How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kIZLAR bUGÜN İŞLERİm çok yoğundu tatlı sohbetlerinizi okudum ama ne zaman yorum yazmak için açsam şefim geldi kapatmak zorunda kaldım..

Bugün taze fasulye pilav yapıcaktım kafamda hazırdı yemeğim ama eşimin canı istemedi telefonda konuştuk başika bişey yap dedi. Kıymalı makarna ve mısır unlu çıtır patlıcan kızarması yapıcam yanınada.

benimde içimden geldi, eşime süslü bir sofra hazırlıcam bugün.. Renkli biberlerle tavuk sote,pilav, patlıcan ve kabak kızartması,gavurdağı salatası menüm, bide sofrayı süslüycem :21:

bende inanmam ya görünce daha çok heves ediyor insan haklısın. bazen bebek resimleri görüyorum o anda bu benim olmalı diyorum :8:
bişeylerimiz var bakalım kayınvalidem de alıyor bazen elbise falan almıştı arkadaşı dikiyormuş. hep kız şeyleri denk geliyor. arkadaşımında kızı vardı.
bende diyorum inşallah erkek olurda görürüsünüz :ssz:

Dün biz matharcare böyle yazılıyordu sanırım bu mağaza'ya girdik Allahım neler var Mickyliler neler neler bir gecelik gibi bişiy vardı el kadar bu kadarmı güzel olur alıcaktım ama daha ortada bişey yok :1: Ama ürünleri çok kaliteli küçücük şeyler biraz pahalı ama ürünleri çok farklı beğendim ben,
evet heves ediyorsun ama henüz bişey yok ya fazla almamak lazım,haha erkek olursa hakkaten:1:

Dün biz matharcare böyle yazılıyordu sanırım bu mağaza'ya girdik Allahım neler var Mickyliler neler neler bir gecelik gibi bişiy vardı el kadar bu kadarmı güzel olur alıcaktım ama daha ortada bişey yok :1: Ama ürünleri çok kaliteli küçücük şeyler biraz pahalı ama ürünleri çok farklı beğendim ben,
evet heves ediyorsun ama henüz bişey yok ya fazla almamak lazım,haha erkek olursa hakkaten:1:

biliyorum orayı ama inanılmaz pahalı öyle kalitelidir belki ama bebekler hemen büyüyor aldığını 1 yada 2 kez ancak giyebiliyor.
bende görüyorum şişlide avm de. çok güzel ürünleri o ayrı.

benimde içimden geldi, eşime süslü bir sofra hazırlıcam bugün.. Renkli biberlerle tavuk sote,pilav, patlıcan ve kabak kızartması,gavurdağı salatası menüm, bide sofrayı süslüycem :21:

Gavurdağ salatasına bayıldım diğerleride güzel seçim süslü sofraya zaten bittim:1: hadi bakalım güzel ve romantik akşam yemeğiniz şimdiden afiyet olsun:1:

Gavurdağ salatasına bayıldım diğerleride güzel seçim süslü sofraya zaten bittim:1: hadi bakalım güzel ve romantik akşam yemeğiniz şimdiden afiyet olsun:1:

sağol canım, yemekten sonra eşim romantik romantik ders çalışır artık:9: Bugünlerde çok stresli,haziranın ilk haftası umarım biticek..

biliyorum orayı ama inanılmaz pahalı öyle kalitelidir belki ama bebekler hemen büyüyor aldığını 1 yada 2 kez ancak giyebiliyor.
bende görüyorum şişlide avm de. çok güzel ürünleri o ayrı.

Evet avm'de baktık herşeyi ordan alınmasada bir kaç ürün olmalı bence bittim geceliklerine ve çıtçıtlı badileri falan:1:büyüyorlar elbette bir kaç ay sonra olmaz üstüne pahalı tabiki ama çok şekerler:52:

merhabalar kızlar, geçmişi okudum bişiler yazacaktım ama o kadar sayfayı okurken unuttum :))

miracle'cıım arabanız vardı diimi? çandıra gidebilirsiniz çok uzakta değil, biz pazar günü anne babalarımızıda aldık hepberaber gittik gözleme yedik, tertemiz dağ havası, ağaç evler var,kat kat yapmışlar biz çok beğendik. hurma tararından sağa dönüyorsunuz veya liman tarafında döner gazinonun olduğu yoldanda giderseniz aynı yere çıkıyor.

veya çakırlarda güzel bir köy kahvaltısı yapabilirsiniz, at çiftlikleri var, ata binersiniz, çok keyifli.

bizde pazar günler geç kahvaltı yapıp evimizi toparladıktan sonra mutlaka dışarı çıkarız, gezeriz, ışıklara falan gidiyoruz, cumhuriyet meydanının oralarda çay bahçeleri var oralarada çok gideriz, alışverişimizide yapar döneriz akşam.

bunlar olmasa bile, sen cumartesi akşamdan böreğini yap, pazar günüde kahvaltınzı yaptıktan sonra termosa çay demle çıkın geze dolaşa karaoğlan parkına gidin, denize karşı çay-börek keyfi yaparsınız :))

miraclecıım bak fırsat sitelerini geziyordum, grupanyada indirim var, çakırlarda köy kahvaltısı iki kişilik 16.90tl miş.. şimdiden al hemen pazar gününe rezervasyon yaptır. eşinede söyleme pazar günü söylersin :) madem bu pazar planlar sendenmiş :))

ayyy ne güzel herkes pazar keyiflerini anlatmış :43: bnm hiç keyfim olmuyo ki.... ben tam gün çalışıyorum 8-16 eşim öğleden sora boş hafta içi, bn işteyim onun 16:30da kursu var 18:30 a kadar :( dahası ctesi pzr full dersi var malum dershaneler daha yoğun :( başbaşa kalamıyoruz bırakın piknik yapmayı alışverişe gitmeyi...çk imrendim size...kıymetini bilin.Cnm kocacım bn h.sonu sıkılıyorum diye yorgun da gelse az dinlenip markete avm lere götürür beni :) onun izin günü sadece cuma.

Günaydııın.. Kızlar biz işyerinden samimi arkadaşımla yemek bloğu açmaya karar werdik. Ama yapabilirmiyiz hiç bilmiyorum.

Kızlar bugün 7.ayımıza girmiş bulunmaktayız :46::46:Eşim mesaj atmış ay mutlu oldum:1: akşama bişey istemedim ama sakın bişey alma zaten öbür ay doğum günüm ona saklasın:1:

Günaydın kıslar
sabah sabah iş yeri temizliği yaptım yoruldum bide platform topuklarla :30: delimisin diceksiniz evet sanırım kendime eziyet etmeyi seviyorum mu nee :9:
jeloo bizim de yarın 7.ayımız oluyo neçabuk geçmiş dimi yaa:123:
penguenim aç tabiki bi blog burdan bile hepimiz senin tariflerini denedik yaptık kaç kezz çok yararlı olur bizim içinde :56::124:

Back