2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benim annem abimde incecik kalmış benden sonra kilosunu verememiş. beni de acayip kilolu doğurmuş 4 kg üstündeymişim.

Maşallah speedy kilolu doğmuşsun eh kadıncağız nasıl versin kiloları sayende
Ben sekiz aylık doğdum erkenden kilomda çok düşükmüş annem hala söylemez kaç kilo doğduğumu47 kg ile evlenmiş 50 kilo hamile kalmış 56 kg'dada beni doğurmuş şu anki kilosu 55 kg benden zayıftır herzaman azıcık göbeği çıksa ay göbeğim çıkdı der hala hemen yürüyüşüne gider ben yemek yerken müdahale eder kızım çok yeme ki kendisi kuş gibi yerbu ara kiloma takmış durumda zayıflatmaya çalışıyor

biz de testi yapar yapmaz annemlere koşmuştuk
onlar da yemek masasındaymış eşim aradığında
hiçbiri heyecandan yiyememiş:)
özellikle annem ve babam o kadar mutlu ki uzun süredir hiç böyle görmemiştim onları

yeme içme konusuna gelince
senin de bir kaç güne bulantıların başlayabilir
aydasunun bayagı önce başladı
benim de dün başladı
doktorun söylediğini yapıyorum ben
karnımı tıka basa doldurmuyorum
ve hiç midemin boş kalmasına müsade etmiyorum hep atıştırıyorum
böyle devam edersem midemin çok bulanmayacağını söylemişti

haftaya vitamin degerlerime tekrar bakılacak
ultrasonda gözükür diye düşnüyorum
baksana benim bebişkomun dün kalbi atmaya başlamış:)))

istanbuldakiler bi buluşma daha yapalım ne dersiniz?yine güzel bi kahvaltı

vafi
hanzade
ben
landflover

hep beraber 2013 hazırlanın 2014 te olabilir ama hee

hemde deli gibi istiyor daha 1 kez çocuğum olsun lafını duymadım her zaman kızım olsun..

kız babası olmak zor ama bir babanın kızı olmakta zor. benim için babam bi yana dünya bir yana

speedy ben 2014 model istiyorum, yani seneye sene sonu gibi hamile kalıp 2014'te doğurursam süper olur :)) ama sırf burcumuz hepimizinde aynı olsun diye, 2013'ün başlarında bikaç çalışma yapabiliriz aralıkta doğarsa çok daha güzel olur

benim babamda bu dünyadaki en çok sevdiğim kişi sanırım. yani annemi, eşimi kardeşlerimide çok seviyorum ama babamın yeri ayrı, Allah başımızdan eksik etmesin inşallah, sağlıklı uzun bir ömür versin.

kızlar anneler günüde yaklaşıyor, iki anneyede ne hediye düşünüyorsunuz, mutfakta temizlik yapıyordum aklıma geldi, int.den biraz bakayım indirimli sitelerde bişiler bulabilirim belki diye açtım bilg.ı., sipariş versem ancak gelir çünkü.. bugün işlerimi bitirmek istiyorum bir sürü ütüm var hala yapmadım bende, bugün başlarım inşallah, başlarsam biter çünkü.

evet bebişkomla biz de geliriz inş bu sefer de kaçırırsam çok üzülürüm

lanfloves, eşinle aynıydı doğum tarihleriniz değil mi?
sizin bebiş de aynı gün doğarsa amma süpriz olur ama
hakkınızda hayırlısı olsun bebem
bu arada sen benim bebişkomun takvimini gördün mü teyzesi??

