günaydın güzeller
hepinize hayırlı cumalar olsun,miracle ne güzel yazmış allah razı olsun duan kabul olsun inşşş...biz daha bişi almadık kocamı bekliyorum gelsin diye yarın alırız büyük ihtimalle...
günaydın ;
bende daha kaynanama bişey almadım kendi anneme çanta aldım
Kendi annenin hediyesini almışsın bu önemli,yarında çarşıya çıkarsın k.validene alırsın canım ama ne alıcaksın kafanda bişey varmı
evet onu da annemle birlikte aldık aklımda pek bişey yok yarına bakıcaz artık bulucaz bişeyler
günaydın kılar dün 20 lik dişimi çektirdim bugün yamuk bir şekilde masamda oturuyorum
Günaydın ozdn geçmiş olsun zor 20'lik diş normal dişden bile zor bugün geçer inşallah
günaydın kılar dün 20 lik dişimi çektirdim bugün yamuk bir şekilde masamda oturuyorum
Özden fotona bayıldım ya hergördüğüm de gülüyorumm
Günaydın cicişler.
Dün akşam Ahsenin annesi aradı beni. Ateşim olduğu gece aradım annesiyle konuştum demiştim ya Ahsene söylemiş annesi. kıyamam kuzum merak etmiş kendi konuşamıyo pek fazla annesine aratmış. Bugün çıkacaklardı hastaneden işallah iyi olur bundan sonra.
Benim baş dönmem var ve sabah 6dan beri uyanığım ishal olmuşum karnımın ağrısıyla uyandım. .Halsizliğim çok var.
Bisürü işim var ama dikkatimi veremiyorum ki..
Günaydın cicişler.
Dün akşam Ahsenin annesi aradı beni. Ateşim olduğu gece aradım annesiyle konuştum demiştim ya Ahsene söylemiş annesi. kıyamam kuzum merak etmiş kendi konuşamıyo pek fazla annesine aratmış. Bugün çıkacaklardı hastaneden işallah iyi olur bundan sonra.
Benim baş dönmem var ve sabah 6dan beri uyanığım ishal olmuşum karnımın ağrısıyla uyandım. .Halsizliğim çok var.
Bisürü işim var ama dikkatimi veremiyorum ki..
İyi bari hastaneden çıkıyorlarmış allh şifa versin bian evvel düzelsin de bu güzel günlerin tadını çıkara çıkara yaşayın inş.bukadar mı zormuş bu hamilelik yahuu :44:
İyi bari hastaneden çıkıyorlarmış allh şifa versin bian evvel düzelsin de bu güzel günlerin tadını çıkara çıkara yaşayın inş.bukadar mı zormuş bu hamilelik yahuu :44:
Geçmiş olsun Ahsene inşallah düzelir kendine gelir,sende dikkat et kendine doktora görüncekmisin tekrar geçmiş olsun, pingu artık giydiğine yediğine içtiğine dikkat et tatlım çok hassas bir dönem ilk 3 ayı çok önemliymiş,
İşte bünyeden bünyeye değişiyor ama ne kadar dirençli olsanda ufacık bişeyden etkileniyorsun hamilelik çok hassas bir dönem çünkü ,
Gözüm korktu açıkcası hamile iken aynı zamanda iş hayatımı etkilesin istemem zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?