- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
şaka olduğunu bile bile içimde bi sevinç oldu sipidim hayırlı zamanda olsun inş. ama bana daha bebek yok mu demeye başladılar bile arkasından da nasihat ediyorlar aman çok uzatma bu zamanda zaten geç oluyor die bende diyemedim bizim topikteki hatunlar teker teker hamile kalıyo bi zorluğu yok allahın izniyle diye
speedy şakan en yakın zamanda gerçek olsun inşaallahayy kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar, aile hekiminizin asistanıyım dedi, landfloves hanım hamilemisiniz dedi şok oldum yooo dedim. peki düşünüyomusunuz dedi yooo dedim şimdilik düşünmüyorum dedim. ama şaşırdım acayip. sonra kadın açıkladı tüm hastalarımızın kaydını tutuyoruz da bebek düşünürseniz bizede haber verin olur mu sağlık bakanlığı istiyor bizden dedi. aşı falan zamanlarını kontrol ediyolarmış haber veriyolarmış falan. ilk evlendiğimde de bi reçete yazdırmak için gitmştim o zamanda aa siz yeni mi taşındınız bu mahalleye aaa yeni mi evlendiniz, bebek yaparsanız haber verin olurmu demişlerdi, doktorumuzda asistanıda çok tatlılardı.
Güanydınnnn
Hava acayip kapalı hiç yataktan çıkasım gelmedi ama dışarıda yapılacak dünya kadar işim var. Aslında evde durup ders çalışmam lazım ama hergün bişeyler çıkıyor. Yarınada misafirim var, kayınvalidemin arkadaşları gelecekler şöyle değişik çok yapılmamış bikaç tarif verebilirmisiniz????
bugün hiç iyi değilim ben yaaaa
Güanydınnnn
Hava acayip kapalı hiç yataktan çıkasım gelmedi ama dışarıda yapılacak dünya kadar işim var. Aslında evde durup ders çalışmam lazım ama hergün bişeyler çıkıyor. Yarınada misafirim var, kayınvalidemin arkadaşları gelecekler şöyle değişik çok yapılmamış bikaç tarif verebilirmisiniz????
bugün hiç iyi değilim ben yaaaa
Ne oldu speedy'im gözünden dolayımı yoksa ruh halimi?
günaydın kızlar regli zamanım geçeli tam 6 gün oldu bugün çok gerildim
speedyim şakan gerçek olmasın
özdncim canım yoksa sen de mi
hayırlısı olsun canım
ben evlendiğimdn beri alıştım gecikmesine hiç gelmemesine çok rahatm bu konu da
seninde normaldir havalar bile etkiliyor. hamilelik şüphen var mı da ?
ilaç falan kullanmıyorum kazaya kurban gitmiş olabilirim
amaaaannn benim maşallah hiç şaşmaz erken erken olur yani her seferinde 3-4 gün önceye geliyo ya maalesef tatilimizin bitmesine 2-3 gün kala başlayacak bakalım napıcam:18:
bilmiyorum ya
başım ağrıyor ağrı kesici içtim.. / gözün var zaten kahvemde )
kahve içtimmiğdem bulanıyor şimdi de
sabahta otobüs durağında düşüyordum başım döndü bi anda.
göz ağrısı ve baş ağrısı tüm vucudu etkiler mi ya böyle ? ruh gibiyim ekrana bakamıyorum baktıkça miğdem bulanıyor
günaydın canım biraz düşünelim çaya mı gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?