2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

tzminatım ne kadar tutar bilmiyorum cnm olduğu kadar inşallah verir he yurtdışında şuanda yarına bakıcaz gelirse konuşucam
zaten ev kredimiz var bide 2. kredi istemiyorum.

Kıdem ve ihbar vericek içeride izinlerin var ise bununda parası tutar merak etme iyi bişey Gelince konuş bakalım inşallah yapar böyle birşey sende açığını kapatırsın.
Yani ev krediniz var birde ihtiyaç kredisi girmesin araya biz ayda 1.500 Tl ödüyoruz boşa hemde ihtiyaç olsun sağlık olsun diyorum eşime bu olmasa çokdan eve sokardım

1500 TL ev kredisi öderdiniz vallahi canım
bizimde 1200 TL işte. 5 bin TL çekersek 1 senelik 500 TLde o bunu zaten her ay ödüyoruz. sadece devamlı kredi kartına falan faiz ödüyoruz faizssiz 500 TL ödemiş olucaz
tazminatımı alırsam da seneye 21 gün iş iznim olacak bunu kaybedeceğim. ve bu seneki iznimde gidecek. zaten bu seneki iznimi kabul etmez ise istemem tazminatımı 15 günde oradan iznim var çünkü

evin içinde mi bakıyorsunuz canım bizsimde öyle 3 yaşında rotumuz vardı
ama evlenince eve alamadık malesef ev köpeği değildi ve beni hiç sevmiyordu

5 aylık şu anda, evde bakılıyordu bu zamana kadar. inanılmaz hareketli şımarık birşey zorlanmaya başladılar.
eşimde ben alıyım dükkanın oraya yerde yaparım ona dedi, hemde dükkanda yardımcı bir adam var gece gündüz orda kalıyor onada sana arkadaş olur deyince adamda kabul etti.dün geldi daha akşam köfteyle beslemişler benimkide diyorki koca adammı besliyorsunuz batcaz ilk günden kaynımda eve getirmeye çalışıyordu dün akşam tutmadı

canım okuyordumda yazdıklarını pek anlamadığım için yorum yapamadım. hayırlısı olsun hakkında. sıkma canını bence iyice konuşun eşinle durumları ne çıkar yol olur en sizi sıkmadan

Kızlar film tavsiyeniz varmı bu akşam izlemek için türk filmi değil ama beğendiğiniz bişeyler
Birde biz dün eşimin yiğenini Torıum'da lunapark var oraya götürdük neyse atlı karınca falan bir dolu şeye bindi kartta iki binimlik kalmıştı korku tüneli yapmışlar dedim biz binelim diye eşim pek sevmez korkulu şeyleri neyse biz bindik tek başımıza ilerliyoruz karanlık kuru kafaydı efendime söyliyim korkutucu şeyler sonra ileride sağda böyle büyük bi elli canavar var biz yanından geçerken gülüyoduk bumu korkunç diye anam el bizim kafamızın üstünden bir savruldu birde kalktı kovaladı bizim treni eşimin çığlıklarına gülmekten trenden düşüyordum gözlerim yaşardı çıkana kadar ay hala gülüyorum anlatırkene içinde insan varmış pisliklerbiz ilerledik önümüze bişey çıksa bizimki şokta
Tabi arkadan gelenlerde çığlık basıyor ay onlarada güldüm indik hala gülüyorum,bizimki gitti şikayet ediyor niye insan koydunuz içeri diye ayıp ama diyo

evin içinde inanılmaz zor ya bide eşyalar yeni köpekleri acayip severim ama cidden çok zor.
bu lafım annem duysa gördün mü derdi. eve 10 tane köpek getirmişimdir çünkü :2::2::2:

canım okuyordumda yazdıklarını pek anlamadığım için yorum yapamadım. hayırlısı olsun hakkında. sıkma canını bence iyice konuşun eşinle durumları ne çıkar yol olur en sizi sıkmadan

eşim tazminatımı almamı istemiyor 7 yıldır buradayım 5 yıl kadroluyum. ama verirse almak istiyorum dediğin gibi herşeyin hayırlısı

iyi korkmuş heeee

Evet öderdik ama ailesine çekti helali hoş olsun napalım Ah şu kredi kartları zaten inşallah toparlarsınız sen bir konuş duruma göre karar verirsin ama seneye 21 gün izin hakkını kaybetmemeni öneririm.

