- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
Mlsvt özel mesaj alamıyormuşsun ayarlardan bir bak
başın sağolsuın canım, Allah babaanneninde dedeninde mekanını cennet etsin, nur içinde yatsınlar. dün bizimde bi yakınımız vefat etti, çok yaşlıydı zaten 93 yaşındaydı, elden ayaktan düşmeden ölmek isterdi hep dua ederdi, istediği gibi olduğu için çok üzülmedik. namaz kılarken secdede ölmüş, evdeydi biz gittiğimizde bende baktım yüzüne hani derler ya nur inmiş diye, aynen öyleydi. Nur içinde yatsın.
chitlenbikciim doğum günün kutlu olsun, eşinin süpriz yapmış olmasına da çok sevindim, eşinle ve sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu yıllar dilerim.
başın sağolsuın canım, Allah babaanneninde dedeninde mekanını cennet etsin, nur içinde yatsınlar. dün bizimde bi yakınımız vefat etti, çok yaşlıydı zaten 93 yaşındaydı, elden ayaktan düşmeden ölmek isterdi hep dua ederdi, istediği gibi olduğu için çok üzülmedik. namaz kılarken secdede ölmüş, evdeydi biz gittiğimizde bende baktım yüzüne hani derler ya nur inmiş diye, aynen öyleydi. Nur içinde yatsın.
chitlenbikciim doğum günün kutlu olsun, eşinin süpriz yapmış olmasına da çok sevindim, eşinle ve sevdiklerinle birlikte mutlu huzurlu yıllar dilerim.
sniperelit, Allah rahmet etsin inş.
jeloş,
bende de enfeksiyon çıkmıştı gyno max diye bir fitil verdi onunla tedavi oldum 5-6 günde geçti
tavuktan ziyade balık yememi söylemişti, bir de koyu yapraklı sebzeleri bolca tüket dedi
benim doktorum da iyi ama bulundugum yere uzak
hamile kalırsam daha yakın bir yerde doktor bulmam gerek
mlsvt canım senin kayınvalidenler nerde?
evde sadece kaynın mı var
kızlar nerdesiniz neden yazmıyorsunuz:44:
yemek önerileri istemiştim sizden ama :44:
Evet kırmızı et için demedim ben dedi fazlası zararmış zaten tavuk ve balık dedi nasıl yiyceksem bakalım deniycez,
Bence sıkıntı olmaz sende gerekli vitamini alıyosun sonuçta
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var hayırlısıyla yarın kayınvalidemler gelicek yani öyle umuyorum artık
yarına ne yapmalıyım sizce güzel bir menü oluşturmam lazım.
sadece şu anda aklımda çorba olarak domates çorbası
devamında yardımlarınıza ihtiyacım var ne yapabilirim:44:
Çok güzel bunları yapabilir iyi düşünmüşsün hemde pratikevet sebze konusunda çok fazla alıyorum meyve çok tüketmem..artık gülü seven dikene katlanır ne isterse yapacağız..
inşallah sırası ile güzel haberlerini alırız
Sebze çok tüketmek gerekirmiş ben birde hergün yemeğin yanına salata yaparım azda olsa,evet dikenler batcaz ama yapıcak bişey yok
Yazda geliyor sebze ağırlıklı beslenmek lazım
domates çorbası
bezelye
fırında tavuk kanat yada et sote olabilir mantarlı
patates püresi
pilav yada makarna
kırmızıbiber közle meze
patlıcan yap yoğurtlu
hepsi çok ama çok basitt
bide hazır kekten tiramisu yap
ayrıca artık face giremiyorum bitek ahsende msnim var isteyen var ise ekleyebiliriz birbirimizi.. :)
merhaba kızlaaarrrr
yeni haftamız güzel huzurlu romantik geçsin inş.
bende bugün neredeyse öğleye kadar yatağımda keyif yaptım
haftalardır çok erken kalkıyordum dinledim şükür..
chitlenbikim doğum günün kutlu olsun cnm kocacığın ne güzel süpriz yapmış öyle
sniperelitim başınız saolsun mekanları cennet olsun
jelom iyi bi doktora denk gelmenize çok sevindim hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz birde yaptırdığın bütün bu kontrollerin ücreti ne kadar tuttu.
yorgunpenguenim ne güzel haftasonunu dinlenerek geçirmişsin.
landflovesim başınız saolsun rabbim herkese böyle güzel sonlar nasip etsin.
