2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hani derler ya Allah ölümün bile hayırlısını versin diye, öyle olmuş,başınız sağolsun canım.. Allah rahmet eylesin..

sniperelit başınız sağolsun canım Mekanı cennet olsun. Allah sabır versin size.

Landfloves canım ne hayırlı bi ölümdür o ya. NE kadar güzel bi şekilde ölmüş Allah bize de nasip etsin işallah böyle hayırlı ölümler.

Başın sağolsun tatlım Allah rahmet eylesin. Eşimin dedeside yıllar önce secdede vefat etmiş.

Son düzenleme:
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var hayırlısıyla yarın kayınvalidemler gelicek yani öyle umuyorum artık

yarına ne yapmalıyım sizce güzel bir menü oluşturmam lazım.
sadece şu anda aklımda çorba olarak domates çorbası
devamında yardımlarınıza ihtiyacım var ne yapabilirim:44:

sniperelit, Allah rahmet etsin inş.

jeloş,
bende de enfeksiyon çıkmıştı gyno max diye bir fitil verdi onunla tedavi oldum 5-6 günde geçti
tavuktan ziyade balık yememi söylemişti, bir de koyu yapraklı sebzeleri bolca tüket dedi
benim doktorum da iyi ama bulundugum yere uzak
hamile kalırsam daha yakın bir yerde doktor bulmam gerek

Sendedemi vardı doktor genelde olur kadınlarda dedi zaten,bana antibiyotik verdi bitince fitile başlıycam,evet balık özellikle üstüne basa basa dedi,koyu yapraklı sebzeleri tüketirsek folik asit takviyesine gerek yokmuş zaten bende bolca tüketiyorum, benim gittiğim hastanede yakın sayılmaz ama iyi olduğu sürece giderim sanırım.
Sende hamile kalırsan iyice araştır öyle git yakın mesafe hastane'ye.Hayırlısı olsun bakalım

mlsvt canım senin kayınvalidenler nerde?
evde sadece kaynın mı var

3 hafta olucak hala evime geçemedim artık taşınmış gibiyim buraya
tatlım bizimkiler samsun dalar ilk başta kafa dağıtmak için gitmişlerdi cenaze sonrası sonra kayınpederim rahat duramadı orda bir kaç iş durumlarına girdi.
evet tatlım eşim, ben ve kaynım varız evde.

Evet kırmızı et için demedim ben dedi fazlası zararmış zaten tavuk ve balık dedi nasıl yiyceksem bakalım deniycez,
Bence sıkıntı olmaz sende gerekli vitamini alıyosun sonuçta

evet sebze konusunda çok fazla alıyorum meyve çok tüketmem.. artık gülü seven dikene katlanır ne isterse yapacağız..
inşallah sırası ile güzel haberlerini alırız

domates çorbası
bezelye
fırında tavuk kanat yada et sote olabilir mantarlı
patates püresi
pilav yada makarna
kırmızıbiber közle meze
patlıcan yap yoğurtlu

hepsi çok ama çok basitt

bide hazır kekten tiramisu yap

ayrıca artık face giremiyorum bitek ahsende msnim var isteyen var ise ekleyebiliriz birbirimizi.. :)

Son düzenleme:
Çok güzel bunları yapabilir iyi düşünmüşsün hemde pratik

speedycim jelooucm önerileriniz için teşekkürler hemen yazdım bir kağıda.
ne zamandır közlenmiş biber istiyordu canım bak iyi hatırlattın speedycim

merhaba kızlaaarrrr

yeni haftamız güzel huzurlu romantik geçsin inş.

bende bugün neredeyse öğleye kadar yatağımda keyif yaptım

haftalardır çok erken kalkıyordum dinledim şükür..

chitlenbikim doğum günün kutlu olsun cnm kocacığın ne güzel süpriz yapmış öyle

sniperelitim başınız saolsun mekanları cennet olsun

jelom iyi bi doktora denk gelmenize çok sevindim hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz birde yaptırdığın bütün bu kontrollerin ücreti ne kadar tuttu.

yorgunpenguenim ne güzel haftasonunu dinlenerek geçirmişsin.

landflovesim başınız saolsun rabbim herkese böyle güzel sonlar nasip etsin.

mlvst canım izmir köfte-pilav-patlıcan közleme birde sütlü bi tatlı yapıver tavuk göğsü mesela

kızlar size bir sıkıtımızı anlatacağım.biz kocamla pazar günlerini organize edemediğimiz için her pazar kavga ediyoruz her pazar kayınvalidemler mutlaka bizi görmek istiyolar ya kahvaltıya ya akşam yemeğine oraya gidiyoruz mutlaka.ben kocamdan güzel bi plan yapsın diye bekliyorum meğerse o da benden bekliyormuş benim istediğim yerlere gitmek istiyormuş dün konuşunca ortaya çıktı tabii bunlar.haftaya planı ben yapacakmışım sizce ne yapalım neler önerirsiniz kocacımla mutlu bıcır bıcır bi pazar geçirmek istiyorum