sipidim maddi durumlarınız için hangisi iyi olacaksa ona karar ver ama tatilini verme dediğin gibi

mlvst çok tatlı buuuuu

jelom ne tür bi film istiyorsun romantik dersen one day çok güzel birde justin timberlake in zamana karşı die bi filmi var onu da öneririm

aha bende hep torium daki o yeri merak ediyordum kaç kere girelim diye söylendim, senden de şimdi bunu duydum ya daha da merak ediyorum artık

hayırlısı neyse öyle olsun canım

Evet öderdik ama ailesine çekti helali hoş olsun napalım Ah şu kredi kartları zaten inşallah toparlarsınız sen bir konuş duruma göre karar verirsin ama seneye 21 gün izin hakkını kaybetmemeni öneririm.

ONU bitirir öyle ev alırsnz o zaman. kira öder gibi evinizi ödersiniz
tazminatımı alırsam seneye standart 15 gün kullanmak zorunda kalırım.

Evet baya bir korktu ay o korkunca benim hoşuma gidiyor sevmez böyle şeyleri ben seviyorum diye katlanıyor

bende eşimi korkuttum evde geçen gün hala intikamını alıcam diyor bakalım

Elbette 2 sene daha var bakalım kısmet
O zaman alma tazminatını izin paralarını alman daha mantıklı olur.

teklif edicem bakalım mırın kırın ederse 2. kez sormam zaten

Desene baya iyi bir planı var yada unuttu
Sen teklifini yap tabiki ama o kadar yıldır oradasın verimlisin geri çeviriceğini sanmam hayırlısı olsun bakalım.

amin canım inşallah.
bundan sonra eşimin kredi kartlarına da el koyucam keyfi harcamadığını biliyorum ama hiç harcamayacak.

Ne tür ben korku ve gerilim seviyorum ama eşimden çok izleyemiyoruz,macera aksiyon tarzı olabilir ay ne çok şey istiyorum
Zamana karşıyı merak edip bakıyorduk eşim bu nasıl film yani bunların yaşam zamanları kolundamı yazıyor falan demeye başlayınca kapattım böyle diyorsa bu film bana göre değil demek istiyordur Bir ara kendim izliycem bunu başka tavsiyen varmı

amin canım inşallah.
bundan sonra eşimin kredi kartlarına da el koyucam keyfi harcamadığını biliyorum ama hiç harcamayacak.

Bu kredi kartları bizi batırcak zaten 3 kartı var yüksek harcamalar var giyim yeme içme elektronik biraz karışık birde market kartı var bu ayrı rahat inceliyelim diye markete ayrı kart çıkardık benimkiler normal durumdada eşiminkiler çoştu her ay takviye yapıyorum sonuçta beraber harcıyoruz bakalım yazda geliyor nasıl başedicez.
Sen el koy canım al elinden ama işte ortak harcama kendine harcamıyor tabiki

öyle tabiki de ama sadece tek kart ile harcama yapcaz. çok bunaldım.. gerekirse öyle deli dana gibi gezmicez de
biz taksiye çok para veriyor ona göre yerlere gidicez dolaşıcaz

öyle tabiki de ama sadece tek kart ile harcama yapcaz. çok bunaldım.. gerekirse öyle deli dana gibi gezmicez de
biz taksiye çok para veriyor ona göre yerlere gidicez dolaşıcaz

Elbette tek kart daha mantıklı bir kartının ödemesini yapıp kapatıcaz zaten bekliyoruz bakalım.
Bazen insan sıkılıyor böyle geziyosun yeme içme alışveriş ekstre gelincede şok buna önlem almak lazım.
Taksi kullanılınca sürekli tutuyor baya bir sen gerekli kısıtlamaları yap şimdiden benimde başlamam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…