mlvst canım izmir köfte-pilav-patlıcan közleme birde sütlü bi tatlı yapıver tavuk göğsü mesela
kızlar size bir sıkıtımızı anlatacağım.biz kocamla pazar günlerini organize edemediğimiz için her pazar kavga ediyoruz her pazar kayınvalidemler mutlaka bizi görmek istiyolar ya kahvaltıya ya akşam yemeğine oraya gidiyoruz mutlaka.ben kocamdan güzel bi plan yapsın diye bekliyorum meğerse o da benden bekliyormuş benim istediğim yerlere gitmek istiyormuş dün konuşunca ortaya çıktı tabii bunlar.haftaya planı ben yapacakmışım sizce ne yapalım neler önerirsiniz kocacımla mutlu bıcır bıcır bi pazar geçirmek istiyorum
Çok güzel bunları yapabilir iyi düşünmüşsün hemde pratik
speedycim jelooucm önerileriniz için teşekkürler hemen yazdım bir kağıda.
ne zamandır közlenmiş biber istiyordu canım bak iyi hatırlattın speedycim
merhaba kızlaaarrrr
kızlar size bir sıkıtımızı anlatacağım.biz kocamla pazar günlerini organize edemediğimiz için her pazar kavga ediyoruz her pazar kayınvalidemler mutlaka bizi görmek istiyolar ya kahvaltıya ya akşam yemeğine oraya gidiyoruz mutlaka.ben kocamdan güzel bi plan yapsın diye bekliyorum meğerse o da benden bekliyormuş benim istediğim yerlere gitmek istiyormuş dün konuşunca ortaya çıktı tabii bunlar.haftaya planı ben yapacakmışım sizce ne yapalım neler önerirsiniz kocacımla mutlu bıcır bıcır bi pazar geçirmek istiyorum
merhaba kızlaaarrrr
yeni haftamız güzel huzurlu romantik geçsin inş.
bende bugün neredeyse öğleye kadar yatağımda keyif yaptım
haftalardır çok erken kalkıyordum dinledim şükür..
chitlenbikim doğum günün kutlu olsun cnm kocacığın ne güzel süpriz yapmış öyle
sniperelitim başınız saolsun mekanları cennet olsun
jelom iyi bi doktora denk gelmenize çok sevindim hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz birde yaptırdığın bütün bu kontrollerin ücreti ne kadar tuttu.
yorgunpenguenim ne güzel haftasonunu dinlenerek geçirmişsin.
landflovesim başınız saolsun rabbim herkese böyle güzel sonlar nasip etsin.
mlvst canım izmir köfte-pilav-patlıcan közleme birde sütlü bi tatlı yapıver tavuk göğsü mesela
Keyif günü bugün ne güzel uyumuşsun ben bütün hafta bekliyorum haftasonu uyuycam diye geliyor ama iki gündede erkenden zıplıyorum
Muayne için 82Tl Sgk çalışan birde smear testine 71Tl verdik canım toplamda 153Tl verdik çıktık
İlk önce sabah kahvaltıyı dışarıda organize et isterseniz sarıyer bebek taraflarında çok güzel kahvaltılık mekanlar var güne oralarda başlayın derim,internetten araştır sen,
Sonra biraz istanbul turu yapabilirsiniz sultanahmet tarafları olabilir merak ettiğin yerler varsa bir liste çıkar netten araştır bir günde ne kadar yere gidebiliriz diye buna göre organize et kendiniTavsiyem spor ayakkabılarla olması
HEPSİ canımın istedikleri diyeblirim
sirkeli de yapabilirsin oda güzel olur
merhaba cnaım ;
bu pazar birlikte dışarda kahvaltı ayarla sonra sahilde yürüyüş yapın sonra da bi cafede oturun shbet edin
bizim her haftasonumuz c.tesi ve pazar dışarda geçiyor 10 aydır. temizliğimi cumadan yaparım haftasonu kahvaltıdan sonra atarız kendimizi sokaklara.
annelere falan genelde haftaiçi gideriz haftasonu ancak özel bişey olacak öylehangi şehirde olduğunu bilmediğim için isim vermeden yazdım.
bu pazar biz mesela ; sabah erken kalktık k.çamlıcaya gittik kocamın maçı vardı 12:30'da 3 falandı eve geldik orada oyalandık azcık maç falan izledik
sonra taksime otobüs ile bambide yemek yedik oradan maçkaya yürüdük doğa ile resmen içiçe yürüyüş yaptık kabataştan tramvaya bindik tophaneye akşamda evde film izledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?