zaman ne çabuk geçiyor, daha yeni düğün koşuşturmacasından bahsediyorduk
Evet hızla akıp gidiyor düğün koşturmacası falan derdik şimdide kaç aylık evliler olduk sağlıkla huzurla inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kıslar
sabah sabah iş yeri temizliği yaptım yoruldum bide platform topuklarla delimisin diceksiniz evet sanırım kendime eziyet etmeyi seviyorum mu nee
jeloo bizim de yarın 7.ayımız oluyo neçabuk geçmiş dimi yaa:123:
penguenim aç tabiki bi blog burdan bile hepimiz senin tariflerini denedik yaptık kaç kezz çok yararlı olur bizim içinde :124:
Platform topuklarla rahat oluyor ama onlar oh ne güzel bahar temizliği olmuş,oo ne güzel 7.ayınız kutlu olsun şimdiden seneleride görürüz inşallah
Günaydııın.. Kızlar biz işyerinden samimi arkadaşımla yemek bloğu açmaya karar werdik. Ama yapabilirmiyiz hiç bilmiyorum.
Kızlar bugün 7.ayımıza girmiş bulunmaktayız Eşim mesaj atmış ay mutlu oldum akşama bişey istemedim ama sakın bişey alma zaten öbür ay doğum günüm ona saklasın
Evet hızla akıp gidiyor düğün koşturmacası falan derdik şimdide kaç aylık evliler olduk sağlıkla huzurla inşallah
sizinde kutlu olsun canım mutlu huzurlu sağlıklı bebişli yıllara inşşş..
1 seneyi doldurmamıza az kaldı kızlarr. Ewliyken zaman hızlı geçiiyomuş yaa..
Blog açmayada dün karar verdik. O da çok sewer yemek yapmayı birbirimize tarif veriyoduk hep. Çıkışta birden karar verdik biz niye blog açmıyoruz oyalanırız diye. Bakalım istikrarlı olabilicemmi araştırmalara başlamam lazım şimdi
Eşiime söyledim akşam kıymalı makarnanın fotosunu çekiyorum. AŞkım bak bunu iti anlat eminim kimse kkıymalı makarna tarifini bilmiyodur diyo Sen en kısa zamanda kekler kurabiyeler filan yap bol bol biran önce doldur bloğunu diyo kendi işine yarıycakya
aç tabi bizde takip ederiz. bende istiyorum aslında blog ama kararsızım
maşallah canım nice 7. aylara
zaman ne çabuk geçiyor demeyin ya 1,5 ay sonra 1. yılımız ne zaman geçti diye ağlıcam neredeyse
Saol canım benim, oo 1.yılınız doluyor demek ne güzel dimi ne zaman geçti neler oldu nereye gidiyoruzSağlıkla huzurla nice seneler geçirelim
kızlar ben geldimmmm.
dün çıktım aniden eşim geldi, dediğim gibi alışverişe götürttüm kendimi
ama şanssız günümdeydim doğru düzgün birşey bulamadım bu aralar ölü sezon yani mevsim geçişiya tam. bordo mavi bi çanta aldı eşim oda aa jest olsun hediye olsun diye değil BORDO MAVİ olduğu için utanmasa o kullanır
sabahta aslınd erkenden kalktım yemek yapıyorum, bizimkiler geliyor çok şükür bugün artık evime geçicem ama internetim yok o kötü yanı, aldırmaya çalışcam yine bakalım
yine aslında bir orda bir burda olucam gibi geliyor bu seferde başsağlığına gelicek herkes
nys yorgunpenguencim bence blog fikri harika bak ilk takipcilerin oldu bile.
evet canım 10. ayımızın içindeyiz. kaldı 1,5 ay artık planlar yapmam ve düşünmem lazım yaaaaaaa
kızlar birşey sorcam yemekle ilgili;
tavuk pirzolalarım var, çıtır pane harcına bulucam ama;
1. yumurtam yok onun yerine ne olabilir
2. tavada kızartın diyor sizce iyi pişermi nasıl olur
3. fırında olsa nasıl olur, kızarırmı
Evet şu aralar karışık heryer kışlık mevsimlik yazlık ne alıcağınıda şaşırıyorsun kafana göre bişeyde bulunmuyor,hayırlı olsun çantan güle güle kullan.
Hadi bakalım bugün son gün yemeklerini yap evini özlemişsindir gider gelirsiniz ama insanın kendi evi gibisi yok
İlk senden duyalım o zaman Sonra sıraylaa