Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa seni unutur muyuz?
sen geceleri pek uyumuyosun sanırım
gecelerin kadını
kızlar biliyo musunuz
benim reglim ya düğün haftası ya da balayı haftasına denk gelecek sanırm
napıcam ya
Aynen öyleyim valla.Erken yatmak batıyor bana :))
Gece Kuşu diyorlar zaten bana genelde :))
En iyi çözüm doğum kontrol hapı sanırım.Bi taşla iki kuş :))
yıkadım canikom da her gün mü yapcaz ya ben o kısmı atlamışım.sinameki suyuyla yaptım ben tek.gürlüğe güçlenmeye ihtiyacım yok o yüzden bemiks mi ne ondan kullanmadım.zaten saçım yeteri kadar çok:))inş uzar.zaten uzun saçlıyım belime kadar olsun istiyorum
bence uykunu düzene sok canım
insanın hem fiziksel hem ruhsal sağlıı için gece uykusu çok önemli
tabi ben de pek kıymetini bilmiyorum gece uykusunun ama çok şükür şu sıralar eskisinden daha iyiym
doğum kontrol hapı regli engelliyo mu?
Önümüzdeki hafta sonu canımla gelinlik ve beyaz eşya bakmaya gidicez,
Gelinlik modelime karar verdim diktiricez, bulunduğum şehirde değil ama,
şimdi kafama takılan 4 ay kala erkenmi 2 kilo vermek istiyorum belim ip ince olsun istiyorum , 2 ay kala gelinlik için ölçüsü versem diyorum sizler ne durumdasınız gelinlikte
kızlar biliyo musunuz
benim reglim ya düğün haftası ya da balayı haftasına denk gelecek sanırm
napıcam ya
ben de yaptım o hesabı:))sorun yok
bence olması gereken zamanda olsun.kendi haline bırak.
hergün değil haftada bir defa sanırım... yada eğer zararı yoksa ve zamanın varsa haftada bir kaç defa yapabilirsin belki.. ben sadece pazar günleri yapabilirm, 4 sat beklemek gerekiyormuş ya, hafta içi o kadar zamanım olmaz :44:
ölçü için erken olduğunu düşünüyorum canım çünkü bu dönemlerde kızların %90ının kilosunda değişiklik oluyo, tavsiye etmem
bi de başka bir şehirde nasıl diktireceksin?
provalar falan sorun olmaz mı? ya da yolunda gitmeyen bişey olduğunda her an ulaşabileceğin bi yer mi?
anaaaaa 4 saat mi??ben 1 saat bekledim.çok sabırsızım yaaa.neyse haftada 2 3 gün yaparım zaten çabuk uzuyor da daha da uzaması lazmmmmm
ben de yaptım o hesabı:))sorun yok
bence olması gereken zamanda olsun.kendi haline bırak.
3 saat uzaklıkta, nişanlımın ablaları orda, cumadan çıkıp pazara kadar orda olucaz gibi görünüyo önümüzdeki aylarda bol bol, tü ceyizlerimi de ordan aldım zaten sık sık gidiyorum zaten sorun olmaz,
o halde önümüzdaki hafta mobilya işini halledelim, gelinliği erteleyim
doğum kontrol hapı regli engelliyo mu?
bence de canım
şimdilik evinizin eşyalarını tamamlamaya çalışın
gelinlik son 1- 1 buçuk aya bırakılmalı