How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kıslar
sabah sabah iş yeri temizliği yaptım yoruldum bide platform topuklarla :30: delimisin diceksiniz evet sanırım kendime eziyet etmeyi seviyorum mu nee :9:
jeloo bizim de yarın 7.ayımız oluyo neçabuk geçmiş dimi yaa:123:
penguenim aç tabiki bi blog burdan bile hepimiz senin tariflerini denedik yaptık kaç kezz çok yararlı olur bizim içinde :56::124:

Platform topuklarla:1: rahat oluyor ama onlar oh ne güzel bahar temizliği olmuş,oo ne güzel 7.ayınız kutlu olsun şimdiden seneleride görürüz inşallah:34:

1 seneyi doldurmamıza az kaldı kızlarr. Ewliyken zaman hızlı geçiiyomuş yaa..

Blog açmayada dün karar verdik. O da çok sewer yemek yapmayı birbirimize tarif veriyoduk hep. Çıkışta birden karar verdik biz niye blog açmıyoruz oyalanırız diye. Bakalım istikrarlı olabilicemmi araştırmalara başlamam lazım şimdi :1:
Eşiime söyledim akşam kıymalı makarnanın fotosunu çekiyorum. AŞkım bak bunu iti anlat eminim kimse kkıymalı makarna tarifini bilmiyodur diyo :1: Sen en kısa zamanda kekler kurabiyeler filan yap bol bol biran önce doldur bloğunu diyo kendi işine yarıycakya :9:

Günaydııın.. Kızlar biz işyerinden samimi arkadaşımla yemek bloğu açmaya karar werdik. Ama yapabilirmiyiz hiç bilmiyorum.

aç tabi bizde takip ederiz. bende istiyorum aslında blog ama kararsızım :7::7::7:

Kızlar bugün 7.ayımıza girmiş bulunmaktayız :46::46:Eşim mesaj atmış ay mutlu oldum:1: akşama bişey istemedim ama sakın bişey alma zaten öbür ay doğum günüm ona saklasın:1:

maşallah canım nice 7. aylara :16::16:

zaman ne çabuk geçiyor, daha yeni düğün koşuşturmacasından bahsediyorduk :9:

zaman ne çabuk geçiyor demeyin ya 1,5 ay sonra 1. yılımız :17::17::17: ne zaman geçti diye ağlıcam neredeyse :50:

kızlar ben geldimmmm.
dün çıktım aniden eşim geldi, dediğim gibi alışverişe götürttüm kendimi:1:
ama şanssız günümdeydim doğru düzgün birşey bulamadım bu aralar ölü sezon yani mevsim geçişiya tam. bordo mavi bi çanta aldı eşim oda aa jest olsun hediye olsun diye değil BORDO MAVİ olduğu için utanmasa o kullanır:9:

sabahta aslınd erkenden kalktım yemek yapıyorum, bizimkiler geliyor çok şükür bugün artık evime geçicem ama internetim yok o kötü yanı, aldırmaya çalışcam yine bakalım :31:
yine aslında bir orda bir burda olucam gibi geliyor bu seferde başsağlığına gelicek herkes:31:

nys yorgunpenguencim bence blog fikri harika:34: bak ilk takipcilerin oldu bile.

1 seneyi doldurmamıza az kaldı kızlarr. Ewliyken zaman hızlı geçiiyomuş yaa..

Blog açmayada dün karar verdik. O da çok sewer yemek yapmayı birbirimize tarif veriyoduk hep. Çıkışta birden karar verdik biz niye blog açmıyoruz oyalanırız diye. Bakalım istikrarlı olabilicemmi araştırmalara başlamam lazım şimdi :1:
Eşiime söyledim akşam kıymalı makarnanın fotosunu çekiyorum. AŞkım bak bunu iti anlat eminim kimse kkıymalı makarna tarifini bilmiyodur diyo :1: Sen en kısa zamanda kekler kurabiyeler filan yap bol bol biran önce doldur bloğunu diyo kendi işine yarıycakya :9:

