2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlar. bugün kimse gelmez pazar günü herkes evinde keyif yapıyordur kocişleriyle

bizde dün akşam ananemlere geçtik annemlerde oraya geldi hep birlikte orda görüşmüş olduk. ama dün akşam yol öldürdü bizi 15 dk yolu 2 saate yakın bir sürede dönebildik bunun üzerine bide benzinin bitme olasılığı da vardı eşim üşendi yakından almaya yol açıktır diye iyice gerildik bitse kalsak arabada itilmez, yerinden oynatamayız anayolun ortası baya gerildik yani 1 di eve girebildik.
he üzerine kapıdada kaldık kaynım öyle bir uyumuşki ne cama atılan taş,kapı zili, nede telefonla uyandırabildik.korkmaya başlamıştık tam birşeymi oldu diye.
gidişi pek farklı değildi ama kocacımla yemeğe çıktık oyalandık biraz anlamadık.

yani anlıcağınız akşam baya gerildik yollarda perişan olduk. biraz öncede diyorum akşam şuraya gidelim dalgamı geçiyorsun benle diyor

kızlaaarr günaydınn
çok mutluyumm bugünn benim süprizz yapamayan kocacımm dün gece tam 12 de süprizz yaptı bana tam yatağımıza yattık ben bi lavobaya gideyim diye kalktı kapıyı kapattı 5 dk sonra bi geldi elinde mumlu fişekli pasta iyiki doğdun aşkım diye içeri girdi ben şok oldum sonra arkasından hediyesini verdi çok mutlu oldumm canım benmm yaa

Ne kadar güzel güne başlamışsın böyle Doğum günün kutlu olsun
Bak gördünmü sürpriz yapabiliyormuş, Nice senelere canım

ayyy ne kadar güzel...
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm..
Doğum gününde kutlu olsun ...

Günaydın arkadaşlar. İyi haftalar herkesee..

Canım ne güzel bi sürpriz olmş güne ve haftaya süper başlamışsın maşallah. Doğum günün kutlu olsun.. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Yeni yaşında sağlıklı, hayırlı bi bebiş gelsin işallah..

Kızlar cumartesi doktora gidiceğimi söylemiştim,gittik eşimle genel muayne oldum smear testi yapıldı ultrasonda baktı doktor sürpriz bişey varmı diye ben yok dedim ama yinede emin olalım dedi sürpriz yokmuş demiştim Yumurtalıkları falan gösterdi bişeye benzetemedim ama olsun gördüm enfeksiyon var dedi ama önemsenicek bişey değil bazı ilaçlar yazıcam kullanman için dedi,ultrason bitti hemşirelere boyumu kilomu almalarını söyledi çok tatlı iki hemşiresi vardı,sonra doktorun yanına geri döndük eşimle biraz sohbet etmişler ben gelene kadar beslenmemi sordu gayet uygun beslendiğimi yanlız daha fazla yeşillik yememi tavsiye etti,folik asit falan yazıcakmısınız dedim hayır gerekli görmüyorum zaten gerekli yeşilliklerden vitaminlerini alıyorsun gereksiz ilaç yüklemesi yapmıyalım sana dedi,1 saate yakın tuttu bizi çok hoş sohbet gayet bilinçli bir doktor,verdiği ilaçların kullanımı bittiğinde bize 2 ay deneme süresi verdi bir bakalım dedi gebelik hemen öyle oluşucak bişey değil dedi sağlıklı ve planlı gebelik düşündüğümüz içinde bilinçli insanlara bayılıyorum dedi,herşeyi tek tek izah etti hamileliğin ilk evrelerinden bahsetti her söylenene kulak asmamamızı ve gördüğü kadarı ile stresli bir çift değilmişiz,stres panik kuruntu takıntı olmuycak hayatınızda ne olursa olsun kafanızda olmadı olmuycakmı acaba diye düşünmeyin kendinizi rahat bırakın görev olarak görüp birlikte olmayın dedi,2 ay deneme süresinde gebelik oluşmaz ise tekrar gelin bir bakalım dedi, doktoru çok sevdik biz

aminn canım hayırlısıyla inş..

bende seni bekliyordum canım
eşin güzel bir dr bulmuş demek ki hadi hayırlısı yumurtalıkların herşey normale döndü demek. verdiği ilaçlar ne için peki ?
bide et yemiyorum diyince bişey dedi mi ?

İyi doktora rastlamana sevindim canım, anlattıklarından içini rahatlattığı çok belli.. İnşallah yakında bebiş haberini bekliyoruz

bende seni bekliyordum canım
eşin güzel bir dr bulmuş demek ki hadi hayırlısı yumurtalıkların herşey normale döndü demek. verdiği ilaçlar ne için peki ?
bide et yemiyorum diyince bişey dedi mi ?

Haftasonu arkadaşa gittim geç oldu eve dönmem dünde misafir vardı yazamadım,
Yumurtalıklar iyi durumda sadece biraz enfeksiyon var dedi korkulucak bişey değilmiş bir çok kadında olabilirmiş,antibiyotik ve fitil verdi geçicek dedi yani bu ilaçlarla içeriyi güzelce tazikli suyla yıkıycaz gibi düşün dedi bebek öncesi genel temizlikmiş
Et yemediğimi söyledim sebzeyi çok tükettiğim için çok iyi ama bunda anlaşamayız dedi,et yemiyosun peki parça et tüketimi yapma ama eti düdüklüde pişirin sonra rondo'da geçirin özellikle çorbalara koyun yemeklerede olur dedi,eşim hemen atladı ben yaparım bu söylediklerinizi ama yemez dedi,doktorda bebek yapmak istiyorsan anne olmak istiyorsan yerken şöyle düşün bu bebeğim için onun sağlıklı gelişmesi için diye ye dedi.Bazı şeylere katlanmak zorunda olduğumu en başta et yemeye alışmam gerektiğini söyledi özellikle balık tavuk gibi olanlar,

İyi doktora rastlamana sevindim canım, anlattıklarından içini rahatlattığı çok belli.. İnşallah yakında bebiş haberini bekliyoruz

Evet içim çok rahatladı gittiğim doktor doçent çıktı fazla ilgilenmez diye düşünmüştüm ama çok ilgili bir doktor,inşallah canım bakalım kısmet

BU HABER benim için kötü oldu kırmızı etin hiç bir türlüsünü yiyemiyorum :26:
neyse dr gittiğimde bakalım bana neler söyleyecek inşallah 2 ay içinde hemen hamile kalırsın canım.
bi arkadaşım dr gittiğinde 6 ay boyunca ilaç kullanmak zorunda olduğunu söylemişti. ondan sonra çalışmalara başlarsınız demişti.
neyseki sizin için öyle bişey dememiş

kızlar günaydınnn
chiitlenbik, doğum günün kutlu olsun canım eşin ne güzel süpriz yapmış öyle
jeloo1981, doktor kontrolünün iyi geçmesine sevindim bir problemde yokmuş ohh artık heycanla bizde bekliyoruz

eşimde sabah uyandı çok güzel rüya gördüm dedi, hayırdır dedim. 2 tane erkek bebek doğurmuşum ohh dedim maşallah sıralamışım demek diye dalga geçtim. geçen günde teyzem görmüş rüyasında hamile olduğumu, pek umutlu değilim kasmıyorum diyorum ama böyle şeylerle karşılaşıncada umutlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…