maşallah valla ben garanti belgeleri nerde tam olarak bilmiyorum bile çeyizi düzerken annem onu şuraya bunu buraya koyduk dedi de ben alıpta toplamadım hiçbirini lazım olsa fellik fellik arıcaz :26: elk.su ft.ları fortmanto çekmecesine koyuyorum onlar bi yerde de diğerleri hep farklı yerlerde
bizim çeyizleri kocam ilk gün ayarladı çeyiz serilirken tüm belgeleri aldı eve götürdü dosyaladı şimdi de öyle devam ediyor. garanti belgesi lazım oldu mu dediğin gibi çok büyük kolaylık oluyor
sizde akşam böyle dosyanızı düzgünleştirin canım
Ne güzel yapmış benimki hiç sevmez evrak işini ben düzenliyim diye bana bırakır başta çeyizde yaptım dosyaladım malum bişey olursa garanti belgeleri faturalarıyla birlikte ayarladım ama sonradan gitti işin ucuBu akşam güzelce dosyalanıcak
aynen 1 kez koptu mu bitiyor işteakşam kolay gelsin size
Aynen ucunu kaçırmam artık,saol canım benim sizede kolay gelsin çok yormayın kendinizi
akşm yandk vallahi yaaişlerim nasıl bitecek merak ediyorum. artık resmen kendimle yarışıyrum he saate bakıyorum kaç saatte bitirdim diye
İşin zor gerçekten canım allah yardımcın olsun ben hafta içi öyle yemekli misafir alamam anck hafta sonu onda bile elim ayağım birbirine giriyo yetişcek mi diye telaş yapıyorum
Günaydın kızlarrr... Ya tuvalet,banyodaki havalandırma penceresinden bizim ewe çok kötü koku geliyo off napmam lazım. Sabah mdem bulandı, apartmandakilerin tuvalet kokusumudur nedir anlamadım. lavabolardanda koku çıkıyo. hergün silip temizliyorum klozeimde koku giderici filan var ama engel olmuyo
son ben kapatmışım ben açıyım
Günaydın arkadaşlar
Dün eve gittik akşam yemek için bişeyler yapmaya kalktığımda elektrikler kesildi.ama yılmadım yemek yedik romantik mumlar eşliğinde bugüne yemek yapmaya devam ettim.
tüm işlerimde bitti
beyazlarımı yıkadım hatta tam düzgün yıkansın diye 95 derece 2,5 saatte yıkadım.
sabah asmaya kalktım oda ne havlularımın boncukları kopmuş, ayakkabımı atmıştım normalde hep yıkadığım o ikiye katlanmış.
öyle çok güldüm ki sabah sabah10 aylık evliyim ilk kez böyle salaklık yaptım ama onca eşimle gülmemize değdi iyi eğlendik
Günaydın kızlarrr... Ya tuvalet,banyodaki havalandırma penceresinden bizim ewe çok kötü koku geliyo off napmam lazım. Sabah mdem bulandı, apartmandakilerin tuvalet kokusumudur nedir anlamadım. lavabolardanda koku çıkıyo. hergün silip temizliyorum klozeimde koku giderici filan var ama engel olmuyo
Günaydın şansına kesilmiş elektrik,neyseki başarmışsın işlerini yapmayı hadi bakalım hazırsın misafirlere,
95 derecemiispeedy naaptın sen olur böyle şeyler bak sabah sabah baya bi gülmüşsünüz
burda deli gibi yağmur yağıyor hem rüzgar hem yağmur bir arada..
evet ya şansıma gitti ama neyseki çabuk geldi. misafirlerim için hazırım akşama masa hazılıcam o kadar,
aynen ya sabah sabah epety güldük
Günaydın canım, of of kötü olmuş acaba aşşadan gider falanmı tıkandı yoksa yöneticiye bir söyleyin,pencerenin oraya koku falan assan idarelik birde pencereyi sürekli kapalı tut açma ama bildirin bunu yöneticiye kesin bişey olmuştur
evet ya şansıma gitti ama neyseki çabuk geldi. misafirlerim için hazırım akşama masa hazılıcam o kadar,
aynen ya sabah sabah epety güldük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?