Aynen normal doğum inşallah kısmet olursa sezeryana hiç sıcak bakmıyorum tabi doktor tehlikeli bir durum yok derse bakalım kısmet
Genelde evlilere soruyorlar bebek ne zaman düşünüyorsunuz diye of bu soru berbat ötesi
Elbette zorluğu olucak bizde katlanıcaz mecburen aaaa inanmıyorumdimi belli olur son zamanlarda bakalım bizde neler olacak
Gelmesini bekliyceksin mecburen inşallah kısa zamanda gelirde anlaşırsınız,of şu borçlar ne zaman biterki bi temizlenselerde rahat rahat bebişe hazırlansak ama nerde
2 gündür topiğimizde yoğun bi şekilde bebiş muhabbeti dönüyo. hadi bakalım bu kadar sohbete kimin bebişini çağırmış olucaz yakında duyucaz mutlaka güzel bi haber..Bizde korunmuyoruz ama yumurtlama günlerini filanda sıkı sıkıya takip etmiyoruz yani saldık gitti kader kısmet. Aslında şimdi olmasa iyi olur bikaç ay daha beklemek en iyisi ama korunmayada korkuyorum ya olmazsa diye.
2 gündür topiğimizde yoğun bi şekilde bebiş muhabbeti dönüyo. hadi bakalım bu kadar sohbete kimin bebişini çağırmış olucaz yakında duyucaz mutlaka güzel bi haber..Bizde korunmuyoruz ama yumurtlama günlerini filanda sıkı sıkıya takip etmiyoruz yani saldık gitti kader kısmet. Aslında şimdi olmasa iyi olur bikaç ay daha beklemek en iyisi ama korunmayada korkuyorum ya olmazsa diye.
Penguenim siz böyle üzerinde durup akışına bırakıyosunuz ya kesin talih size vurur demedi deme
valla canım banada en kısa zamanda olucak gibi geliyo içime öyle doğuyo. anammm gelsin annesinin kuzusuu
yakıştı dimi ağzıma
valla canım banada en kısa zamanda olucak gibi geliyo içime öyle doğuyo. anammm gelsin annesinin kuzusuu
yakıştı dimi ağzıma
yakışmaz mı
yaw bu günlerde bebişlerden o kadar çok bahsettik ki, ilk haber kimden gelecek acaba
Bende çok merak ediyorumm
düğün tarihlerimizi sıralıyorduk, şimdi de bebişlerin doğum tarihlerini sıralarız
bende aynı şeyi düşünüyordum, hadi siz peş peşe yapında miniklerede bi liste yapalım :))
EVET CANIM evlendiğin anda soruyorlar
zorluğu olacak mutlaka ama ilaç gibi gelir o zamanlar herhalde :2:
bakalım konuştuk patronu bekleyeceğim şimdide gelmesini.
bu arada bebek bebek diyorum devamlı ama biz hala korunuyoruz
ben size oyun oynuyorum hepiciğinizi hamiş yapcam ben sonra
evet canım gelsin artık bebiş.
yakıştı dimi ağzıma
Yakıştı yakıştı
yakışmaz mı
Bencede çok yakıştı
yaw bu günlerde bebişlerden o kadar çok bahsettik ki, ilk haber kimden gelecek acaba
Bende korunuyorum İlaçlara başlayana kadar mecburen bitsin korunmuycaz bakalım tutcakmı
Banada öyle geliyor sen bize oyun yapıyosun
devamlı bebekten bahsediyorum ya sanmayın ki deniyoruz daha erken hahahah
aynen kandırıcam sizi hepiniz hamile kalacaksınızhamilelik diyince aklıma hep bu resim geliyor vazgeçiyorum
Eki Görüntüle 392663
devamlı bebekten bahsediyorum ya sanmayın ki deniyoruz daha erken hahahah
aynen kandırıcam sizi hepiniz hamile kalacaksınızhamilelik diyince aklıma hep bu resim geliyor vazgeçiyorum
Eki Görüntüle 392663
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?