2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Toplaman lazım en kısa zamanda benim durumuma düşmeFaturaların yenisini buzdolabına asıyorum ödenmişleride koliye bugün dosyaya giricekler tabiki.

Ne güzel yapmış benimki hiç sevmez evrak işini ben düzenliyim diye bana bırakır başta çeyizde yaptım dosyaladım malum bişey olursa garanti belgeleri faturalarıyla birlikte ayarladım ama sonradan gitti işin ucuBu akşam güzelce dosyalanıcak

aynen 1 kez koptu mu bitiyor işte akşam kolay gelsin size

akşm yandk vallahi yaa işlerim nasıl bitecek merak ediyorum. artık resmen kendimle yarışıyrum he saate bakıyorum kaç saatte bitirdim diye

İşin zor gerçekten canım allah yardımcın olsun ben hafta içi öyle yemekli misafir alamam anck hafta sonu onda bile elim ayağım birbirine giriyo yetişcek mi diye telaş yapıyorum

İşin zor gerçekten canım allah yardımcın olsun ben hafta içi öyle yemekli misafir alamam anck hafta sonu onda bile elim ayağım birbirine giriyo yetişcek mi diye telaş yapıyorum

yok canım alıştım artık bakma böyle stres yapıyorum ama eve gidip mutfağa girdiğimde hızlıca bitiriyorum işimi çok şükür elim yavaş değiil mutlaka yoruluyorum ama napalım ya
bugüne çağırmak zorundaydım yarın gidiyor çünkü

son ben kapatmışım ben açıyım

Günaydın arkadaşlar

Dün eve gittik akşam yemek için bişeyler yapmaya kalktığımda elektrikler kesildi. ama yılmadım yemek yedik romantik mumlar eşliğinde bugüne yemek yapmaya devam ettim.
tüm işlerimde bitti

beyazlarımı yıkadım hatta tam düzgün yıkansın diye 95 derece 2,5 saatte yıkadım.
sabah asmaya kalktım oda ne havlularımın boncukları kopmuş, ayakkabımı atmıştım normalde hep yıkadığım o ikiye katlanmış.
öyle çok güldüm ki sabah sabah 10 aylık evliyim ilk kez böyle salaklık yaptım ama onca eşimle gülmemize değdi iyi eğlendik

Günaydın kızlarrr... Ya tuvalet,banyodaki havalandırma penceresinden bizim ewe çok kötü koku geliyo off napmam lazım. Sabah mdem bulandı, apartmandakilerin tuvalet kokusumudur nedir anlamadım. lavabolardanda koku çıkıyo. hergün silip temizliyorum klozeimde koku giderici filan var ama engel olmuyo

o pencereyi açma canım bide tuvalette su gideri olan delikleri kapat temizleyeceğin zaman açarsın

Günaydın şansına kesilmiş elektrik,neyseki başarmışsın işlerini yapmayı hadi bakalım hazırsın misafirlere,
95 derecemii speedy naaptın sen olur böyle şeyler bak sabah sabah baya bi gülmüşsünüz

Günaydın canım, of of kötü olmuş acaba aşşadan gider falanmı tıkandı yoksa yöneticiye bir söyleyin,pencerenin oraya koku falan assan idarelik birde pencereyi sürekli kapalı tut açma ama bildirin bunu yöneticiye kesin bişey olmuştur

evet ya şansıma gitti ama neyseki çabuk geldi. misafirlerim için hazırım akşama masa hazılıcam o kadar,
aynen ya sabah sabah epety güldük

evet ya şansıma gitti ama neyseki çabuk geldi. misafirlerim için hazırım akşama masa hazılıcam o kadar,

Çabuk gelmesi iyi olmuş,bizimde cumartesi gitmişti hemen cep telefonuma yapışırım ben herkesten hızlı aramam lazım yoksa tel kitleniyor öğreniyorum kaçta geliceğini ona göre ayarlıyorum işlerimi
Masa hazırlamak kolay ve çok zevkli bitmiş işlerin hazırsın
Bir daha dereceyi bu kaaar yükseltme Ama iyi gülmelik olmuş, Ben korkuyorum dereceyi yükseltmeye annemde kızıyo ama ya bişey olursa diye

ah bebişim biz ufacık tefecik bi apartmanız yöneticimiz filan yokki. artık kokularla donatcam banyoyu tuvaleti başka çarem yok ama mutfağın lavabosundanda çıkıyo koku eski bine o yüzden heralde bu sorunlar.

speddyim yazık olmuş ayakkabıya ya tüh.. beyazlar parlamıştır ama Akşama sofranın fotosunu çeksene bize..

Ben bugün balkondan baktım hava çok güzeldi. bende babetlerimi giydim anam hava şimdi kapkaranlık felaket yağmur yağıcak. şemsiye filanda almadımm

bizimde biara öyle koku oluyodu kapıcıya söyledim bi sorun yok dedi sonra kendiliğinden geçti ama bimde satılan o da kokusu var çok hoş kokuyo biz onu koyduk rahatladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…