How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

o stresler bizdede çok tatlım boşver. benim eşiminde işi gereği haftasonları yoğun oluyor bende o zaman anneme gitmek istiyorum kadın anca o zaman izinli derken haftasonları öyle akraba ziyaretleriyle geçiyor. haftaiçi gezelim diyoruz ohh şanslıyız boş heryer ama ondada aynıı sizdeki gibi ne yapıcaz ne edicez derken oturup kalıyoruz evde. hala düşün beni güzel bir yere kahvaltıya götürücekti 2 haftayı geçti.
he evet çıkıyormuyuz arada evet ama kuzenler gelince oda:31:
bugünde aynı muhabbeti yaptık eşimin işyerine kuzenimdeki köpek geldi dün artık biz sahiplendik dedim gezdirelim onu sahilde he he bakarız gezdiririz dedi he tamam anlaşıldı çıkmaz ayın son perşenbesi tamam dedim:1:

canım benim eşim çalışsa hadi neyse işi var derim ama cmt 4 de geliyo pazar da tatil kocaman 2 gün neredeyse ama biz asla değerlendiremiyoruz.

valla bende hafta sonu erkenden uyanıyorum bugün telefonu da kapattım ve 10 a kadar uyuyabildim şükür

bende buradaki özel hastanelerden birine gitmek istiyorum bakalım.artık kontrollere başlamak lazım malum kadın olmak zor hastalıklar çok yaygın.medical park aklıma yattı forumlardan iyi bi doktor ismi aldım bakalım bi gider bakalım bebiş olacak olursa beğenirsem devam ederim.sizler böyle hazırlıklar yapınca benim de içim kıpır kıpır oluyo.

canım antalyadayım ah istanbulda olsak nerelere nerelere giderdik ama burda pek bi yer yok hep aynı yerler ama karar verdim antalyada dağcılık ve spor kulübünün bi yürüyüş etkinliğine kayıt yaptırayım diyorum.

İyi uyumuşsun uyumak lazım evdesin ne güzel diyorum ama bende uyuyamam,elbette şimdiden kontrolleri yaptırmak lazım ne olur ne olmaz.
İstanbulda olunca damladım hemen Sultanahmet diye:1: Bence planlıda gezebilirsiniz plansızda biz bazen plansız gidiyoruz bir bakmışız ta nerelerdeyiz:1:
Bak ne güzel etkinlik varmış bu olabilir eşinle bir konuş.

Birde kızlar biz akşamları yemekten sonra yürüyüşe çıkıyoruz artıkın :1: eve dönüncede mekik çekiyoruz benim pilates minderimde ben tabi yarıda kesiliyorum artıkın eşim tutuyo kollarımdan birkaç tane daha öyle çekiyoruz:1: ama çok gırgır şamata oluyor tavsiye ederim:1:

biraz önce bende eşimi aradım akşama dışarı çıkalım mı diye olabilir dedi şimdi düşünüyorum ne yapsak diye inadına alışverişe götürebilirim:1:

ya öyle özeniyorum ki böyle çiftlere benim kocam yürümeyi çok sevmiyo arabayla gezecek bi yere oturup yemek yiyecek ve gezmemiz bitecek artık sıkıldım benim annemle babam pazar sabah güneşin doğuşuyla çıkarlar evden orman yürüyüşü yaparlar kahvaltı yaparlar başbaşa ormanda ya da parkta sonra pazar market işlerini görürler yemek yerler akşamda çay bahçesinde çay keyfi yaparlar.ben böyle alışınca eşimin 12 ye kadar yatması deli ediyor beni alışamdım hala.

canım arabanızda var ise ormana yakın bi yere kadar gidin içinde dolaşın gezin hatta piknik yapın :3: süper olur heeee :34:
sonra da arabayı eve bırakın çaybahçesine kadar yürüyün dolaşın

Birde kızlar biz akşamları yemekten sonra yürüyüşe çıkıyoruz artıkın :1: eve dönüncede mekik çekiyoruz benim pilates minderimde ben tabi yarıda kesiliyorum artıkın eşim tutuyo kollarımdan birkaç tane daha öyle çekiyoruz:1: ama çok gırgır şamata oluyor tavsiye ederim:1:

bunu bizde yapıyoruz evimize çok yakın sahilimiz var bazen çantaya çekirdek soda falan atıyorum eşim gülüyor inanılmaz eğlenceli oluyor ama hava iyice ısınsın demliğe çay koyucam inip aşağıda içicez çok keyifli olur heee :36:

canım arabanızda var ise ormana yakın bi yere kadar gidin içinde dolaşın gezin hatta piknik yapın :3: süper olur heeee :34:
sonra da arabayı eve bırakın çaybahçesine kadar yürüyün dolaşın

bunu bizde yapıyoruz evimize çok yakın sahilimiz var bazen çantaya çekirdek soda falan atıyorum eşim gülüyor inanılmaz eğlenceli oluyor ama hava iyice ısınsın demliğe çay koyucam inip aşağıda içicez çok keyifli olur heee :36:

Evet çok iyi oluyor,niye gülüyor:1: çok iyi yapıyosun valla sonra gel keyfim gel güzel yürünüyor sahilde evet havaların ısınması lazım oh çayınızıda alın yanınıza zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız :34:

Evet çok iyi oluyor,niye gülüyor:1: çok iyi yapıyosun valla sonra gel keyfim gel güzel yürünüyor sahilde evet havaların ısınması lazım oh çayınızıda alın yanınıza zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız :34:

yürüyüşe gidiyoruz sen soda çekirdek alıyorsun diye gülüyor evet iyice ısınsın onu da yapcaz geçen yaz yeni evli olduğumuz için balayı ramazan derken çok sahile inemedik darısı bu seneye artık :28:

kızlar dayanamadım yeni köpüşümüzün cesurun fotoları :16:

yeruuum onu ben daha minnacık bebişim olmazsa artık bunu evlat edincem:1:

$123.jpg

:1: yok patrondan girdi çıktı yapmasını istiycem. biraz borçlar birikti olmadı 1 yıllık kredi çekicez işte.

Böyle bir talepte bulunabilirsin elbetteki,hazır paran birikmiş sonuçta onay verirse eğer güzel olur kredi çekmeyin ben çok sıkıldım kredilerden yarın öbürgün ne olucağımız belli değil miktar çok fazla değilse tazminatını iste canım:34:

Böyle bir talepte bulunabilirsin elbetteki,hazır paran birikmiş sonuçta onay verirse eğer güzel olur kredi çekmeyin ben çok sıkıldım kredilerden yarın öbürgün ne olucağımız belli değil miktar çok fazla değilse tazminatını iste canım:34:

tzminatım ne kadar tutar bilmiyorum cnm olduğu kadar inşallah verir he yurtdışında şuanda yarına bakıcaz gelirse konuşucam :ssz:
zaten ev kredimiz var bide 2. kredi istemiyorum.

evet çok tatlı pislik.eşimi arayıp duruyorum napıyor diye bide beni sorsan diyo:1:
hele şu fotoya bakın. bizim ufaklıla:1:

evin içinde mi bakıyorsunuz canım bizsimde öyle 3 yaşında rotumuz vardı
ama evlenince eve alamadık malesef ev köpeği değildi ve beni hiç sevmiyordu :54:

Back