Evet az kaldı 1 seneye hepimiz mutlu huzurlu 1 yıl doldururuz inşallah.
Blog açın bence çokda zevkli olucak sizin için elbette çok bilinen tarifleri bile yazın bazen insanlar bilmiyor yada emin olmak için araştırıyor,hehe kendine yarıycak tabi sen yapıcan blog için oda afiyetle yiycek:1:

aç tabi bizde takip ederiz. bende istiyorum aslında blog ama kararsızım :7::7::7:

maşallah canım nice 7. aylara :16::16:

zaman ne çabuk geçiyor demeyin ya 1,5 ay sonra 1. yılımız :17::17::17: ne zaman geçti diye ağlıcam neredeyse :50:

Saol canım benim, oo 1.yılınız doluyor demek ne güzel :23: dimi ne zaman geçti neler oldu nereye gidiyoruz:1:Sağlıkla huzurla nice seneler geçirelim:39:

kızlar ben geldimmmm.
dün çıktım aniden eşim geldi, dediğim gibi alışverişe götürttüm kendimi:1:
ama şanssız günümdeydim doğru düzgün birşey bulamadım bu aralar ölü sezon yani mevsim geçişiya tam. bordo mavi bi çanta aldı eşim oda aa jest olsun hediye olsun diye değil BORDO MAVİ olduğu için utanmasa o kullanır:9:

sabahta aslınd erkenden kalktım yemek yapıyorum, bizimkiler geliyor çok şükür bugün artık evime geçicem ama internetim yok o kötü yanı, aldırmaya çalışcam yine bakalım :31:
yine aslında bir orda bir burda olucam gibi geliyor bu seferde başsağlığına gelicek herkes:31:

nys yorgunpenguencim bence blog fikri harika:34: bak ilk takipcilerin oldu bile.

Evet şu aralar karışık heryer kışlık mevsimlik yazlık ne alıcağınıda şaşırıyorsun kafana göre bişeyde bulunmuyor,hayırlı olsun çantan güle güle kullan.
Hadi bakalım bugün son gün yemeklerini yap evini özlemişsindir gider gelirsiniz ama insanın kendi evi gibisi yok:34:

kızlar birşey sorcam yemekle ilgili;

tavuk pirzolalarım var, çıtır pane harcına bulucam ama;
1. yumurtam yok onun yerine ne olabilir
2. tavada kızartın diyor sizce iyi pişermi nasıl olur
3. fırında olsa nasıl olur, kızarırmı

kızlar birşey sorcam yemekle ilgili;

tavuk pirzolalarım var, çıtır pane harcına bulucam ama;
1. yumurtam yok onun yerine ne olabilir
2. tavada kızartın diyor sizce iyi pişermi nasıl olur
3. fırında olsa nasıl olur, kızarırmı

su canım. yumurta olmak zorunda değiil illa önemli olan yapışması.
yumurta koyu bi renk veriyor sadece :1:

Evet şu aralar karışık heryer kışlık mevsimlik yazlık ne alıcağınıda şaşırıyorsun kafana göre bişeyde bulunmuyor,hayırlı olsun çantan güle güle kullan.
Hadi bakalım bugün son gün yemeklerini yap evini özlemişsindir gider gelirsiniz ama insanın kendi evi gibisi yok:34:

saol tatlım. o değil eşimin bordo mavi fazla takıntısı var evimin bir odasının perdesi bordo mavi, salonda yapamadı kahveringi mavi oldu, düğün davetiyeleride bordoyu tuttramadı kahveringi mavi olmuştu,çiçek bile alsa mavisini bulur alışmıştım ama bi süreden sonra yeter diyorum. hele bebiş olursa düşünemiyorum vay halimize :9:

bebiş demişken aklıma geldi dün bir kuyumcuya girdik merakımdan altın bebek emziği sorduk, sormaz olaydım 1200 lira dedi:53 eşime diyorumki ee alcaksın babası bundan pıt atar bide ağzından kaybolur, eee başlarım ama emmesin o emziği nolcak ben altın emziklemi büyüdüm, ... boncuk mu bulucam diyo :1::1: baya güldürdü beni:1:

yemeklerde bitti bile sayılır tatlım bi tavuk,salata kaldı. evimde valla yandımı, uçtumu yerindemi bilmiyoruz akşama görcez bakalım, şimdide evde bi toparlanmam lazım oda gerdi beni pööfff :31:

Son düzenleme:
ilk bebek haberini

önceden deneyenlerden alalım haksızlık olmasın :34: mayısa kadar bekliyorum onlardan güzel bir haber
snra jelo sonra vafi :1::1:

Back