eşimin ananesi gelmişti memleketten perşembe gidecek.
yani yarın akşama yemeğe çağırdım annemler ve ananesi toplam 10 kişi falan oluruz.
* yalancı işkembe çorbası.
* barbunya pilaki
* Nohutlu bulgur pilavı
* tavuk yapacağım yine ama neyini yaparım bilmiyorum ( fırında olabilir. )
* ayrı fırın poşetinde de patates yaparım yada patates püresi de olabilir.
sirkeli kırmızıbiber
bide salata
tatlı napsam ya kadının şekeri var
yani yarın akşama yemeğe çağırdım annemler ve ananesi toplam 10 kişi falan oluruz.
* barbunya pilaki
* Nohutlu bulgur pilavı
sirkeli kırmızıbiber
bide salata
Çok güzel seçimler olmuş maşallah,yarın akşam baya bir yorulucaksın desene ama olsun kalabalık yemek yemek çok güzel oluyor,
Şekeri varsa farklı bişey yapman lazım bi netten araştır istersen
hımm şey olabilirmi sütlü irmik tatlısı? biraz daha şekersiz gibi şerbetlide değil ya
1 kg sütün içine
12 kaşık irmik
10-12 kaşık şeker
3 kaşık kakao
bitter çikolata
veya ben kakao, çikolata yerine puding tozu ekledim
hepsini karıştırıp kaynatıosun döküosun borcama,soğuyup katılaştıktan sonra dilim dilim servis edebilirsin
daha hafif gibi geliyor bana şerbetli pek sevmediğimden hemde pratik kurtarıcım oluyor benim
benimde 3-4 kilo fazlam var 1.60 boyum 56 kiloyum 53-52 olursam tam oluyorum daha düşmek bende hoş durmuyo minyon yapılı olduğumdan çocuk gibi olmak istemiyorum :78: olmuyo bi türlü ama yaa yiyoruz habire çok yemiyorum aslında evlenmeden önceki gibi yiyorum ama sadece akşam yemeği biraz gecikiyo işten geç çıktığımız için heralde ondan aldım ben bu kiloları
hahah yarmagül gibi
* barbunya pilaki
* Nohutlu bulgur pilavı
sirkeli kırmızıbiber
bide salata
off sorma speedycim zaten boy uzun 1.78 topuklu vs olunca kapıdan sığmıom şimdi birde göbek çıkmış kilo almışım falan tam yarma olurum
meyve verebilirsin canım yada çay yapacaksan yanında kuruyemiş..
Aynı kilodayız desene hep geç yemek yemekten kaynaklanıyor bizim 8'i buluyor yemek yememiz e buda geç oluyor yapıcak bişey yok az yiycez bol salata yiycez artıkın gidicek kilolar
haha saçlarını da öyle yap o zaman iki yandan örgü
çay yaparım sütlü irmik tatlıs yapcam light sütten şekerini de az koyarım.
olmadı üzerine de çilek rondodan geçiririm
bunları bu akşam yapmam lazım
he bide temizlikj yapcam sanırım o 3 kiloyu veririm bu akşam he
Aaa birde temizlik varNasıl yetişcen hem temizlik hem yemeker kesin gider kilolar Hadi bakalım
kızlar ben kaçarızkiiiii!!! yaklaşmış bizimkiler tavukları kızartıyımm
hepinizi seviyorum, bebiş için çalışmalar yapın, kendinize ve kocanıza iyi bakın
Allah'a emanet olun !
8 de yesek yine iyide bizim çoğu zaman 9 oluyo yemeği pişiripte yemek.bide sen ne güzel sebze falan yiyosun biz doğru düzgün sebze yemiyoruz eşim kışlık sebzeleri pek sevmiyo e ben de zaten geç geliyoruz die 2 çeşit yemekle uğraşamıyorum.eşime hergün etle tavukla yapılmış yemekleri ver hergün yer bide pilav makarna.biz çok nadir yerdik pilav makarna annemde yani bi öğünde illa 3 çeşit yapmazdı annem pilavı makarnası yanında eksik olmucak yemekleri ancak birlikte yapardı.gerekli olmadığı durumda çorba yapardı çeşit olsun diye ama bizimki alışmış sürekli pilava onların ailesi sürekli pilav yiyolar üstüne kavrulmuş et eksik olmaz sofralarından...
kızlar ben kaçarızkiiiii!!! yaklaşmış bizimkiler tavukları kızartıyımm
hepinizi seviyorum, bebiş için çalışmalar yapın, kendinize ve kocanıza iyi bakın
Allah'a emanet olun !
işte onu bilmiyorum yatana kadar iş yapcam kocam temizlik yapar olmadı bende yemekleri
Off 9 mu çok geç oluyor acaba birgün önceden yapsan yemeğini pratik şeylere yönel yada hergün pilav makarna olmaz ama pilav zaten bildiğin şeker ha şeker yemişsin ha pilav aynı yani,etde her zaman tüketilmez buna bir çözüm bulman lazım hiç sağlıklı değil sebzeye alışması lazım ilerde kolesterol tavan yapar aman ha
Paylaşın işleri yoksa halin kalmaz zaten fazla yüklenme kendine yemekleri yaparsın sonra bir kolaçan edersin etrafı tamamdır yarın iş var sonuçta
aynen canım temizlik kocam daelimi bile sürmem yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?