- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Ben anneme ne alıcam bilmiyorum bu sene takı almıycam hersene alıyordum, mikseri bozulmuş aslında benim kullandığım braun'ın aynısını alabilirim gelip kullanınca beğenmişti
yada bilmiyorum genel giyim tarzı şeyleri normal zamanda alıyorum aklıma bişey gelmiyor pöfff
Benim k.valide gibi bir faktörüm olmadığı için hediye almıycam elbetteki eşim düşünsün fikir bile üretemem
mikser al o zaman işini görür bende ayakkabı alacaktım anneme ama bi çanta beğendi alıp almama konusunda kararsız kaldı.
bende aldım hemenayakkabıyı da alırım ama anneler günü için değil
saol canım. konuştum iyi şükür. bende akşam gidiyorum evdeki işlerimi bitirdim duşumu aldım hazırlandım:)
Hanzade sende nexusa gidiyorsun sanırım :) bende geçen ağustosta başladım inanılmaz rahatlık ya 2 ayda bir gidiyorum anca tektük çıkıyor ki ben inanılmaz gürbüz biriydimşimdi çoook rahatım. Bende düşünüyorum special kart almayı eşimi kandırayımda
kayınvaldemin ütü masası bozulmuş nezamandır söyleyip duruyo ona ütü masası alırız heralde anneme ne alaym bilemiyorum biz büyük ihtimal koçişle bakarız artık o anda karar veririz heralde.buarada haftaya pazar mı oluyo anneler günü kızlar?
evet sen nerde oturuyosun neredekine gidiyosun canım belki karşılaşırız
Ben haznedarda yeni açılan merkezine gidiyorum canım daha geçen cuma ordaydım :) kuaförünede yaylaya gidiyorum. Ya sennn?
Bu hafta pazar canım, çokda vakit kalmadı , ihtiyacı olan bişey çok sevinir eminim
ben de oraya gidiyorum geçen perşembe akşamı ordaydım ama asıl seansım için 24 mayıs akşamı gidicem zaten kalmadı gibi bşy uzatmaları oynuyorum yani ufak tefek tek tük ince tüyler çıkıo onun için gidiyorum ama bundan sonra nasıl olsa hakkım var yılda 1-2 kez giderim tekrar çıkmasın diye
gelin başını da orda mı yaptırdın ben orda yaptırdım zaten orası açıldığından beri başka yere gitmiyorum
gelin başını da orda mı yaptırdın ben orda yaptırdım zaten orası açıldığından beri başka yere gitmiyorum
Bende haziran ortası gibi gidicem, daha 6 seans gittim ama baya baya fark etti. bi günde ayarlayalımda orda buluşalım o zaman
ben haziranın 6 sında tatile gidicem onun için mayıs sonuna randevu aldım güneşe çıkmadan 2 hafta önce yaptırmak gerekiyomuş ya yoksa leke yapıo
evet olabilir aynı gün gidebiliriz bi dahakine ama daha vakit var
ben de çok memnunum söz nişan kına düğün ordaydım başka bi düğüne geceye gidecek olsam yine ordayım porselen makyaj yapıolar her zaman diğer şeylerde de iyilerNişanda, kınada, düğünde orda yaptırdım. Kullanılan malzemeler olsun çalışanlar olsun çok iyi. Düğünde o kadar ağladım zırladım damla akmadı makyajım. Saçımdan 1 tel dahi düşmedi çok memnunum ordan.
Tahlillerimi işlettim sabahtan ama bi aksilik oldu sonuçlar geç çıktı. Yarın sabah gidicem doktora. Ama hcg değerim yükselmiş 637 olmuş. Yarın sabaha kaldı işim. Kan değerim birazcık düşük belki kan hapı başlar bakalım.
Sofişcim geçmiş olsun tatlım. İşallah iyidir babacın. İçin rahatlar bi görünce .Hayırlı yolculuklar sana.
Anneler günü hediyesi bende ayakkabı alabilirim anneme, kayınvalidecim uzakta. Ama belki hiçbişey almayabilirimde ben anneyim bu sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?