2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Aynen normal doğum inşallah kısmet olursa sezeryana hiç sıcak bakmıyorum tabi doktor tehlikeli bir durum yok derse bakalım kısmet

haklısın canım kısmet, zorunlu kalıpta sezeryan olursa yapacak bişey yok tabi.. bide çok konuşmak istemiyorum, insanın istemediği hep başına gelirmiş ya..

2 gündür topiğimizde yoğun bi şekilde bebiş muhabbeti dönüyo. hadi bakalım bu kadar sohbete kimin bebişini çağırmış olucaz yakında duyucaz mutlaka güzel bi haber.. Bizde korunmuyoruz ama yumurtlama günlerini filanda sıkı sıkıya takip etmiyoruz yani saldık gitti kader kısmet. Aslında şimdi olmasa iyi olur bikaç ay daha beklemek en iyisi ama korunmayada korkuyorum ya olmazsa diye.

kızlar ben geldim inanılmaz yoruldum sadece süpürcektim dayanamadım sildim bide

birkaç işim daha kaldı ama şimdi dinlenme zamanı

EVET CANIM evlendiğin anda soruyorlar

zorluğu olacak mutlaka ama ilaç gibi gelir o zamanlar herhalde :2:

bakalım konuştuk patronu bekleyeceğim şimdide gelmesini.

bu arada bebek bebek diyorum devamlı ama biz hala korunuyoruz

ben size oyun oynuyorum hepiciğinizi hamiş yapcam ben sonra

evet canım gelsin artık bebiş.

mlsvt canım tavuğu yaptınmı biliyorum ama ben pane harcıyla sadece butları yapıyorum onuda önce biraz haşlayıp öle kızartıyorum. pirzolaları salçalı baharatlı zaytinyağlı sos yapıp harmanlıyorum. bikaç çizik atıyorum.teflon tavaya koyup kapağını kapatıp kısık ateşte suyunu salıp çekmesini bekliyorum en son altını açıp kızartıyorum nefis oluyo

Penguenim siz böyle üzerinde durup akışına bırakıyosunuz ya kesin talih size vurur demedi deme

kızlar merhaba, penguenin de dediği gibi kaç gündür topiğimizde bebek muhabbeti var, yakında bir haber gelir bencede..

biz daha bebek düşünmüyoruz, temmuzda tatilimize gidip gelelim, sonra bir yılımızı dolduralım biraz borçlarımız var onlar bitsin, üç beş kuruş birikim yapalım, seneye muayeneye giderim belki bilmiyorum hiç bir plan yapmadık.

ben kansızlık için ilaçlar almıştım ama bir kutudan sonra düzeldim diye gerisini kullanmamıştım şimdi tlf numa alarmlar kurdum inşallah bundan sonra düzenli kullanıp bitirmek istiyorum.

Bende korunuyorum İlaçlara başlayana kadar mecburen bitsin korunmuycaz bakalım tutcakmı
Banada öyle geliyor sen bize oyun yapıyosun

Bende korunuyorum İlaçlara başlayana kadar mecburen bitsin korunmuycaz bakalım tutcakmı
Banada öyle geliyor sen bize oyun yapıyosun

devamlı bebekten bahsediyorum ya sanmayın ki deniyoruz daha erken hahahah
aynen kandırıcam sizi hepiniz hamile kalacaksınız hamilelik diyince aklıma hep bu resim geliyor vazgeçiyorum

aynen kandırıcam sizi hepiniz hamile kalacaksınız hamilelik diyince aklıma hep bu resim geliyor vazgeçiyorum

Eki Görüntüle 392663

speedy naaptın sen yaa amanııınn benimde gözümü korkuttun oyy ben şimdiden koca götlü koca göbekliyim anam bide çocuk doğurunca noluruuum

Eki Görüntüle 392663

Ben biliyodum zaten denemediğinizi
İlk hamile haberi benden gelmiyceği kesin ben üç veya dördüncü sırayı alıyım
Bu neee Hayır olamaz böyle olmuycaz gayet fit olcaz yada kendimi kandırıyorum speedy hayallerimi yıktın amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…