ayy ama en özel günlerimizi o şekilde geçirmek kötü ya
geciktirici hap falan kullansam onlar da kesin çözüm olmuyo
Engelleme değilde,ben kullandım,yumurtalık kisti için.
Mesela 21 gün kullanıyorsun,benim 26. gün mutlaka reglim başlıyordu.Buna göre ayarlayabilirsin.
Bir keresinde nasıl yaptıysam artık,5 tane kala bırakmışım,regl olunca o 5 taneyide içmiştim,10. gün tekrar regl oldum.Şoka girdim bu neyin nesi diye.Ve işte o zaman öğrenmiş oldum regli nasıl etkilediğini :))
Doğru aslında modelim belli nasılsa,
en zoru modelin seçimi değilmi zatenn
o kadar sabırsızlanıyorum ki biran önce olsun istiyorum,
benimde hesaplarıma göre düğüne yada balayına dek gelmiyor ama belli mi olur :26: son aylar iyice stresli olacaz, ben stresli olduğum zamanlar günleri şaşabiliyor...
valla geciktirici başka problemlere yol açar diye dedim.çünkü sınav günüme denk geliyodu.benim migren var saolsun adet günlerinde bi başağrısı tutar iğnelik eder beni.sınav günü için gittim sağlık ocağına yazdırcaktım doktor sordu ne için kullancan.sınavda başımın ağrımaması lazım,o yüzden adetim geciksin istiyorum dedim.bu hapı kullandığın için ağrıcak dedi.bu kez bir gün de deil kaç gün kullanılıyosa artık.aman kalsın dedim.ağrımıca varsa da ağrıcak.belki şişlik de olur karında ne bilim.ama en azından 3.günününe denk gelirse düğünün daha rahat edersin
Kızlar balayı için nereleri düşünüyorsunuz
boşver kendi haline bırak, istediği zaman uzasın
valla geciktirici başka problemlere yol açar diye dedim.çünkü sınav günüme denk geliyodu.benim migren var saolsun adet günlerinde bi başağrısı tutar iğnelik eder beni.sınav günü için gittim sağlık ocağına yazdırcaktım doktor sordu ne için kullancan.sınavda başımın ağrımaması lazım,o yüzden adetim geciksin istiyorum dedim.bu hapı kullandığın için ağrıcak dedi.bu kez bir gün de deil kaç gün kullanılıyosa artık.aman kalsın dedim.ağrımıca varsa da ağrıcak.belki şişlik de olur karında ne bilim.ama en azından 3.günününe denk gelirse düğünün daha rahat edersin
Kızlar balayı için nereleri düşünüyorsunuz
benimkinin maşallahı var olacağı gün bellidr:))şaşmaz.antibiyotik kullandığımda sorun olabiliyodu yanlış hatırlamıyosam
benimkinin bi uzun saç sevdası var sorma gitsin.rapunzel olcam yakında
Geciktirici kullanıldığı zaman adet düzeni bozuluyor diye duydum bende.O yüzden kullanmak istemem ben her ne olursa olsun...
hiç bi durumda kullanmayı düşünmüyorum, sağlık durumu çıkmadıkça tabii
Aaaahh ahh,turizmciyim aslında ama hiç sevmiyorum bölümümü.Acentada çalışıyor olsaydım hem kendimi hem sizleri gönderirdim en güzel ve uygun yerlere :))
Ahh canım benim, göndermiş kadar oldunn
Bende dişim yüzünden kullanıyorum antibiyotik.Hiç beklemiyordum bugün :))
aa kolaysa kendi uzatsın ayol, pat diye uzayıvermiyo ki
kuaföre gidiyorum desem niye napcan ki diye sorar aklı çıkar kestircem saçımı diye.ben böyle görmedim ömrümde bu kadar mı sever insan uzun saçı:))ben de ona diyorum saçları kıvırcık az uzasın hemen kestirme,ama nerdeee asker tıraşı gibi yaptırır.haklısın yani kolaysa kendi uzatsın
Maşallahım var regl sancısı dışında ağrı çekmiyorumm
ben reglde de ağrı çekmiyorum ama çok ciddi strestler yaşıyorum
herşeye sinirleniyorum, duygusallığm tavan yapıyo, uykumu alamıyorum vs
ben reglde de ağrı çekmiyorum ama çok ciddi strestler yaşıyorum
herşeye sinirleniyorum, duygusallığm tavan yapıyo, uykumu alamıyorum vs
o duygusallığı bana sor!
4 gündür canımı göremiyorum dün msn de kamera açtım başladım ben ağlaamayaa nasıl ağlıyorum var ya regl ya, canımda bişi oldu sandı özlediğim için ağladımdda diyemiyorum, yaa kızlar daha askere gitmedi benim ki ben napıcam
o duygusallığı bana sor!
4 gündür canımı göremiyorum dün msn de kamera açtım başladım ben ağlaamayaa nasıl ağlıyorum var ya regl ya, canımda bişi oldu sandı özlediğim için ağladımdda diyemiyorum, yaa kızlar daha askere gitmedi benim ki ben napıcam
eftelya:
Bende dişim yüzünden kullanıyorum antibiyotik.Hiç beklemiyordum bugün :))
o zaman düğünden önce antibiyotik kullanırsak dengeler değişebilir.zaten düğün tarihini az bi arayla sıyırıyodu
oyy kıyamam canım benim
Rabbim bi kolaylığını verir üzülme
Güzel şeyler düşün, bugünler çok değerli
o duygusallığı bana sor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?