kIZLAR bUGÜN İŞLERİm çok yoğundu tatlı sohbetlerinizi okudum ama ne zaman yorum yazmak için açsam şefim geldi kapatmak zorunda kaldım..
Bugün taze fasulye pilav yapıcaktım kafamda hazırdı yemeğim ama eşimin canı istemedi telefonda konuştuk başika bişey yap dedi. Kıymalı makarna ve mısır unlu çıtır patlıcan kızarması yapıcam yanınada.
bende inanmam ya görünce daha çok heves ediyor insan haklısın. bazen bebek resimleri görüyorum o anda bu benim olmalı diyorum
bişeylerimiz var bakalım kayınvalidem de alıyor bazen elbise falan almıştı arkadaşı dikiyormuş. hep kız şeyleri denk geliyor. arkadaşımında kızı vardı.
bende diyorum inşallah erkek olurda görürüsünüz
Dün biz matharcare böyle yazılıyordu sanırım bu mağaza'ya girdik Allahım neler var Mickyliler neler neler bir gecelik gibi bişiy vardı el kadar bu kadarmı güzel olur alıcaktım ama daha ortada bişey yokAma ürünleri çok kaliteli küçücük şeyler biraz pahalı ama ürünleri çok farklı beğendim ben,
evet heves ediyorsun ama henüz bişey yok ya fazla almamak lazım,haha erkek olursa hakkaten
benimde içimden geldi, eşime süslü bir sofra hazırlıcam bugün.. Renkli biberlerle tavuk sote,pilav, patlıcan ve kabak kızartması,gavurdağı salatası menüm, bide sofrayı süslüycem
benimde içimden geldi, eşime süslü bir sofra hazırlıcam bugün.. Renkli biberlerle tavuk sote,pilav, patlıcan ve kabak kızartması,gavurdağı salatası menüm, bide sofrayı süslüycem
Gavurdağ salatasına bayıldım diğerleride güzel seçim süslü sofraya zaten bittimhadi bakalım güzel ve romantik akşam yemeğiniz şimdiden afiyet olsun
biliyorum orayı ama inanılmaz pahalı öyle kalitelidir belki ama bebekler hemen büyüyor aldığını 1 yada 2 kez ancak giyebiliyor.
bende görüyorum şişlide avm de. çok güzel ürünleri o ayrı.
Evet avm'de baktık herşeyi ordan alınmasada bir kaç ürün olmalı bence bittim geceliklerine ve çıtçıtlı badileri falanbüyüyorlar elbette bir kaç ay sonra olmaz üstüne pahalı tabiki ama çok şekerler
Günaydııın.. Kızlar biz işyerinden samimi arkadaşımla yemek bloğu açmaya karar werdik. Ama yapabilirmiyiz hiç bilmiyorum.
günaydın kızlar 2 gündür bana bişeyler oldu işe klasik ve süslenerek geliyorumtam patronumun istediği gibi
Kızlar bugün 7.ayımıza girmiş bulunmaktayızEşim mesaj atmış ay mutlu oldum akşama bişey istemedim ama sakın bişey alma zaten öbür ay doğum günüm ona saklasın
günaydın kızlar 2 gündür bana bişeyler oldu işe klasik ve süslenerek geliyorumtam patronumun istediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?