2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Çok güzel seçimler olmuş maşallah,yarın akşam baya bir yorulucaksın desene ama olsun kalabalık yemek yemek çok güzel oluyor,
Şekeri varsa farklı bişey yapman lazım bi netten araştır istersen

hımm şey olabilirmi sütlü irmik tatlısı? biraz daha şekersiz gibi şerbetlide değil ya

1 kg sütün içine
12 kaşık irmik
10-12 kaşık şeker
3 kaşık kakao
bitter çikolata
veya ben kakao, çikolata yerine puding tozu ekledim
hepsini karıştırıp kaynatıosun döküosun borcama,soğuyup katılaştıktan sonra dilim dilim servis edebilirsin

daha hafif gibi geliyor bana şerbetli pek sevmediğimden hemde pratik kurtarıcım oluyor benim

Çok güzel seçimler olmuş maşallah,yarın akşam baya bir yorulucaksın desene ama olsun kalabalık yemek yemek çok güzel oluyor,
Şekeri varsa farklı bişey yapman lazım bi netten araştır istersen

bunları bu akşam yapmam lazım
he bide temizlikj yapcam sanırım o 3 kiloyu veririm bu akşam he

şerbetli tatlıyı bende sevmem daha hiç yapmadım da çok bayıyor.
ama ona uygun bişeyler int araştırmam lazım

Aynı kilodayız desene hep geç yemek yemekten kaynaklanıyor bizim 8'i buluyor yemek yememiz e buda geç oluyor yapıcak bişey yok az yiycez bol salata yiycez artıkın gidicek kilolar

meyve verebilirsin canım yada çay yapacaksan yanında kuruyemiş..

off sorma speedycim zaten boy uzun 1.78 topuklu vs olunca kapıdan sığmıom şimdi birde göbek çıkmış kilo almışım falan tam yarma olurum

haha saçlarını da öyle yap o zaman iki yandan örgü

meyve verebilirsin canım yada çay yapacaksan yanında kuruyemiş..

çay yaparım sütlü irmik tatlıs yapcam light sütten şekerini de az koyarım.
olmadı üzerine de çilek rondodan geçiririm

Aynı kilodayız desene hep geç yemek yemekten kaynaklanıyor bizim 8'i buluyor yemek yememiz e buda geç oluyor yapıcak bişey yok az yiycez bol salata yiycez artıkın gidicek kilolar

8 de yesek yine iyide bizim çoğu zaman 9 oluyo yemeği pişiripte yemek.bide sen ne güzel sebze falan yiyosun biz doğru düzgün sebze yemiyoruz eşim kışlık sebzeleri pek sevmiyo e ben de zaten geç geliyoruz die 2 çeşit yemekle uğraşamıyorum.eşime hergün etle tavukla yapılmış yemekleri ver hergün yer bide pilav makarna.biz çok nadir yerdik pilav makarna annemde yani bi öğünde illa 3 çeşit yapmazdı annem pilavı makarnası yanında eksik olmucak yemekleri ancak birlikte yapardı.gerekli olmadığı durumda çorba yapardı çeşit olsun diye ama bizimki alışmış sürekli pilava onların ailesi sürekli pilav yiyolar üstüne kavrulmuş et eksik olmaz sofralarından...

kızlar ben kaçarızkiiiii!!! yaklaşmış bizimkiler tavukları kızartıyımm

hepinizi seviyorum, bebiş için çalışmalar yapın, kendinize ve kocanıza iyi bakın

Allah'a emanet olun !

hepinizi seviyorum, bebiş için çalışmalar yapın, kendinize ve kocanıza iyi bakın

Allah'a emanet olun !

canım iyi bak kendine, özletme kendi, fırsat bulunca uğra buralara

Off 9 mu çok geç oluyor acaba birgün önceden yapsan yemeğini pratik şeylere yönel yada hergün pilav makarna olmaz ama pilav zaten bildiğin şeker ha şeker yemişsin ha pilav aynı yani,etde her zaman tüketilmez buna bir çözüm bulman lazım hiç sağlıklı değil sebzeye alışması lazım ilerde kolesterol tavan yapar aman ha

Allah'a emanet olun !

Bizde seni seviyoruz dikkat et kendine habersiz bırakma fırsat buldukça gel

Son düzenleme:

sorma valla zaten eşimin trigliseridi yüksek yağlı şeyler yememesi lazım farkında ama pekte takmıyo.zaten yaz gelsin diye bekliyorum hergün sebze yapıcam taze fasulye,bezelye,barbunya,bamya deli olcak ama alışcak başka çare yok hahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…