2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Pratik şeyler var öyle zor bir yemek yapamadım bilmediğimdensadece tavuk yapmıştım tarifle,birde humus var eşim yapmıştı bunu çok sever diğerleri pratik genel şeyler zaten

Masa donanıcaktı illa ilk evlendiğimizde eşim gerekirse yardım ederim ama masa tam olucak derdi ailesi böyle alıştırmış hepside zayıf eşim bu kadar yemesine sadece göbek var yani onuda veriyor ben yesem alıyorum yaa

Jeloo ne güzel bi sofra senden beklemiyodum böyle kalorili bi sofra hep sebze falan diyosun ya. ama dediğin gibi ilkler hep özel oluyo özeniyo insan.hatta ben ilk kahvaltımızda kahvaltı takımlarımı kullanmıştım özenerek hazırlamıştım hiç foto çekmek aklma gelmedi ama benimm

bende genelde 2 çeşit yapıyorum çorba yaparsam 3 çeşit oluyo. canım kaç gündür köfte çekiyo bugün köfte yapıcam. eşim cafedeki bayat ekmeklerden getirmişti onları rondodan çekip buzluğa attım kolaylık oluyo. kıymayıda çok alıcam buzluğa atarım köfteleri hazırlayıp. Dün akşam yemek derdinden yine kurtuldum. kalan kıymalı makarnamıda götürdüm dayımlardaydık. ananem gelmiş, yengemin annesi gelmiş istanbuldan kalabalıktık. Yengem değişik bi tarif bulmuş çok lezzetliydi eşim baya bi yedi.
Yazayım sizede hemen..

2 yumurta beyazı yarım bardak şekerle çırğılıyo köpük olana kadar. 200 gr fındık biraz kuru üzüm ben bunu koymuycam eşim sevmiyo
zevkinize göre biraz badem filan iri parçalar halinde ekliyoruz karışıma. 1 tatlı kaşığı kadar alıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye döküyoruz. 10 dk 200 derece 10 dk 150 derecede pişiriyoruz. bu kadar. yağ yok içide o yüzden hafif. Acıbadem kurabiyesinin tadı geliyo sanki çok az. Ben çok beğendim yapmaya değer.

Teşekkür ederim,baya bir kalori var bu sofrada ilk olduğu için pratik şeyler yapmıştım bunlarda kalorili olduŞimdiki sofralarda bunlar yok tabiki sebze var genelde

değişik ve kolaymış bende denicem en yakın zamanda

Köfte yemedim bayadır yapsam bu ara eşime hem bende yerim azıcık,bayat ekmek çok lazım oluyor bende çekiyorum rondodan buzlukta bitmeden üstüne ekliyorum,
Bu tarifi bir deniycem kurabiyeyi seviyoruz not ettim bile

Benimde geçen sarmadan kıymam kaldı akşam köfte yapayım diyorum ama kadın budu mu yapsam karar veremedim

bitanede daha yapmış pratik bi tatlı. 2 çocuk olunca şimdi bide doğum izninde böyle tarifleri takip ediyo. onuda yazayım. o da değişik bişeydi. Hazır pasta tabanları varya onu sütle biraz oslatıyosun. 1 çay bardağı cevizi rondoda çok ince çekiyosun. o fındıkla yapmış öylede güzeldi. 1 çay brd hindistan cevizi 1 çay brd yağ 1 çay brd şeker ekleyip karışımı macun kıvamına gelene kadar çırpıyosun. ıslattığımız kekin üzerine sürüyoruz. 160 derecede 15 dk filan pişiriyoruz. acil misafir geldiğinde iyi oluyo çabucak hazırlanıyo diyodu yengem.

jelo ; evet canım akşamları bazen ölü gibi oluyorum
hele bu hafta çok yorucu geçiyor yetişrmem gereken daha 2*3 proje daha var ama elimdeki işlerimde bitmedi

23 Nisan da çalışmasam bari yaaaaaaaaaa

nasıl yani canım sadece pasta tabanına mı sürülüyo diğer üst kısmı yok mu ?

jelo ; evet canım akşamları bazen ölü gibi oluyorum
hele bu hafta çok yorucu geçiyor yetişrmem gereken daha 2*3 proje daha var ama elimdeki işlerimde bitmedi

23 Nisan da çalışmasam bari yaaaaaaaaaa

Projelerden nefret ederim bazen muhabbete giderim yanlarına bakarım ne yapıyolar çok detaylı ya Allah kolaylık versin

23 Nisan deme ne olur Geçen yıla kadar hiç çalışmamıştık geçen yıl neymiş efem diğer firmalar çalışıyomuş biz niye tatiliz diye çalışmıştık bu sene çalıştırmasalar ya niye hakkımızı alıyolar

aynen canım malesef çok karışık bazen diyorum amele olsam akşam eve giderim ayaklarımı uzatırım ve tüm yorgnunluğum geçer ama benim öyle bir şansım yok

bizimde belli değil gruplandırma olacak ama çalışmaya hiç niyetim de yok :2:

günaydın kızlarrr
nasılsınız keyifler iyidir inş.. benim bu aralar netimde problem var arada bi giriyorum ama yazamadan gidiveriyor netim

ben ders çalışıyorum... ne kadar artık bıkkınlık gelsede şu kpss ye hazırlanma işinden bi umut bu senede hazırlanıcam... dün eşimin öğrenim kredisinin peşinat kısmını yatırdık geri kalanını 18 ay takside böldürdük onu ödedikten sonra benimkinide ödiyecez 8800 tl... şu devlete borçlarımızı hayırlısıyla bitirebilseydik. insanın zoruna gidiyor atanamadımda dünyanın parasını ödeyeceğim neyse sağlık olsun... dün o işimizi hallettikten sonra eşimle deli gibi gezdik. ankara o kadar sıcaktı ki bunaldık en son kendimizi göksu parkına attık bayağı oturduk yemek yedik sonra çay keyfi yaptık kalkmamıza yakın arkadaşımla eşi geldiler onlarla takıldık birazda sonra evlere dağıldık haftayada piknik programı yaptık:) eve geldim ki ayak parmağım su toplamış babetim vuruyodu spor ayakkabı haricinde tüm yazlık ayakkabılar ayağımı vuruyo nedense...

bu arada bi geçmişe göz atıyım kim ne yapmış bakayım hele bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…