Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kısa dönem olsa bari.ünv mezunuysa kısa dönem olur inş.benimki kısa dönem yaptı tabi beklemek zor oluyor.ama gelince 5 ay geçti be vay canına dedik.geçiyor yani bi şekilde
Seninki de ters tepip daha sonra olmasın :))
okuyor hala %50 kısa dönem, %50 hiç gidememe ihtimali var romataid artrit var malesef gataya sevk ettiklerind belli olacak onun için beklemek istemedik zaten
eee napalım artık kader kısmet.düğünde oynar oynar yorulum horul horul uyurum sabaha kadar
eee napalım artık kader kısmet.düğünde oynar oynar yorulum horul horul uyurum sabaha kadar
okuyor hala %50 kısa dönem, %50 hiç gidememe ihtimali var romataid artrit var malesef gataya sevk ettiklerind belli olacak onun için beklemek istemedik zaten
Seninki de ters tepip daha sonra olmasın :))
kısa dönem olur inş.inş hastalığı sorun olmaz da sağ salim yapar askerliğini,içinde ukte kalmaz nişanlının
iyi düşün sen canım.5 ay çabuk geçiyor inan ben de çok kötü oldum gittiğinde ama zaman geçmeye başlıyor ve kavuşma günü geliyor
uyurum diye düşündüm benkaçmıyoz ya
Açık konuaşayım ben o gece sımsıkı sarılarak uyumak istiyorum, bizimki durusa tabi sabah olduğunda evlendiğimize inanabilcekmiyim bilmiyorum hıııı babam! kızar ben eve gitcem falan dermişim
Geçmiş olsun canım yaa...
Bizimki de okulu bırakmıştı bir an önce askerliği yapıp aradan çıkarayımda evlenelim artık diye...
O da kısmet işte,geldi burnumun dibinde yaptı askerliğini :))
Açık konuaşayım ben o gece sımsıkı sarılarak uyumak istiyorum, bizimki durusa tabi sabah olduğunda evlendiğimize inanabilcekmiyim bilmiyorum hıııı babam! kızar ben eve gitcem falan dermişim
kızlar ya evlendikte sanki sıra bebeğe mi geldi diceksiniz ama,
kaç yaşlarındasınız ve ne kadar zaman sonra Allah kısmet ederse bebiş istiyorsunuz
[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
kızlar ya evlendikte sanki sıra bebeğe mi geldi diceksiniz ama,
kaç yaşlarındasınız ve ne kadar zaman sonra Allah kısmet ederse bebiş istiyorsunuz
bencede o kadar yorgunluktan sonra sarılıp uyusak ne güzel olur :127: ama zor görünüyor biraz kızlar :78: