün çıkacaklardı hastaneden işallah iyi olur bundan sonra.
Benim baş dönmem var ve sabah 6dan beri uyanığım ishal olmuşum karnımın ağrısıyla uyandım. .Halsizliğim çok var.
Bisürü işim var ama dikkatimi veremiyorum ki..

İyi bari hastaneden çıkıyorlarmış allh şifa versin bian evvel düzelsin de bu güzel günlerin tadını çıkara çıkara yaşayın inş.bukadar mı zormuş bu hamilelik yahuu :44:

Geçmiş olsun Ahsene inşallah düzelir kendine gelir,sende dikkat et kendine doktora görüncekmisin tekrar geçmiş olsun, pingu artık giydiğine yediğine içtiğine dikkat et tatlım çok hassas bir dönem ilk 3 ayı çok önemliymiş,

İyi bari hastaneden çıkıyorlarmış allh şifa versin bian evvel düzelsin de bu güzel günlerin tadını çıkara çıkara yaşayın inş.bukadar mı zormuş bu hamilelik yahuu :44:

İşte bünyeden bünyeye değişiyor ama ne kadar dirençli olsanda ufacık bişeyden etkileniyorsun hamilelik çok hassas bir dönem çünkü ,
Gözüm korktu açıkcası hamile iken aynı zamanda iş hayatımı etkilesin istemem zor olur

İşallah canım. Yok herkesin ağır geçmez hamileliği ya. Ahsenin bünyesi zayıf galiba mesela benim hala bulantılarım başlamadı her hamilelik farklı oluyo. benim şikayetlerimde yüksek ihtimalle üşütmekten olabilir. dikkat ederim kendime ama demek 2 kat daha fazla dikkat edicez artık.

Doktora görünmiycem ya bol sıvı tüketirim çıkışta anneme gidicem yatıp dinlenirim filan bişey kalmaz işallah. baş dönmeside normal zaten.

Hiç korkma ne kadar zor olsada çok güzel bi mutluluk. hem şimdi de hamile kalsan 5 sene sonrada hamile kalsan sonuçta hep çalışan bayan olucaksın ki yani ne kadar geciktirsende aile olmayı düşünüyosan bu bebiş olucak. Annelik duygusunu tatmak istiyceksin. Derlerya korkunun ecele faydası yok. Hem hergeçen yıl yaş arttıkça şikayetlerde artar bence. Şuan bizim işyerinde aynı anda hamile olduğumuz 4-5 kişi var herkesin şikayeti farklı farklı. Fazla düşünmeyin olsunmu olmasınmı diye ben herzaman Rabbim aratmasın diye dua ettim. Biz ne kadar planlar yapsakta Allah ın istediği oluyo herzaaman şarkıda dediği gibi kul kurar kader gülermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…