- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
şaka olduğunu bile bile içimde bi sevinç oldu sipidim hayırlı zamanda olsun inş. ama bana daha bebek yok mu demeye başladılar bile arkasından da nasihat ediyorlar aman çok uzatma bu zamanda zaten geç oluyor die bende diyemedim bizim topikteki hatunlar teker teker hamile kalıyo bi zorluğu yok allahın izniyle diye
aynen bize ilk aylardan itibaren başladı hala da devam
ama artık kredi bitmeden çocuk yok diyorum herkes şok oluyor bi daha soramıyor 10 yıl ya kredimiz
speedy şakan en yakın zamanda gerçek olsun inşaallah ayy kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar, aile hekiminizin asistanıyım dedi, landfloves hanım hamilemisiniz dedi şok oldum yooo dedim. peki düşünüyomusunuz dedi yooo dedim şimdilik düşünmüyorum dedim. ama şaşırdım acayip. sonra kadın açıkladı tüm hastalarımızın kaydını tutuyoruz da bebek düşünürseniz bizede haber verin olur mu sağlık bakanlığı istiyor bizden dedi. aşı falan zamanlarını kontrol ediyolarmış haber veriyolarmış falan. ilk evlendiğimde de bi reçete yazdırmak için gitmştim o zamanda aa siz yeni mi taşındınız bu mahalleye aaa yeni mi evlendiniz, bebek yaparsanız haber verin olurmu demişlerdi, doktorumuzda asistanıda çok tatlılardı.
en yakın zamanda değili ama hazır olduğumda gerçek olsun
aile hekimleri çok faydalı oluyor ama demek müjde istiyor onlar da arar söylersin madem