- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
kızlaaarr günaydınn
çok mutluyumm bugünnbenim süprizz yapamayan kocacımm dün gece tam 12 de süprizz yaptı bana tam yatağımıza yattık ben bi lavobaya gideyim diye kalktı kapıyı kapattı 5 dk sonra bi geldi elinde mumlu fişekli pasta iyiki doğdun aşkım diye içeri girdi ben şok oldum sonra arkasından hediyesini verdi çok mutlu oldumm canım benmm yaa
Ne kadar güzel güne başlamışsın böyle Doğum günün kutlu olsun
Bak gördünmü sürpriz yapabiliyormuş,Nice senelere canım
kızlaaarr günaydınn
çok mutluyumm bugünnbenim süprizz yapamayan kocacımm dün gece tam 12 de süprizz yaptı bana tam yatağımıza yattık ben bi lavobaya gideyim diye kalktı kapıyı kapattı 5 dk sonra bi geldi elinde mumlu fişekli pasta iyiki doğdun aşkım diye içeri girdi ben şok oldum sonra arkasından hediyesini verdi çok mutlu oldumm canım benmm yaa
Teşekkürler canım evet ya ben hep aklımdan geçiriyodum nasıl bişi yapar ama yok ya yapmaz diye beklemediğim anda yaptı
Dur bakalım akşama neler olucakİşte hiç beklemediğimiz anda güzel sürprizler yapıyorlar bugün çok güzel geçsin senin için mutlu mutlu musmutlu
kızlaaarr günaydınn
Günaydın arkadaşlar. İyi haftalar herkesee..
Canım ne güzel bi sürpriz olmş güne ve haftaya süper başlamışsın maşallah. Doğum günün kutlu olsun.. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Yeni yaşında sağlıklı, hayırlı bi bebiş gelsin işallah..
Kızlar cumartesi doktora gidiceğimi söylemiştim,gittik eşimle genel muayne oldum smear testi yapıldı ultrasonda baktı doktor sürpriz bişey varmı diye ben yok dedim ama yinede emin olalım dedi sürpriz yokmuş demiştimYumurtalıkları falan gösterdi bişeye benzetemedim ama olsun gördüm enfeksiyon var dedi ama önemsenicek bişey değil bazı ilaçlar yazıcam kullanman için dedi,ultrason bitti hemşirelere boyumu kilomu almalarını söyledi çok tatlı iki hemşiresi vardı,sonra doktorun yanına geri döndük eşimle biraz sohbet etmişler ben gelene kadar beslenmemi sordu gayet uygun beslendiğimi yanlız daha fazla yeşillik yememi tavsiye etti,folik asit falan yazıcakmısınız dedim hayır gerekli görmüyorum zaten gerekli yeşilliklerden vitaminlerini alıyorsun gereksiz ilaç yüklemesi yapmıyalım sana dedi,1 saate yakın tuttu bizi çok hoş sohbet gayet bilinçli bir doktor,verdiği ilaçların kullanımı bittiğinde bize 2 ay deneme süresi verdi bir bakalım dedi gebelik hemen öyle oluşucak bişey değil dedi sağlıklı ve planlı gebelik düşündüğümüz içinde bilinçli insanlara bayılıyorum dedi,herşeyi tek tek izah etti hamileliğin ilk evrelerinden bahsetti her söylenene kulak asmamamızı ve gördüğü kadarı ile stresli bir çift değilmişiz,stres panik kuruntu takıntı olmuycak hayatınızda ne olursa olsun kafanızda olmadı olmuycakmı acaba diye düşünmeyin kendinizi rahat bırakın görev olarak görüp birlikte olmayın dedi,2 ay deneme süresinde gebelik oluşmaz ise tekrar gelin bir bakalım dedi, doktoru çok sevdik biz
Kızlar cumartesi doktora gidiceğimi söylemiştim,gittik eşimle genel muayne oldum smear testi yapıldı ultrasonda baktı doktor sürpriz bişey varmı diye ben yok dedim ama yinede emin olalım dedi sürpriz yokmuş demiştimYumurtalıkları falan gösterdi bişeye benzetemedim ama olsun gördüm enfeksiyon var dedi ama önemsenicek bişey değil bazı ilaçlar yazıcam kullanman için dedi,ultrason bitti hemşirelere boyumu kilomu almalarını söyledi çok tatlı iki hemşiresi vardı,sonra doktorun yanına geri döndük eşimle biraz sohbet etmişler ben gelene kadar beslenmemi sordu gayet uygun beslendiğimi yanlız daha fazla yeşillik yememi tavsiye etti,folik asit falan yazıcakmısınız dedim hayır gerekli görmüyorum zaten gerekli yeşilliklerden vitaminlerini alıyorsun gereksiz ilaç yüklemesi yapmıyalım sana dedi,1 saate yakın tuttu bizi çok hoş sohbet gayet bilinçli bir doktor,verdiği ilaçların kullanımı bittiğinde bize 2 ay deneme süresi verdi bir bakalım dedi gebelik hemen öyle oluşucak bişey değil dedi sağlıklı ve planlı gebelik düşündüğümüz içinde bilinçli insanlara bayılıyorum dedi,herşeyi tek tek izah etti hamileliğin ilk evrelerinden bahsetti her söylenene kulak asmamamızı ve gördüğü kadarı ile stresli bir çift değilmişiz,stres panik kuruntu takıntı olmuycak hayatınızda ne olursa olsun kafanızda olmadı olmuycakmı acaba diye düşünmeyin kendinizi rahat bırakın görev olarak görüp birlikte olmayın dedi,2 ay deneme süresinde gebelik oluşmaz ise tekrar gelin bir bakalım dedi, doktoru çok sevdik biz
kızlar biliyor musunuz 3 hafta önce babaannem ölmüştü bugünde dedem öldü hala inanamıyorum çok garip bi durumdayım...
bende seni bekliyordum canım
eşin güzel bir dr bulmuş demek ki hadi hayırlısı yumurtalıkların herşey normale döndü demek. verdiği ilaçlar ne için peki ?
bide et yemiyorum diyince bişey dedi mi ?
İyi doktora rastlamana sevindim canım, anlattıklarından içini rahatlattığı çok belli.. İnşallah yakında bebiş haberini bekliyoruz
Haftasonu arkadaşa gittim geç oldu eve dönmem dünde misafir vardı yazamadım,
Yumurtalıklar iyi durumda sadece biraz enfeksiyon var dedi korkulucak bişey değilmiş bir çok kadında olabilirmiş,antibiyotik ve fitil verdi geçicek dedi yani bu ilaçlarla içeriyi güzelce tazikli suyla yıkıycaz gibi düşün dedi bebek öncesi genel temizlikmiş
Et yemediğimi söyledim sebzeyi çok tükettiğim için çok iyi ama bunda anlaşamayız dedi,et yemiyosun peki parça et tüketimi yapma ama eti düdüklüde pişirin sonra rondo'da geçirin özellikle çorbalara koyun yemeklerede olur dedi,eşim hemen atladı ben yaparım bu söylediklerinizi ama yemez dedi,doktorda bebek yapmak istiyorsan anne olmak istiyorsan yerken şöyle düşün bu bebeğim için onun sağlıklı gelişmesi için diye ye dedi.Bazı şeylere katlanmak zorunda olduğumu en başta et yemeye alışmam gerektiğini söyledi özellikle balık tavuk gibi olanlar,
jelocumm hadi hayırlısı olsun sevindim doktorunuzun iyi olmasına için rahatlamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?