• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayy ama en özel günlerimizi o şekilde geçirmek kötü ya
geciktirici hap falan kullansam onlar da kesin çözüm olmuyo

valla geciktirici başka problemlere yol açar diye dedim.çünkü sınav günüme denk geliyodu.benim migren var saolsun adet günlerinde bi başağrısı tutar iğnelik eder beni.sınav günü için gittim sağlık ocağına yazdırcaktım doktor sordu ne için kullancan.sınavda başımın ağrımaması lazım,o yüzden adetim geciksin istiyorum dedim.bu hapı kullandığın için ağrıcak dedi.bu kez bir gün de deil kaç gün kullanılıyosa artık.aman kalsın dedim.ağrımıca varsa da ağrıcak.belki şişlik de olur karında ne bilim.ama en azından 3.günününe denk gelirse düğünün daha rahat edersin

Engelleme değilde,ben kullandım,yumurtalık kisti için.

Mesela 21 gün kullanıyorsun,benim 26. gün mutlaka reglim başlıyordu.Buna göre ayarlayabilirsin.
Bir keresinde nasıl yaptıysam artık,5 tane kala bırakmışım,regl olunca o 5 taneyide içmiştim,10. gün tekrar regl oldum.Şoka girdim bu neyin nesi diye.Ve işte o zaman öğrenmiş oldum regli nasıl etkilediğini :))

hmmm ilginçmiş canikom
ilk kez duydum.
doğum kontol hapları Direkt hormonlarla ilgili olduğu için hormonların hareketlerini de etkilemesi doğal aslında

Doğru aslında modelim belli nasılsa,
en zoru modelin seçimi değilmi zatenn

o kadar sabırsızlanıyorum ki biran önce olsun istiyorum,

bence de
sen seçimini yapmışsın en zoru bu.
gelinlik için hazırladığınz bütçe de durduğu yerde durur
hem henüz yaz sezonu açılmadı, çok farklı tasarımlarla karşılaşabilrsin, fikrin değişebilir
sonra pişman olmazsın, içine siner iyice:34:

benimde hesaplarıma göre düğüne yada balayına dek gelmiyor ama belli mi olur :26: son aylar iyice stresli olacaz, ben stresli olduğum zamanlar günleri şaşabiliyor...

benimkinin maşallahı var olacağı gün bellidr:))şaşmaz.antibiyotik kullandığımda sorun olabiliyodu yanlış hatırlamıyosam

valla geciktirici başka problemlere yol açar diye dedim.çünkü sınav günüme denk geliyodu.benim migren var saolsun adet günlerinde bi başağrısı tutar iğnelik eder beni.sınav günü için gittim sağlık ocağına yazdırcaktım doktor sordu ne için kullancan.sınavda başımın ağrımaması lazım,o yüzden adetim geciksin istiyorum dedim.bu hapı kullandığın için ağrıcak dedi.bu kez bir gün de deil kaç gün kullanılıyosa artık.aman kalsın dedim.ağrımıca varsa da ağrıcak.belki şişlik de olur karında ne bilim.ama en azından 3.günününe denk gelirse düğünün daha rahat edersin

evet haklısın
offf hayırlısı olsun, belki benim de dengem değişir de o güne denk gelmez:97:

Kızlar balayı için nereleri düşünüyorsunuz

herkes farklı yerlere rezervasyon yaptırdı
biz henüz bir hareket etmedik balayı için
tesettürlü olduğum için her yer uygun olmuyo
araştırmadayız:97:
ağva falan olabilir belki

Geciktirici kullanıldığı zaman adet düzeni bozuluyor diye duydum bende.O yüzden kullanmak istemem ben her ne olursa olsun...

