• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam kızlar yaa sizlerle dertleşmek istediğim şeyler var ama bu sitede çok sinir olduğum şey yazı yazıyorum sonra sizin cevaplarınızı okuyayım diyorum ama herkes yazınca sayfalar değişiyor kendi yazdığım nerde kaldı bulamıyorum! sonrada yazma hevesim kalmıyor :( siz nasıl yapıyorsunuz bu nerde kaldığınız konusunu

selam kızlar yaa sizlerle dertleşmek istediğim şeyler var ama bu sitede çok sinir olduğum şey yazı yazıyorum sonra sizin cevaplarınızı okuyayım diyorum ama herkes yazınca sayfalar değişiyor kendi yazdığım nerde kaldı bulamıyorum! sonrada yazma hevesim kalmıyor :( siz nasıl yapıyorsunuz bu nerde kaldığınız konusunu

Canım kendi profiline gir. Orada yazdığım cevaplar var. Oraya gir. Oradan son yazdığın cevapları görebilirsin :) Bu arada bebişin cinsiyeti ne?

Allaaamm bebişler gelioo:49: çk sevindim haberleri okuyunca rabbim sağlık sıhhat versin herkesee

aksaray da 2gün su yok :( susuz hayat çok zor hele okulda çocuklar...yemek-tuvalet sorun..küçük yerde olur anca böyle şeyler

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Hiç iyi değilim akşamdan beri. Belimde inanılmaz şiddetli bi ağrı ama hiç böyle ağrı çekmemiştim.Ağrı bacaklarıma vuruyo. Midem şiş. Akşam çok ateşlendim, ıslak bezlerle sildik heryerimi. Gece uyuyamadım bide sistit oldum. Hepsi bi anda geldi. Sabah kahvaltı filan edemedim. Ama karnımı görseniz sanki tıkabasa yemek yemişim gibi. offf çok fenayım.

ben bugün erkenciyim baya, eşime kahvaltı hazırladım birlikte yaptık, dün akşam sigara böreği sarmıştım sabah onlardan kızarttım. eşimi işe gönderdikten sonrada biraz mutfağı topladım sonra mutfak camlarımı sildim, onlarda çıktı aradan :27:

dün ilk defa enginar yaptım, çok güzel oldu, bir sürü tarife baktım sonra aklımda kalanlarla yaptım, fotosunu da çektim :9:

Günaydın kızlar.
Hiç iyi değilim akşamdan beri. Belimde inanılmaz şiddetli bi ağrı ama hiç böyle ağrı çekmemiştim.Ağrı bacaklarıma vuruyo. Midem şiş. Akşam çok ateşlendim, ıslak bezlerle sildik heryerimi. Gece uyuyamadım bide sistit oldum. Hepsi bi anda geldi. Sabah kahvaltı filan edemedim. Ama karnımı görseniz sanki tıkabasa yemek yemişim gibi. offf çok fenayım.

çok geçmiş olsun pingucuğum, bu kadar ağrı olması normal mi acaba, bi kontrole git istersen,ay benimde iyice gözüm korktu hamilelikten :50:

Günaydın kızlar pingucum geçmiş olsun ama mutlaka bi doktora görünmelisin

günaydın kızlar _

bugün hava yine kapalı :1: bende beyaz pantalon giymiştim tam oldu hani açar inşallah :36:
ayrıca başım gözlerim çok ağrıyor benim yaa en iyisi en kısa sürede dr gitmek :ssz::ssz: gözlük alabilirim sürekli pc bakıyorum

ay burayada yağmur yağsa keşke, öyle sıcak bir hava varki anlatamam, sabah sabah cam silerken bile yandım. bu yaz biz burda cehennemi yaşayacaz heralde.

günaydın herkese
bugün biraz geç geldim işe..

Günaydın kızlar.

pingu doktora görün mutlaka şişlik bel ağrısı normaldir ama ateş niye olsun ki dikkatet canım kendine geçmiş olsun

günaydın güzel hatunlaarr

birazdan evden çıkacağım seminer için..

alaerjim de başladı sürekli hapşırıyorum ders bile anlatamıyorum bakalım bugün semineri nasıl vereceğim

bugün yine içimde sıkıntılar olan bir güne başladım..

güzel haberler verin de şöyle mutluluktan havalara uçalım..

benim günler aynı geçip gidiyo sizleri sıkı sıkı takip ediyorum pingum geçmiş olsun. dikkat et kendine

landflovesim ellerine sağlık bende resmini çektim yaptığım enginarın eklerim bi ara.

sipidim aman dikkat et gözlerine ihmal etme

şimdilik aklıma gelenler bunlar hadi iyi bakın kendinize ikindin gelince okurum yazdıklarınızı

günaydın güzel hatunlaarr

birazdan evden çıkacağım seminer için..

alaerjim de başladı sürekli hapşırıyorum ders bile anlatamıyorum bakalım bugün semineri nasıl vereceğim

bugün yine içimde sıkıntılar olan bir güne başladım..

güzel haberler verin de şöyle mutluluktan havalara uçalım..

benim günler aynı geçip gidiyo sizleri sıkı sıkı takip ediyorum pingum geçmiş olsun. dikkat et kendine

landflovesim ellerine sağlık bende resmini çektim yaptığım enginarın eklerim bi ara.

sipidim aman dikkat et gözlerine ihmal etme

şimdilik aklıma gelenler bunlar hadi iyi bakın kendinize ikindin gelince okurum yazdıklarınızı

miracle hamileyim :1::1::1: ( güzel haber ver demişsin ya )

miracle hamileyim :1::1::1: ( güzel haber ver demişsin ya )

şaka olduğunu bile bile içimde bi sevinç oldu sipidim hayırlı zamanda olsun inş. ama bana daha bebek yok mu demeye başladılar bile arkasından da nasihat ediyorlar aman çok uzatma bu zamanda zaten geç oluyor die bende diyemedim bizim topikteki hatunlar teker teker hamile kalıyo bi zorluğu yok allahın izniyle diye:1::1:

o cehenneme önümüzdeki ay ben de geliyorum:27:

:9::9: bir hafta on günlüğüne razıyım bende ama yaz boyu çekilmiyor. sen gel bi gör buralarıda geçen yazla olan farkı anlayacaksın.

miraclecıım içindeki sıkıntı hayır olsun inşallah, güne başladıktan sonra unutursun sıkıntının yerini neşe alır inşallah.

enginarımn resmini eklerim, ben köfteli yaptım canım, enginarı beğenmezsek en azından köftelerini yeriz diye düşündüm :34:

speedy şakan en yakın zamanda gerçek olsun inşaallah :24::24: ayy kızlar dün beni sağlık ocağından aradılar, aile hekiminizin asistanıyım dedi, landfloves hanım hamilemisiniz dedi :53::53: şok oldum yooo dedim. peki düşünüyomusunuz dedi :53: yooo dedim şimdilik düşünmüyorum dedim. ama şaşırdım acayip. sonra kadın açıkladı tüm hastalarımızın kaydını tutuyoruz da bebek düşünürseniz bizede haber verin olur mu sağlık bakanlığı istiyor bizden dedi. aşı falan zamanlarını kontrol ediyolarmış haber veriyolarmış falan. ilk evlendiğimde de bi reçete yazdırmak için gitmştim o zamanda aa siz yeni mi taşındınız bu mahalleye aaa yeni mi evlendiniz, bebek yaparsanız haber verin olurmu demişlerdi, doktorumuzda asistanıda çok tatlılardı.

Back