2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Eski bina ise kesin giderlerde sorun vardır canım,evet kokuları dizsen banyoya lavaboyada artık her fırsat bulduğunda çamaşır suyu bulaşık deterjanı yap inşallah geçer

Asla ewe tartı almıyciimmm kilolarımla yüzleşmek istemiyorum...

chitlenbik alayım bari bende canım. teşekkür ettim...

Kilolarınla yüzleşki dikkat et yediklerine tartılmadıkça işin ucu kaçıyor

bazen de söyledikleri saatte gelmiyor en çokta buna sinir oluyorum

tamam canım çok özel bir sofra olmayacak ama çekerim mutlaka.
bende sabah babet giydim hemde çorapsız ama hava cidden bozacak gibi

Kızlar tartı araştırıyorum bunu buldum sizce nasıl hassas tartıyomuş Bu aralar hassas tartsın beni mümkünse
Eki Görüntüle 393158

bizde aldık sınbo ama hiçte sevmem tartıyı öyle zırt pırt tartılmayı .
benim işimi görüyor

Bendede var tartı ama bu şekilde hassas değil böyle olsun istiyorum,dün diyetisyenin bana verdiği listeyi buldumda ona başlıycam yine 2 haftada bir tartılmak gerektiğini söylemişti öyle zırt pırt değil canım yoksa psikoloji bozulur

ne diyeti be çocuk yapcaksın sen hala farkında değil misin :117:

buda ilk hazırladığım yemeklerim balayı dönüşü

Eki Görüntüle 393169

İlaçlar bitene kadar diyetteyim ilaçlar bitsin bakarız
Ooo sofra şahane siz az yiyosunuz o yüzden zayıf kalıyosunuz
Ben ilk balayı dönüşü resmi buraya koysam oda yarım yamalak hazırlamıştım eşim bu kadarmı demişti

biz yazın hiç birşey yemiyoruz ya genelde böyle geçiyor eşimde istemiyor.
dün meselaa salata ve tavuk yedik sadece yanında da gazoz işte
artık böyle yiyoruz. yok öyle çok yemek zayıflayacağız en azından ben bu konu da çok kararlıyım

ya ben ewlilik sonrası yaptığım ilk yemeği bitürlü hatırlamıyorum. Eşime soruyorum o da hatırlamıyo. GEçen gün eski syfaları kurcaladım belki buraya yazmışımdır diye ama yok buraya da yazmamışım. Keşke bende böyle foto çekseydim. İlk yemekli misafirlerimi çekmişim ama kendimize ne yaptım hiiç bilmiyorum.

Eki Görüntüle 393169

Ne güzel az yemek iyidir ya hem fazlada yemek yapmamış yorulmamış oluyosun
Salata ve tavuk sadece çok mantıklı bu kadarı yeterli ama bizimki yemez ben yerimde benim her yemek yapmam olay oluyodu başta şimdi alıştırdım ama yinede arıyor
Dur ekliyim ilk yemek

Tam hazır hali değil öylesine çekmiştim Cumartesi dönmüştük valizleri boşaltıp yıkadıktan sonra hazırladım sadece dolma hazır diğerlerini ben yaptım

aynen canım sağlık için en güzeli sende alıştır yavaş yavaş.
yaz geldi artık sorun yaşamam ne versem yer ama kışın en az 3 çeşit istiyordu bide yine akşamdan yapmaya alıştırısam kendimi daha da kolay oluyor.
masa şahane gözüküyr

Son düzenleme:
jelocumm ne güzel sende çekmişsin ilk resmi benim hiç aklıma gelmemiş yaa.. hımm neler var kız bu sofrada böyle 2 kişiye donatmışsın masayı resmen maşallahh. ilk olduğu için bu kadar özenmişsindir.

Resmi olmasa bizde hatırlamayızÖylesine çekmiştim resimlerini bende genelde çok çekmem ama ne bilim hatıra olsun diye yemekler diye foto albüm yapcam

jelocumm ne güzel sende çekmişsin ilk resmi benim hiç aklıma gelmemiş yaa.. hımm neler var kız bu sofrada böyle 2 kişiye donatmışsın masayı resmen maşallahh. ilk olduğu için bu kadar özenmişsindir.

Resmi olmasa bizde hatırlamayızÖylesine çekmiştim resimlerini bende genelde çok çekmem ama ne bilim hatıra olsun diye yemekler diye foto albüm yapcam

bide tek sofrayı ekledim ya eşim salata+fasulye+kavun yiyip doyan birisi değildir. az yiyor diyorum ama aldanmayın.

domates çorbası
pilav

bunlarda ocakta duranlar yine de az yemiyormuş yaa

benim eşim çekmişti bide anneme göstermişti hani bişey yapamıyoprdu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…