• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

şaka olduğunu bile bile içimde bi sevinç oldu sipidim hayırlı zamanda olsun inş. ama bana daha bebek yok mu demeye başladılar bile arkasından da nasihat ediyorlar aman çok uzatma bu zamanda zaten geç oluyor die bende diyemedim bizim topikteki hatunlar teker teker hamile kalıyo bi zorluğu yok allahın izniyle diye:1::1:

:1::1: aynen bize ilk aylardan itibaren başladı hala da devam :28::28:
ama artık kredi bitmeden çocuk yok diyorum herkes şok oluyor bi daha soramıyor 10 yıl ya kredimiz :1::1::1:

speedy şakan en yakın zamanda gerçek olsun inşaallah :24::24: ayy kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar, aile hekiminizin asistanıyım dedi, landfloves hanım hamilemisiniz dedi :53::53: şok oldum yooo dedim. peki düşünüyomusunuz dedi :53: yooo dedim şimdilik düşünmüyorum dedim. ama şaşırdım acayip. sonra kadın açıkladı tüm hastalarımızın kaydını tutuyoruz da bebek düşünürseniz bizede haber verin olur mu sağlık bakanlığı istiyor bizden dedi. aşı falan zamanlarını kontrol ediyolarmış haber veriyolarmış falan. ilk evlendiğimde de bi reçete yazdırmak için gitmştim o zamanda aa siz yeni mi taşındınız bu mahalleye aaa yeni mi evlendiniz, bebek yaparsanız haber verin olurmu demişlerdi, doktorumuzda asistanıda çok tatlılardı.

en yakın zamanda değili ama hazır olduğumda gerçek olsun :1::1:
aile hekimleri çok faydalı oluyor ama demek müjde istiyor onlar da :1::1::1: arar söylersin madem

Güanydınnnn
Hava acayip kapalı hiç yataktan çıkasım gelmedi ama dışarıda yapılacak dünya kadar işim var. Aslında evde durup ders çalışmam lazım ama hergün bişeyler çıkıyor. Yarınada misafirim var, kayınvalidemin arkadaşları gelecekler şöyle değişik çok yapılmamış bikaç tarif verebilirmisiniz????

Güanydınnnn
Hava acayip kapalı hiç yataktan çıkasım gelmedi ama dışarıda yapılacak dünya kadar işim var. Aslında evde durup ders çalışmam lazım ama hergün bişeyler çıkıyor. Yarınada misafirim var, kayınvalidemin arkadaşları gelecekler şöyle değişik çok yapılmamış bikaç tarif verebilirmisiniz????

günaydın canım biraz düşünelim çaya mı gelecekler

Son düzenleme:
Güanydınnnn

Pingu'ya sor o sana bir dolu çeşit söyler :34:

dün işi salladık durduk bugün napıcaz bakalım ben bugün ve yarın çok çalışmak zorundayım cuma yetiştirmem gerekiyor

Ne oldu speedy'im gözünden dolayımı yoksa ruh halimi?

bilmiyorum ya :43::43:

başım ağrıyor ağrı kesici içtim.. / gözün var zaten kahvemde ) :D
kahve içtim :1: miğdem bulanıyor şimdi de
sabahta otobüs durağında düşüyordum başım döndü bi anda.
göz ağrısı ve baş ağrısı tüm vucudu etkiler mi ya böyle ? ruh gibiyim ekrana bakamıyorum baktıkça miğdem bulanıyor :17:

Son düzenleme:
günaydın kızlar regli zamanım geçeli tam 6 gün oldu bugün çok gerildim

:21: hayırlısı olsun canım
ben evlendiğimdn beri alıştım gecikmesine hiç gelmemesine çok rahatm bu konu da :15::16:
seninde normaldir havalar bile etkiliyor. hamilelik şüphen var mı da ?

amaaaannn benim maşallah hiç şaşmaz erken erken olur yani her seferinde 3-4 gün önceye geliyo ya maalesef tatilimizin bitmesine 2-3 gün kala başlayacak bakalım napıcam:18:

Son düzenleme:
amaaaannn benim maşallah hiç şaşmaz erken erken olur yani her seferinde 3-4 gün önceye geliyo ya maalesef tatilimizin bitmesine 2-3 gün kala başlayacak bakalım napıcam:18:

benimde balayına denk gelmişti eczaneden geciktirci almıştım ama sonra acısı fena cıkıyor canavar olmuştum resmen :47:

bilmiyorum ya :43::43:

başım ağrıyor ağrı kesici içtim.. / gözün var zaten kahvemde ) :D
kahve içtim :1: miğdem bulanıyor şimdi de
sabahta otobüs durağında düşüyordum başım döndü bi anda.
göz ağrısı ve baş ağrısı tüm vucudu etkiler mi ya böyle ? ruh gibiyim ekrana bakamıyorum baktıkça miğdem bulanıyor :17:

Kahvende gözüm var tabi ah starbucks yakın olsa idi:1:
Baş ağrısının şiddetine bağlı canım birde çok negatif olursun,
Gözü bilmem ama sen dikkat et kendine baş dönmesi herşeyden kaynaklanabilir sen bence bir doktordan randevu al göz için belki böyle etkileri oluyordur,
Hani derler ya başımın ağrısı gözüme vurdu falan

günaydın canım biraz düşünelim çaya mı gelecekler

evet ya çaya gelecekler, alışılmışın dışında bişeyler yapayım diyorum artık kısır börek poğaça üçlüsünden sıyrılıp değişik bişeyler yapmam lazımmm

speedy asla olamaz demişsin ama benim ablam spiral ile hamile kaldı başka bi arkadaşımda ilaç kullandığı halde prezevatif ile de korunuyordu bebişi oldu. allah ol diyince ilaç o bu fark etmez ama senin rahatsızlığın gözle alakalı sanırım.

Back