Kızlar balayı için nereleri düşünüyorsunuz

Aaaahh ahh,turizmciyim aslında ama hiç sevmiyorum bölümümü.Acentada çalışıyor olsaydım hem kendimi hem sizleri gönderirdim en güzel ve uygun yerlere :))

benimkinin maşallahı var olacağı gün bellidr:))şaşmaz.antibiyotik kullandığımda sorun olabiliyodu yanlış hatırlamıyosam

Bende dişim yüzünden kullanıyorum antibiyotik.Hiç beklemiyordum bugün :))

Geciktirici kullanıldığı zaman adet düzeni bozuluyor diye duydum bende.O yüzden kullanmak istemem ben her ne olursa olsun...

hiç bi durumda kullanmayı düşünmüyorum, sağlık durumu çıkmadıkça tabii

Aaaahh ahh,turizmciyim aslında ama hiç sevmiyorum bölümümü.Acentada çalışıyor olsaydım hem kendimi hem sizleri gönderirdim en güzel ve uygun yerlere :))

Ahh canım benim, göndermiş kadar oldunn

:nazar:Maşallahım var regl sancısı dışında ağrı çekmiyorumm

ben reglde de ağrı çekmiyorum ama çok ciddi strestler yaşıyorum
herşeye sinirleniyorum, duygusallığm tavan yapıyo, uykumu alamıyorum vs

aa kolaysa kendi uzatsın ayol, pat diye uzayıvermiyo ki:19:
:52::52::52:

kuaföre gidiyorum desem niye napcan ki diye sorar aklı çıkar kestircem saçımı diye.ben böyle görmedim ömrümde bu kadar mı sever insan uzun saçı:))ben de ona diyorum saçları kıvırcık az uzasın hemen kestirme,ama nerdeee asker tıraşı gibi yaptırır.haklısın yani kolaysa kendi uzatsın

kuaföre gidiyorum desem niye napcan ki diye sorar aklı çıkar kestircem saçımı diye.ben böyle görmedim ömrümde bu kadar mı sever insan uzun saçı:))ben de ona diyorum saçları kıvırcık az uzasın hemen kestirme,ama nerdeee asker tıraşı gibi yaptırır.haklısın yani kolaysa kendi uzatsın

:27::27::27::27:

:nazar:Maşallahım var regl sancısı dışında ağrı çekmiyorumm

Maşallah Maşallah :nazar:

Sana da Maşallah canım :nazar:
Dua et o sıkıntılara ek olarak ağrı çekmiyorsun.Benim çok beter valla.1 hafta öncesinden stresim başlar,regl zamanlarımda da bütün planlarım altüst olur,o da zaten hep en güzel planlarımın olduğu zamanlara denk gelir.
Örneğin yarın...

o duygusallığı bana sor!
4 gündür canımı göremiyorum dün msn de kamera açtım başladım ben ağlaamayaa nasıl ağlıyorum var ya regl ya, canımda bişi oldu sandı özlediğim için ağladımdda diyemiyorum, yaa kızlar daha askere gitmedi benim ki ben napıcam

eftelya:

o zaman düğünden önce antibiyotik kullanırsak dengeler değişebilir.zaten düğün tarihini az bi arayla sıyırıyodu:52:

o duygusallığı bana sor!
4 gündür canımı göremiyorum dün msn de kamera açtım başladım ben ağlaamayaa nasıl ağlıyorum var ya regl ya, canımda bişi oldu sandı özlediğim için ağladımdda diyemiyorum, yaa kızlar daha askere gitmedi benim ki ben napıcam

oyy kıyamam canım benim
Rabbim bi kolaylığını verir üzülme
Güzel şeyler düşün, bugünler çok değerli:34:

o duygusallığı bana sor!

Ne zaman gidecek askere?

eftelya:

o zaman düğünden önce antibiyotik kullanırsak dengeler değişebilir.zaten düğün tarihini az bi arayla sıyırıyodu:52:

Seninki de ters tepip daha sonra olmasın :))

o duygusallığı bana sor!

kısa dönem olsa bari.ünv mezunuysa kısa dönem olur inş.benimki kısa dönem yaptı tabi beklemek zor oluyor.ama gelince 5 ay geçti be vay canına dedik.geçiyor yani bi şekilde

ayy eğer benimde kına düğün balayı zamanına dek gelirse çok kötü olur... bende çok duygusal oluyorum o sıralar, herşeyden güceniyorum kızıyorum, bütün kavgalarımız sadece benim regl dönemlerimde oluyor zaten.. balayımızda rezil olur :110:

Back