O zaman istanbulda olan yada yakın zamanda istanbula gelmeyi düşünen bu mesajımı gören herkes fikrini söylesin
benim adım yoktu çağırmadınız....gibi şeyleri kabul etmiyoruz herkesi bekliyoruz aynı yerde kahvaltı olabilir yer çok güzeldi ortam rahattı hem pazar sabah olunca sakin oluyo aramızda çalışanlarda rahat gelebiliyo ya da öğleden sonra misafiri gelecekler ya da işi olanlar için de kolaylık olur

evet ocwmaycim aynı eşimle doğum tarihleimiz.. takvimlerinizi gördüm canım çok güzel olmuş, her gün merakla bakıp bugün ne gibi gelişmeler oluyor diye öğrenirsiniz çok faydalı ayrıca. ilk üç ay içinde çok güzel gözleri olan bir ünlünün fotosunu asın karşınıza gidip gelin bakın, gözleri renkli olur belki. benim annem küçük kardeşimde ve bende yapmış ikimizin gözleride renkli, hele küçük kardeşimde sibel cana bakmış sürekli gözlerinin mavi tonu aynı ne kadar doğru veya tesadüf mü bilemem ama denemekte fayda var bence

pingucuğuuuum çok güzel bir akşam yaşamışsınız, eşleriniz her zaman böyle üzerinize titrer inşallah.

eee hediye? kızlar annelere ne hediye almayı düşünüyorsunuz??

Son düzenleyen: Moderatör:
Hediye işini hiç düşünmedim valla iyi ki hatırlattın ee madem hatırlattın bize de bul hediye

Hediye işini hiç düşünmedim valla iyi ki hatırlattın ee madem hatırlattın bize de bul hediye

bayanların vazgeçilmezi çanta ve ayakkabıdır, ikisinede çanta alsam diye düşünmüştüm ama anneme geçen senede çanta almıştım aklıma şimdi yazarken geldi bak :26::26:
babet mi alsam acaba, giyerler mi bilemiyorum ki. annemin spor ayakkabıları eskimişti aslındaaaaaaaa, güzel bir spor ayakkabı alabilirim. yürüyüş yapıyor sık sık, pazar market gezerken falan hep spor ayakkabı giyiyor, bak bu fikir süper anneme buldum.. kayınvalidemede çanta alabilirim

bakın sizlerede hediye buldum işte ne güzel.. bu yıl renkli renkli ayakkabı ve çantalar moda. rengarenk rahat bir ayakkabı ve çanta alabilirsiniz

kızlar ben çıkıyorum ütüme başlayayım bir an önce. sonra belki pazara giderim, biraz uzakta bir pazar var, hem herşey bol hem daha uygun fiyatları. gezmiş olurum. tabiii ütümü bitirebilirsem. akşamada taze fasulye ve bulgur pilavı düşünüyorum. belki pazardan balıkta alabilrim henüz netleştirmedim. hadi görüşürüz

Bizimkiler zaten çantacı herkesin çantası yeterince var ayakkabı ihtiyaçları da yok

shadovshow ve ank1986 nabersiniz
yazmıyosunuz okuyup gidiyosunuz hep

Son düzenleme:

Desene şimdiden papucunuz dama atılmış şaka bi yana torun sevgisi bi başka olurmuş hep öyle diyorlar..

süper olur, yakın zamanda yapsak daha güzel olur ama, hazirandan sonra haftasonları şileye bizimkilerin yanına gideriz.. Bide c.tesi olsa, bildiğim kadarıyla o gün sadece ikimiz çalışıyoruz,kaçta çıkıyorsun? Deniz kenarı güzel bi yerde buluşur,sohbet ederiz.. Pazar benim için zor oluyor..

Kimyasal gebelık...
Bır sure aranızda olamam gıbı gelıyor...
Dualarınızı esırgemeyın...
Iyı degılım...

Kimyasal gebelık...
Bır sure aranızda olamam gıbı gelıyor...
Dualarınızı esırgemeyın...
Iyı degılım...

canım üzülme tüm dualarımız seninle hevesimiz kursağımızda kalmasın inş.bizi habersiz bırakma

aydasu kuzum sana nazarımız değdi galiba ama üzülme yine güzel haberler alıcaz senden inanıyorum bizi bırakma sakın arada gelen kafanı dağıtırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…