- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Kahvende gözüm var tabi ah starbucks yakın olsa idi
Baş ağrısının şiddetine bağlı canım birde çok negatif olursun,
Gözü bilmem ama sen dikkat et kendine baş dönmesi herşeyden kaynaklanabilir sen bence bir doktordan randevu al göz için belki böyle etkileri oluyordur,
Hani derler ya başımın ağrısı gözüme vurdu falan
aynen en kısa sürede gidicem canım.
en geç haftasonu şimdi izin almak istemiyorum tüm günüm gidiyr
gözüme damla damlatıyor göremiyorum
gel sana latte macchiato ısmarlayım bizim aşağıda kahve mak. var kahve konusunda rahatz
Speedym deme böyle latte delisiyim ben yaaOh ne güzel kahve makinaları var bizde nerde abla anca nescafe biliyor
Benim yerimede iç sen gerçi çok içme günde iki kez yeter kraker falan bişeyler varsa tuzlu ye belki tansiyonunla alakalıdır
Haftasonu git ama mutlaka aksatma geçince genelde aman geçti sonra giderim deriz ve en olmadık zamanda tekrarlar
ben içeyim o zaman bol bol gerçi fazlası da zarar
haftasonuna kadar halletmem lazım en kötü haftasonu bakalım artık randevu alıcam zaten
İç ama bugün istersen kahve içme başka ağır gelir,yediklerinede dikkat et inşallah geçer,
Bu hafta git bakalım ne diycekler inşallah önmeli bişey değildir canım
içemedim bıraktım zatenmiğdem fena oldu..
sende hamile kal artık beeeeee
İçme iyice miğdeni bulandırır,
Yok ya pışıkkkkalmıycam ben seni bekleme kararı aldım,dün akşam eşim fitil bu hafta bitiyor yani ilaç tedavisi bitti gibi,aldı eline telefonumu bir program var regli günlerini birde hangi günler ilişki olur ve ovulasyon tarihlerimiz gösteriyor misal haziran 22 ve 23 düşük doğurganlık diyor ,24 ve 25 yüksek doğurganlık diyor ve ovulasyon oluyomuş habire bu programımı takip ediyor dün akşam boşver takip etme dedim,yaa anladım ben seni sen tırstın dimi tabi özgürlük kısıtlanıcak kıyafetlerin bir süre olmuycak sen bunların hesabını yapıyosun dimi diyoo Aynen dedim erteliyelimmmmmmmmmmmm
Landfloves epilasyona karar verdin mi canım
eşinin yerinde olsam sana uçan tekme ile uçardım heeeeeee
bana bak ben bile sinirlendim adamcağızın hayalleri ile oynamayapıcaksınız işte.
aaaa olmasın boşver azcık şişko gez
o prog. ne güzelmiş be. hesaplayabiliyorsunbeni beklersen anacım çok beklersin sen yap
ben hamilelik döneminin 3 aya inmesini bekliyorum
Uçan tekmeÜflese uçarım
Yapıcaz tamam söz verdim ama tarih veremiyorum artıkk
Evet ya güzel program adamlar yapmışlarherşeyin takip programı var bunun niye olmasın dimii
Hahahaoldu anacım 3 aya inicek askerlikmi bu
Sen seneye kaldın biliyorum yanlız bu yılda çabuk geçiyor gibi
hımmm o zaman ufak bir tekme olacak
sevdim prof. bende istiyırum gerçi ne işime yarayacaksa
haha belki iner yaaaaaaaaa
seneye sene sonuna falan ancak yaparım herhalde
gözlerime engel olamıyorum kapanıyolarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?