benim annem abimde incecik kalmış benden sonra kilosunu verememiş.beni de acayip kilolu doğurmuş 4 kg üstündeymişim.
Annemlere gittik geldiik. KAhvaltı hazırlamış annecim. Eşim gitti içerden boş kağıt getirdi. Babama dedi baba şu kağıdı imzalasana. Babamda imzaladı. Eşim dedi babacım torunun bütün masraflarını üstlendin şuan boş kağıda imza attınYazık bunlar olsunda yüklenirizde filan. Dedim eşime onlar anlamadı hamileyim beenn. Şok oldular çok sevindiler. Babam zaten anneme diyomuş sürekli biran önce yapsalar torun istiyom diye. Heyecandan kahvaltı filan edemediler. Babam dondu kaldı
Annem bana hamileyken midesi çok bulanmış. 57 kilo hamile kalmış aynı kiloyla doğurmuş zayıflamış kendisi. Ben beslenmişim ama. Kardeşimden sonra biraz kilo kaldı. Ama ben çok kilo alırım gibi geliyo. Ahsenn aydasu ya ne yiyip ne içicez şimdi. Bende bulantı filan yok iştahımda gayet iyi şimdilik..
vafi
hanzade
ben
landflover
hep beraber 2013 hazırlanın 2014 te olabilir ama hee
hemde deli gibi istiyor daha 1 kez çocuğum olsun lafını duymadım her zaman kızım olsun..
kız babası olmak zor ama bir babanın kızı olmakta zor. benim için babam bi yana dünya bir yana
istanbuldakiler bi buluşma daha yapalım ne dersiniz?yine güzel bi kahvaltı
Hediye işini hiç düşünmedim valla iyi ki hatırlattın ee madem hatırlattın bize de bul hediye
Annemlere gittik geldiik. KAhvaltı hazırlamış annecim. Eşim gitti içerden boş kağıt getirdi. Babama dedi baba şu kağıdı imzalasana. Babamda imzaladı. Eşim dedi babacım torunun bütün masraflarını üstlendin şuan boş kağıda imza attınYazık bunlar olsunda yüklenirizde filan. Dedim eşime onlar anlamadı hamileyim beenn. Şok oldular çok sevindiler. Babam zaten anneme diyomuş sürekli biran önce yapsalar torun istiyom diye. Heyecandan kahvaltı filan edemediler. Babam dondu kaldı
Annem bana hamileyken midesi çok bulanmış. 57 kilo hamile kalmış aynı kiloyla doğurmuş zayıflamış kendisi. Ben beslenmişim ama. Kardeşimden sonra biraz kilo kaldı. Ama ben çok kilo alırım gibi geliyo. Ahsenn aydasu ya ne yiyip ne içicez şimdi. Bende bulantı filan yok iştahımda gayet iyi şimdilik..
istanbuldakiler bi buluşma daha yapalım ne dersiniz?yine güzel bi kahvaltı
Kimyasal gebelık...
Bır sure aranızda olamam gıbı gelıyor...
Dualarınızı esırgemeyın...
Iyı degılım...
Kimyasal gebelık...
Bır sure aranızda olamam gıbı gelıyor...
Dualarınızı esırgemeyın...
Iyı degılım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?