2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aynen en kısa sürede gidicem canım.
en geç haftasonu şimdi izin almak istemiyorum tüm günüm gidiyr
gözüme damla damlatıyor göremiyorum

gel sana latte macchiato ısmarlayım bizim aşağıda kahve mak. var kahve konusunda rahatz

Speedym deme böyle latte delisiyim ben yaa Oh ne güzel kahve makinaları var bizde nerde abla anca nescafe biliyor
Benim yerimede iç sen gerçi çok içme günde iki kez yeter kraker falan bişeyler varsa tuzlu ye belki tansiyonunla alakalıdır
Haftasonu git ama mutlaka aksatma geçince genelde aman geçti sonra giderim deriz ve en olmadık zamanda tekrarlar

ben içeyim o zaman bol bol gerçi fazlası da zarar
haftasonuna kadar halletmem lazım en kötü haftasonu bakalım artık randevu alıcam zaten

Bu aralar benimde miğdem bulanıyor 2 haftadır falan ama ilaç kullandım yan etkisi kesin ben buna inanıyorum diğer türlü düşünmek istemiyorum
19 Mayısı bekliycem bugüne denk geliyor hep gününde yada 1-2 gün farkla olurum eğer bu tarihte olmazsam oynatırım

ben içeyim o zaman bol bol gerçi fazlası da zarar
haftasonuna kadar halletmem lazım en kötü haftasonu bakalım artık randevu alıcam zaten

İç ama bugün istersen kahve içme başka ağır gelir,yediklerinede dikkat et inşallah geçer,
Bu hafta git bakalım ne diycekler inşallah önmeli bişey değildir canım

içemedim bıraktım zaten miğdem fena oldu..

sende hamile kal artık beeeeee

İçme iyice miğdeni bulandırır,
Yok ya pışıkkk kalmıycam ben seni bekleme kararı aldım,dün akşam eşim fitil bu hafta bitiyor yani ilaç tedavisi bitti gibi,aldı eline telefonumu bir program var regli günlerini birde hangi günler ilişki olur ve ovulasyon tarihlerimiz gösteriyor misal haziran 22 ve 23 düşük doğurganlık diyor ,24 ve 25 yüksek doğurganlık diyor ve ovulasyon oluyomuş habire bu programımı takip ediyor dün akşam boşver takip etme dedim,yaa anladım ben seni sen tırstın dimi tabi özgürlük kısıtlanıcak kıyafetlerin bir süre olmuycak sen bunların hesabını yapıyosun dimi diyoo Aynen dedim erteliyelimmmmmmmmmmmm

eşinin yerinde olsam sana uçan tekme ile uçardım heeeeeee
bana bak ben bile sinirlendim adamcağızın hayalleri ile oynama yapıcaksınız işte.
aaaa olmasın boşver azcık şişko gez
o prog. ne güzelmiş be. hesaplayabiliyorsun beni beklersen anacım çok beklersin sen yap
ben hamilelik döneminin 3 aya inmesini bekliyorum

Landfloves epilasyona karar verdin mi canım

yok canım, önce iş bulup para kazanmam lazım, hem yaz geldi, kışın yaptırmam lazım.

ay moralim çok bozuk, sinir oldum sinir. neyseki pingu kurtardı beni. evde telefonumu kaybetmiştim, bi belge başvurusu yapıyordum mobil imza kullanmam gerekiyordu, evi dört döndüm bulamadım tlfnumu. eşim msndeydi beni ara diyorum aramadı inadından. yalvardım resmen ara diye telefonumu kaybettim diyorum yok diyor. pis inat. sinirimden ağladım, anneme söyleyeyim arasın diye düşünüyorum bakıyorum int.de yok, kardeşim yok, baktım pingu var, ona söyledim aradı sağolsun da buldum telefonumu.
eşim dün akşam beni dinlemeyip bugün kendi kafasına göre iş yaptığı için kızmıştım, sabah sabah msnde atışmıştık, haksız olduğunu biliyor ya aklı sıra bana surat yapıyor. haksızlığı hazmedemiyor. ne zaman suçlu olsa sanki ben suçluymuşum gibi davranıyor. Allahtan en büyük duam beni hiç bir zaman ona muhtaç etmesin.

Uçan tekme Üflese uçarım
Yapıcaz tamam söz verdim ama tarih veremiyorum artıkk
Evet ya güzel program adamlar yapmışlar herşeyin takip programı var bunun niye olmasın dimii
Hahaha oldu anacım 3 aya inicek askerlikmi bu
Sen seneye kaldın biliyorum yanlız bu yılda çabuk geçiyor gibi

ebru hoş geldin anlat güzin ablalarına ne sıkıntın var canım
umarım önemli bşy değildir bebişimiz nasıl cinsiyeti ne

Son düzenleme:
burası öyle güzel ki her derdimize burda çare arıyoruz buluyoruz da

hımmm o zaman ufak bir tekme olacak
sevdim prof. bende istiyırum gerçi ne işime yarayacaksa
haha belki iner yaaaaaaaaa
seneye sene sonuna falan ancak yaparım herhalde

iş yerindeki ortağımızın eşi de hamileymiş şimdi söyledi bizden 15gün sonra evlendiler bende istiyomm yaaaaaaa :122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…