bugün kocam erken gelecek yani aynı anda gidicez eve acaba ne yesek evde hiç yemek yok
Çok güzel bir haber erken geliyor olması akşam keyfi yapın eşinle pratik bişeyler yapabilirsin hem fazla vakit harcamazsın birlikte keyif yaparsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün kocam erken gelecek yani aynı anda gidicez eve acaba ne yesek evde hiç yemek yok
Bak işte hissediyorum ben senin ne yaptığını kahvenide içtin oh keyif senin keyif
selam kızlar yaa sizlerle dertleşmek istediğim şeyler var ama bu sitede çok sinir olduğum şey yazı yazıyorum sonra sizin cevaplarınızı okuyayım diyorum ama herkes yazınca sayfalar değişiyor kendi yazdığım nerde kaldı bulamıyorum! sonrada yazma hevesim kalmıyor siz nasıl yapıyorsunuz bu nerde kaldığınız konusunu
Günaydın kızlar.
Hiç iyi değilim akşamdan beri. Belimde inanılmaz şiddetli bi ağrı ama hiç böyle ağrı çekmemiştim.Ağrı bacaklarıma vuruyo. Midem şiş. Akşam çok ateşlendim, ıslak bezlerle sildik heryerimi. Gece uyuyamadım bide sistit oldum. Hepsi bi anda geldi. Sabah kahvaltı filan edemedim. Ama karnımı görseniz sanki tıkabasa yemek yemişim gibi. offf çok fenayım.
Günaydın kızlar.
Hiç iyi değilim akşamdan beri. Belimde inanılmaz şiddetli bi ağrı ama hiç böyle ağrı çekmemiştim.Ağrı bacaklarıma vuruyo. Midem şiş. Akşam çok ateşlendim, ıslak bezlerle sildik heryerimi. Gece uyuyamadım bide sistit oldum. Hepsi bi anda geldi. Sabah kahvaltı filan edemedim. Ama karnımı görseniz sanki tıkabasa yemek yemişim gibi. offf çok fenayım.
ay burayada yağmur yağsa keşke, öyle sıcak bir hava varki anlatamam, sabah sabah cam silerken bile yandım. Bu yaz biz burda cehennemi yaşayacaz heralde.
günaydın güzel hatunlaarr
birazdan evden çıkacağım seminer için..
alaerjim de başladı sürekli hapşırıyorum ders bile anlatamıyorum bakalım bugün semineri nasıl vereceğim
bugün yine içimde sıkıntılar olan bir güne başladım..
güzel haberler verin de şöyle mutluluktan havalara uçalım..
benim günler aynı geçip gidiyo sizleri sıkı sıkı takip ediyorum pingum geçmiş olsun. dikkat et kendine
landflovesim ellerine sağlık bende resmini çektim yaptığım enginarın eklerim bi ara.
sipidim aman dikkat et gözlerine ihmal etme
şimdilik aklıma gelenler bunlar hadi iyi bakın kendinize ikindin gelince okurum yazdıklarınızı
miracle hamileyim ( güzel haber ver demişsin ya )
o cehenneme önümüzdeki ay ben de geliyorum