Keyif günü bugün ne güzel uyumuşsun ben bütün hafta bekliyorum haftasonu uyuycam diye geliyor ama iki gündede erkenden zıplıyorum
Muayne için 82Tl Sgk çalışan birde smear testine 71Tl verdik canım toplamda 153Tl verdik çıktık
İlk önce sabah kahvaltıyı dışarıda organize et isterseniz sarıyer bebek taraflarında çok güzel kahvaltılık mekanlar var güne oralarda başlayın derim,internetten araştır sen,
Sonra biraz istanbul turu yapabilirsiniz sultanahmet tarafları olabilir merak ettiğin yerler varsa bir liste çıkar netten araştır bir günde ne kadar yere gidebiliriz diye buna göre organize et kendiniTavsiyem spor ayakkabılarla olması

Çok güzel bunları yapabilir iyi düşünmüşsün hemde pratik

HEPSİ canımın istedikleri diyeblirim

speedycim jelooucm önerileriniz için teşekkürler hemen yazdım bir kağıda.
ne zamandır közlenmiş biber istiyordu canım bak iyi hatırlattın speedycim

sirkeli de yapabilirsin oda güzel olur

merhaba cnaım ;

bu pazar birlikte dışarda kahvaltı ayarla sonra sahilde yürüyüş yapın sonra da bi cafede oturun shbet edin
bizim her haftasonumuz c.tesi ve pazar dışarda geçiyor 10 aydır. temizliğimi cumadan yaparım haftasonu kahvaltıdan sonra atarız kendimizi sokaklara.
annelere falan genelde haftaiçi gideriz haftasonu ancak özel bişey olacak öyle hangi şehirde olduğunu bilmediğim için isim vermeden yazdım.

bu pazar biz mesela ; sabah erken kalktık k.çamlıcaya gittik kocamın maçı vardı 12:30'da 3 falandı eve geldik orada oyalandık azcık maç falan izledik
sonra taksime otobüs ile bambide yemek yedik oradan maçkaya yürüdük doğa ile resmen içiçe yürüyüş yaptık kabataştan tramvaya bindik tophaneye akşamda evde film izledik

o stresler bizdede çok tatlım boşver. benim eşiminde işi gereği haftasonları yoğun oluyor bende o zaman anneme gitmek istiyorum kadın anca o zaman izinli derken haftasonları öyle akraba ziyaretleriyle geçiyor. haftaiçi gezelim diyoruz ohh şanslıyız boş heryer ama ondada aynıı sizdeki gibi ne yapıcaz ne edicez derken oturup kalıyoruz evde. hala düşün beni güzel bir yere kahvaltıya götürücekti 2 haftayı geçti.
he evet çıkıyormuyuz arada evet ama kuzenler gelince oda
bugünde aynı muhabbeti yaptık eşimin işyerine kuzenimdeki köpek geldi dün artık biz sahiplendik dedim gezdirelim onu sahilde he he bakarız gezdiririz dedi he tamam anlaşıldı çıkmaz ayın son perşenbesi tamam dedim

Son düzenleme:

valla bende hafta sonu erkenden uyanıyorum bugün telefonu da kapattım ve 10 a kadar uyuyabildim şükür

bende buradaki özel hastanelerden birine gitmek istiyorum bakalım.artık kontrollere başlamak lazım malum kadın olmak zor hastalıklar çok yaygın.medical park aklıma yattı forumlardan iyi bi doktor ismi aldım bakalım bi gider bakalım bebiş olacak olursa beğenirsem devam ederim.sizler böyle hazırlıklar yapınca benim de içim kıpır kıpır oluyo.

canım antalyadayım ah istanbulda olsak nerelere nerelere giderdik ama burda pek bi yer yok hep aynı yerler ama karar verdim antalyada dağcılık ve spor kulübünün bi yürüyüş etkinliğine kayıt yaptırayım diyorum.

ya öyle özeniyorum ki böyle çiftlere benim kocam yürümeyi çok sevmiyo arabayla gezecek bi yere oturup yemek yiyecek ve gezmemiz bitecek artık sıkıldım benim annemle babam pazar sabah güneşin doğuşuyla çıkarlar evden orman yürüyüşü yaparlar kahvaltı yaparlar başbaşa ormanda ya da parkta sonra pazar market işlerini görürler yemek yerler akşamda çay bahçesinde çay keyfi yaparlar.ben böyle alışınca eşimin 12 ye kadar yatması deli ediyor beni alışamdım hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…